Hunter is life, hunter is love.![]()
Momentan nu am incercat Titanul dar va pot spune cate ceva despre Warlock si Hunter din perspectiva mea.
Eu ma impac mult mai bine cu Warlock, motivele sunt urmatoarele:
# nu are duble-triple jump dar poate sari mai sus decat celelalte doua rase, poti plana dar daca apesi a trei oara pe jump revii foarte repede pe pamant, este senzatia de 0 gravity si normal gravity.
# tinand cont de abilitati aici avem super nova, este ultimate skill cu care poti omora pe toti 6 playeri o data daca sunt unul langa celalalt capturand o zona spre exemplu;
# Cu avansarea in level nova capata avantaje multiplicandu-se in 3 sfere care urmareste playerul, tank sau ce-o mai fi;
# Shieldul se incarca cel mai repede si asta este unul dintre avantaje pentru care am ales Warlock;
# La un level mai mare decat ne este permis acum (lvl 8), Warlock va avea posibilitatea de regenerare a vietii cand omori un player cu melee in Crucible ( si kiluri de genul asta se intampla destul de des);
La Hunter, m-am acomodat cu el este foarte bun insa ce detest cel mai mult la el ? este "jump", de multe ori m-am chinuit sa pierd timp incercand sa ajung in unele locuri unde cu Warlockul fluieram si nu ma refer pe harta ci la un etaj amarat.
# Duble jump creeaza dificultati uneori in anumite zone de harta in special cand vrei sa scapi de un posibil atac;
# Un avantaj care mi-a placut este Knife, o data aruncat si lovit isi pierde shieldul adversarul si poti continua cu arma il omori imediat, dar doar daca il nimeresti cu cutitul tinand cont ca acesta are o viteza destul de mica comparativ cu miscarile unui caracter (Stanga-dreapta si sansele sa nu fii lovit cresc exponential);
# Grenada care o are in dotare are un fel de acid, ca dupa ce te-a lovit inca iti mai ia din viata vreo 3 secunde, insa ca sa moara din grenada inamicul trebuie sa fie in zona 0 adica cat mai aproape de ea, pe cand la Warlock cand arunci grenada face o sfera destul de mare si daca sunt si 4 insi in acea sfera nu neaparat in centru, trec toti in nefiinta;
# ce ma determinat sa nu imi placa asa de mult Hunterul este faptul ca shieldul se incarca destul de greu comparativ cu Warlock, daca te dai dupa un perete ai de astepta iar in battle si 2 secunde fac diferenta dintre kill si death;
# De ultimate skill este Golden Gun, foarte tare in orice lovesti moare, ia foc se transforma in cenusa insa dezavantajul este ca poti trage doar de 3 ori cu el, deci maxim 3 killuri poti face.
Abea astept sa incerc si Titanul mi se pare mai interesant decat Hunterul, cu acel ciocan cand il da de pamant ma duce cu gandul la Thor, iar dupa ce da cu el de pamant mai ramane acolo o arie in care daca te afli iti da damage, adica iti ia din viata. O alta chestie pe care doar am citit-o este ca la level mare poate face un extra scut, jumatate de sfera in care poate feri toti coechipierii de atacurile exterioare.
Oricum toate caracterele au avantaje si dezavantaje la urma urmei trebuiesc echilibrate intr-un fel, iar intr-un batlle este optim sa fie prezente toate caracterele, ca daca ai o echipa doar de Warlock, Hunter sau Titan nu faci nimic daca joci contra unei echipe care ii are pe toti 3.
Cati warloci n-am omorat in timp ce "planau", vai de mama lor
Recunosc ca nova aia e OP, cred ca special ability-ul de la hunter e cel mai underpowered, mai sta sa faca si animatia aia de c*cat cand si-o activeaza, am fost omorat de vreo 10 ori asa plus ca am mai observat ca titanii si warlocii sunt imuni cand isi activeaza ability-ul. Not fair!
