Poți sa ai doar o singura armă exotică pe caracter! Cu ce tip de arma joci cel mai mult?
În cazul meu, as merge cu pulse rf, poate chiar are și mod auto de deblocat.
Poți sa ai doar o singura armă exotică pe caracter! Cu ce tip de arma joci cel mai mult?
În cazul meu, as merge cu pulse rf, poate chiar are și mod auto de deblocat.
Il are cel mai probabil, pot sa dau claim la un bounty de pe PC sau de pe web app-ul lor? imi e sa nu dispara pana la pauza urmatoare.
P.S.: joc cel mai bine cu auto rifle in crucible, si acolo ma intereseaza cel mai mult sa joc bine.
Atunci mergi pe fusion pentru close quarters sau machine gun. Eu personal as merge pe fusion.
Am dat pana la urma pe pulse rifle, pana la urma trebuie sa imi upgradez primary weapon, in Crucible inca folosesc un auto verde. Daca aveam optiunea sa imi pice hand cannon nici nu intra in discutie alta optiune (in afara de auto rifle).
Am inceput sa aud si cand stau in pat clinganitul ala al cutiilor si materialelor cand sunt prin preajma. O sa ma trezesc cu un spinmetal leaf sub pat.
In sfarsit o zi buna si la mine, am cumparat engrama exotica de la Xur si Rahuul a dat domnu de a binevoit sa-mi deie o armura pt clasa mea, dupaia am cumparat si RPG-ul exotic tot de la Xur, am mai cumparat si o pereche de manusi legendare cu vanguard points. Si din dropuri mi-au mai picat cateva engrame legendare azi din care am mai reusit sa scot o casca legendara pt clasa mea si o pereche de manusi exotice pt Warlok, cred ca Rahuul a fost beat azi altcumva nu-mi explic atata bunavointa din partea lui
![]()
Din cate stiu eu mote of light nu se poate farma in mod traditional, cel mai sigur mod este sa cresti in experienta ( dupa lvl 20, killing stuf si facand activitati ce au reward exp.) ). Daca pui cursorul in inventar peste level vei vedea progresul pana la urmatorul mote. De asemenea :
Ma inscriu si eu pentru un raid astazi sau pt weekly raid, nu l-am facut inca.A Mote of Light is an item Guardians collect by collecting experience (post-level 20), accessing chests, decrypting decoherent engrams or receiving them through the crucible (post match).
Ok, pregateste-te sa tii ocupat un slot de bounty pentru ceva timp , sau poate nu ?
Daca nu te-ai apucat deja de bounty o sa vezi ca iti cere un weekly heroic strike sau un nightfall strike, asta de incalzire asa. Partea cea mai buna abia dupa asta urmeaza , 25 STRIKES! , yup ! Ultima parte iti va cere sa faci 10k xp in crucible ; dar 25 strikes .. fck me sideways.
Cryptach-ul e bucuros de fiecare data cand ma vede :
Din Q&A din ultimul Bungie Weekly Update:
KTfreak4Jesus**Is the Tower going to be opened up more?
Yes. And soon. Hell hath no fury like a Queen scorned.
Ok, cu clopotarul si poisonremedy am fi 3 insi pentru raid. Mai sunt doritori? Cmon, inca trei! Luati cat e cald.
Me me me (dSKhan pe PSN). Dati add si un mesaj cabd sunteti gata, intre timp nu mai intru in Destiny ca am deja toate sloturile ocupate cu legendare si level 27.
nu, faci recompense de pvp unde pica gear in draci. si se fac extrem de usor. sunt alea cu omoara 25 din clasa X, 5 postmortem, 15 gardieni cu sniperul, rocket launcherul si melee, sa faci 5 meciuri de control, etc. le iei, intri in pvp si in cateva meciuri le-ai facut. asa am crescut de pe la 17-18 la 23. acum mi-am luat un warlock bond de la new monarchy ca sa ajung rank 3 si sa-mi iau auto rifle legendara (iar pana atunci stai cu pulse rifle-ul pe care ti-l da cand termini misiunile de story ca poate fi upgradat sa traga auto).
cititi aici (si faceti ce/cat puteti)
100% Guaranteed Full Legendary + Exotic Armor, no RNG : DestinyTheGame
---------- Post added 20-09-2014 at 12:14 ----------
sa va uitati maine (duminica) la 2.0. de la Digi24 de pe la 11:45. o sa fie Destiny![]()
Am intrat eu Titan level 21. Nu făceam nimic și trăgeam și echipa în jos.
Încearcă să faci 22 să poți să miști și tu în front.
am incercat eu azi weekly heroic strike la lvl 23 cu alti doi prieteni (lvl 23, respectiv 21) si ne-am chinuit sa ajungem la phogoth dupa care ne luam wipe dupa wipe (mai ales cand venea valul de wizards). si daca eram toti lvl 23 si cred ca ar fi fost greu.
Damn, numai lvl 20+ pe aiciDin cate am observat se poate juca story-line in Co-op ? ca tot vad diferiti insi pe harta.
PSN: b615dub, daca-i cineva mic (lvl 3) doritor sa jucam.
Bookmarks