Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 186 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 3702

Thread: Destiny

1. #1361 SP
    Member Kupy's Avatar
    Poți sa ai doar o singura armă exotică pe caracter! Cu ce tip de arma joci cel mai mult?
    În cazul meu, as merge cu pulse rf, poate chiar are și mod auto de deblocat.

2. #1362 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Il are cel mai probabil, pot sa dau claim la un bounty de pe PC sau de pe web app-ul lor? imi e sa nu dispara pana la pauza urmatoare .
    P.S.: joc cel mai bine cu auto rifle in crucible, si acolo ma intereseaza cel mai mult sa joc bine .

3. #1363 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Atunci mergi pe fusion pentru close quarters sau machine gun. Eu personal as merge pe fusion.

4. #1364 SP
    Am dat pana la urma pe pulse rifle, pana la urma trebuie sa imi upgradez primary weapon, in Crucible inca folosesc un auto verde. Daca aveam optiunea sa imi pice hand cannon nici nu intra in discutie alta optiune (in afara de auto rifle ).

5. #1365 SP
    Am inceput sa aud si cand stau in pat clinganitul ala al cutiilor si materialelor cand sunt prin preajma. O sa ma trezesc cu un spinmetal leaf sub pat.

6. #1366 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    In sfarsit o zi buna si la mine, am cumparat engrama exotica de la Xur si Rahuul a dat domnu de a binevoit sa-mi deie o armura pt clasa mea, dupaia am cumparat si RPG-ul exotic tot de la Xur, am mai cumparat si o pereche de manusi legendare cu vanguard points. Si din dropuri mi-au mai picat cateva engrame legendare azi din care am mai reusit sa scot o casca legendara pt clasa mea si o pereche de manusi exotice pt Warlok, cred ca Rahuul a fost beat azi altcumva nu-mi explic atata bunavointa din partea lui

7. #1367 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Stiti cumva unde se poate farma mote of light? Vreau sa iau si eu engram aia exotica.
    Nu are nimeni nici o idee?

8. #1368 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Nu are nimeni nici o idee?
    Din cate stiu eu mote of light nu se poate farma in mod traditional, cel mai sigur mod este sa cresti in experienta ( dupa lvl 20, killing stuf si facand activitati ce au reward exp.) ). Daca pui cursorul in inventar peste level vei vedea progresul pana la urmatorul mote. De asemenea :

A Mote of Light is an item Guardians collect by collecting experience (post-level 20), accessing chests, decrypting decoherent engrams or receiving them through the crucible (post match).
    Ma inscriu si eu pentru un raid astazi sau pt weekly raid, nu l-am facut inca.

9. #1369 SP
    @clopotarul, daca mai vrei sa facem weekly in jur de ora 12 sunt available

10. #1370 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    Am dat pana la urma pe pulse rifle, pana la urma trebuie sa imi upgradez primary weapon, in Crucible inca folosesc un auto verde. Daca aveam optiunea sa imi pice hand cannon nici nu intra in discutie alta optiune (in afara de auto rifle ).
    Ok, pregateste-te sa tii ocupat un slot de bounty pentru ceva timp , sau poate nu ?
    Daca nu te-ai apucat deja de bounty o sa vezi ca iti cere un weekly heroic strike sau un nightfall strike, asta de incalzire asa. Partea cea mai buna abia dupa asta urmeaza , 25 STRIKES! , yup ! Ultima parte iti va cere sa faci 10k xp in crucible ; dar 25 strikes .. fck me sideways.

Cryptach-ul e bucuros de fiecare data cand ma vede :
    Attached Images Attached Images 5hcsah4.jpg

11. #1371 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Din Q&A din ultimul Bungie Weekly Update:

KTfreak4Jesus**Is the Tower going to be opened up more?

Yes. And soon. Hell hath no fury like a Queen scorned.

12. #1372 SP
    Ok, cu clopotarul si poisonremedy am fi 3 insi pentru raid. Mai sunt doritori? Cmon, inca trei! Luati cat e cald.

13. #1373 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Me me me (dSKhan pe PSN). Dati add si un mesaj cabd sunteti gata, intre timp nu mai intru in Destiny ca am deja toate sloturile ocupate cu legendare si level 27.

14. #1374 SP
    OMG, you're alive!

Bun, hai inca 2 oameni.

15. #1375 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Kupy View Post
    Și sa nu zica sa fac recompense sa îmi cumpăr legendare, ca nu toți au timp. Eu nu vreau sa îmi cumpăr legendarele, eu vreau sa îmi cada, sa ma surprindă și sa ma bucure.
    nu, faci recompense de pvp unde pica gear in draci. si se fac extrem de usor. sunt alea cu omoara 25 din clasa X, 5 postmortem, 15 gardieni cu sniperul, rocket launcherul si melee, sa faci 5 meciuri de control, etc. le iei, intri in pvp si in cateva meciuri le-ai facut. asa am crescut de pe la 17-18 la 23. acum mi-am luat un warlock bond de la new monarchy ca sa ajung rank 3 si sa-mi iau auto rifle legendara (iar pana atunci stai cu pulse rifle-ul pe care ti-l da cand termini misiunile de story ca poate fi upgradat sa traga auto).

cititi aici (si faceti ce/cat puteti)

100% Guaranteed Full Legendary + Exotic Armor, no RNG : DestinyTheGame

---------- Post added 20-09-2014 at 12:14 ----------

sa va uitati maine (duminica) la 2.0. de la Digi24 de pe la 11:45. o sa fie Destiny

16. #1376 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Primiti lvl 21 titan pentru weekly raid?

17. #1377 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am intrat eu Titan level 21. Nu făceam nimic și trăgeam și echipa în jos.
    Încearcă să faci 22 să poți să miști și tu în front.

18. #1378 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am incercat eu azi weekly heroic strike la lvl 23 cu alti doi prieteni (lvl 23, respectiv 21) si ne-am chinuit sa ajungem la phogoth dupa care ne luam wipe dupa wipe (mai ales cand venea valul de wizards). si daca eram toti lvl 23 si cred ca ar fi fost greu.

19. #1379 SP
    Am fost noi 26 si 25 si ne-am chinuit asa ca va scoateți peri albi degeaba.

20. #1380 SP
    Member b615dub's Avatar
    Damn, numai lvl 20+ pe aici Din cate am observat se poate juca story-line in Co-op ? ca tot vad diferiti insi pe harta.

PSN: b615dub, daca-i cineva mic (lvl 3) doritor sa jucam.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 186 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast