Bounties si PvP![]()
si eu tot warlock joc. vezi si tu pe aici cine joaca, uita-te dupa ID-urile lor de PSN sau LIVE, da add si se rezolva problema. bineinteles, acum depinde si pe ce platforma joci ca din cate vad multi joaca pe PS4.
PS si unele misiuni de patrol sunt simple, dar nu uita sa iei bounty-ul aferent (gen "baga 6 misiuni de patrol pe luna")
Am terminat tot pan la venus !
Acum am fscut un bounty si se pare ca am crescut cu 1level jum :d
Tare
Psn id : zafoxy
Joc de pe ps4
App: joc care sa ma tina asa in priza n am mai pomenit de pe vremea cand jucam lineage2 pe oficiale !
Incredibil
Le : pardon , am facut tot la mars ! Doar luna asta a fost neexploatata
Venus e terminata de ieri parca
Probleme cu conexiunea mai are cineva ? Sau e de la mine ? In campanie, cateodata merge bine, cateodata dupa cateva minute ma deconecteaza si ma trimite inapoi pe orbita, PvP am jucat azi 2 meciuri si nu am avut nici o problema.
Am incercat prin fir (net de la Romtelecom) si wireless (net de la RDS) si pe ambele am problema.
Players Appear to be Hacking Destiny Already http://m.ign.com/articles/2014/09/12...stiny-already?
Deci si PS4 merge acel mode/hack. Am DAT acuma De 3 jucatori care mergeau numai cu havy gun.
No problemo la mine, nici măcar o singură deconectare de când joc. Ar mai trebui multe în joc, probabil da la limitările de consolă sau le-a fost lene nu au făcut o fereastră de chat frate... Is it so much to ask
Si eu tot cu Warlock joc, baga bounties multe in timp ce faci misiunile, faci repede level asa. Poate ne vedem in joc
# Si mie mi s-a desconectat din joc de vreo 3 ori numai prin misiuni, este de la ei sigur stati liniștiți probabil se lucrează pe servere in timp ce sunt online.
Pacat ca abia acum am invatat ce inseamna bountieseu am facut misiunile incontinuu ,
Am facut deja level 16 acum de la 13prin bounties
Am jucat cu un prieten vreo 2 ore, nu am avut probleme, jocul e superb, ori îl iubești ori îl urăști. Bine ca nu l-am vândut![]()
Am jucat şi eu jocul, am ajuns la level 19, prima impresie este că la cât a costat jocul merita un efort în plus la story, un open world mai mare, sunt stagi în care stai întrun loc şi impuşti la greu, AI nu se deranjează să te caute.
Este distractiv în co-op, sunt misiuni pe care nu le poţi face singur decât dacă ai level ft. mare.
Grafica nu te dă pe spate dar are un plus la peisaje.
Cred ca jocul asta are cel mai bun AI cover system pe care l-am vazut. Cum ma vede un vandal ca pun luneta pe el, se baga dupa cutii.
Care i treaba cu sublcasa ??
Daca ii dau equip , are stats mici
Trebuie sa o cresc de la 0 ?!
Exact! Asta am semnalat si eu cu 2-3 pg in urma, doar ca pe PS4 si in Crucible.
Nu stiu cu siguranta daca chiar trisa, dar omul s-a plimbat cam toata runda cu machine gun, desi a si fost omorât de cateva ori. Pur si simplu nu avea de unde sa aiba atata munitie.
Pentru cei care s-au level-uit peste 20: mai contează exp sau level se face doar dupa light points de pe armuri? Daca va puneti armura normală, reveniti la 20?
dupa ce treci de 20 toata experienta ce o aduni se transforma in mote of light care e importan ca poti lua niste iteme exotice. Daca iti scade light-u de pe armura cred ca revii la 20 dar nu sunt sigur o sa testez sa vad si eu ca sunt curios
Bookmarks