Titanul are abilitatea de a lua damage mai putin cand isi activeaza ultimate skill, asa este rasa lor insa eu am murit in timp ce urma sa dau nova si am reusit sa omor si un titan inainte sa dea cu ciocanelulsa traiasca shotgunul, intr-adevar nu este prea fair fata de Hunter, sunt sanse mai mari sa il omori in timp ce se roaga la soare cu golden gun ca sta pe loc cand face asta.
Destiny Beta e live pe xbox / playstation.
Se downloadeaza pe xbox one (12.3 GB) si si-a dat un mic patch pe PS4
Emeraldu pe xbone si Emeraldu_RO pe PS4. join the fire team (care n-aveti serviciu maine dim)
SPOR la joc si noapte alba !
Tocmai au dat drumul la servere pe US, hehe un Crucible inainte de culcare face bine la somn.![]()
Solaru si-a facut rost de cod (pt. XBOX ONE) deci am unul in pluscine il vrea sa-mi dea un PM.
kent4nzw0w, tu mai vrei sau ti-ai facut rost?
Sunt cam dezamagit de treaba pe care a facut-o Bungie cu varianta de Xbone. Comparand cu varianta PS4, XBOX One ruleaza fara anti aliasing, rez. de 900p in beta- 1080p abia la lansare, umbre low quality, texturi mai naspa...in schimb ai mai multe FPS si se cam simte cand tintesti....dar avand in vedere ca imi voi lua Xim4 pt a juca folosind mouse /tastatura ...nu prea conteaza 10 FPS in minus pe PS4.
Mda....data trecuta am comis-o cu watch dogs pe xbone la 792p, de data asta voi alege PS4
Nu stiu la tine cum poate sa aiba mai multe fps pentru ca Destiny va rula pe XOne,X360,Ps4,Ps3 in 30fps mai multe fps de atat nu vor fi chiar daca se poate sau nu.
2 coduri pt beta de XBone (necesita xbl gold pt a fi jucat)
T3RTD-MXVTH-MX2WQ-M47G9-VM3CZ
PJWT2-22FV9-Q4C27-CVVMY-6KFRZ
Din punctul meu de vedere Hunterul e cea mai balansata clasa in multiplayer, i-ar trebui un boost de dmg la grenazi dar in rest e ok.
Si titanul si warlockul sunt op pt ca au invincibilitate cand isi dau puterile si animatiile de activare sunt prea scurte, ne prea avand timp sa te feresti de ele, la warlock am mai reusit sa evit cate odata sarind in lateral dar la titan nici gand, i-am tras si o racheta de RPG in mecla si nu l-am putut opriIar grenazile de la Warlock sunt super op, persista vreo 5-6 secunde acolo unde sunt aruncate si daca te afli in preajma lor timp de 1-2 sec. pa pa esti mort, pe cand grenada de la hunter deabia ii gadila pe inamici, le da scutu jos si cam atat
Oricum, nu ma plang, am ales hunterul fiindca imi place double jump-ul si mobilitatea care o are, astea sunt doar impresiile mele despre clase din ce am jucat pana acum.![]()
no maPBSLimited
Can’t find the PBS application, Xbox members? We’re aware of this issue, and we're working alongside our partner to get this resolved as fast as we can. We appreciate your patience in the meantime, and we’ll update you as soon as we have more information.
---------- Post added 23-07-2014 at 10:35 ----------
merge acu'
Care-i faza cu singleplayer stuff pe luna? Se poate explora? Am lipsit cateva zile si habar-n-am ce e nou.
E chiar imposibil sa gasesc un cod pentru X360.
Cand a aparut pe PS4 postau toti acum s-au cam lacomit...
Salut,
Are cineva cumva un beta key pentru PS4 pe UK? L-am jucat pe PS3 si am ocazia sa-l joc pana in weekend si pe PS4 (in cazul in care fac rost de un cod).
Multumesc anticipat
Bookmarks