Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 186 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 3702

Thread: Destiny

1. #1501 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu stiu daca ati observat, dar s-a mai deschis o zona in Tower. Drept inainte, in spatele robotelulul cu bounties.

Queen's Emissary poate fi gasita acolo, are niste nimicuri la vanzare...
    S-ar putea ca zona asta sa fie deschisa doar in timpul cate unui event, gen Queen's Wrath.

2. #1502 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stie cineva cat durează Queen's Wrath?

3. #1503 SP
    Member caine_rau's Avatar

Angry

Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Snow e suparat ca arma lui exotica a ajuns din greseala la Renegade apoi a fost dismantled .
    Lasa ca il mai terminam odata azi si o sa presimt ca il asteapta ceva frumos , momentan e suparat pe joc.
    Sa nu mai fie suparat. E total random drop ul. Eu am primit aseara exotic ajutand ul pe Graft in stryke de level 8.... na snowmane... asta da oftica

4. #1504 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Stie cineva cat durează Queen's Wrath?
    23 Sep - 6 Oct

5. #1505 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am primit 2 legendare azi dupa ce am facut bounty+misiuni de la Queen. Dupa ce completati un bounty, aveti o misiune hard pe Venus/Pamant/Marte unde posibil ca la sfarsit sa primiti item legendar.

6. #1506 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    O sa va intreb ceva si vreau niste pareri. In pvp ce ziceti conteaza intelectu? Parerea mea este ca oricum nu pre iti foloseste la mare lucru super-u intr-un meci de pvp in afara de 2-3 situatii (daca ai noroc sa-l folosesti de atatea ori) si m-am gandit ar fi mult mai benefic un gear cu discipline si strength in crucible ca grenazile si melee folosesti mult mai des si sunt mai eficiente decat un super. Eu ma joc warlock voidwalker dar in pvp imi place sunsinger ca e de 100 de ori mai bun la ce iti poate oferii, si are niste perk-uri faine pentru melee cum ar fii damage reduction cand dai cu melee(scorch), si grenazile in forma de nova cu dot damage sunt foarte eficiente, e drept in radiance ai cd aproape 0 si le poti spama dar nu apuci sa faci asta de 2 ori intr-un meci. Si pe langa asta sunt iteme cu abilitati care sa iti reduca Superu daca chiar vrei.

7. #1507 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    este situational, din experienta mea pe hunter, eu benefieciez foarte mult de cd reduction pe super, pentru ca eu pot sa fac minim 3 kill-uri pe bladedancer daca nu am ghinion sa nimeresc un lock sau titan care are si el super, iar pe gunslinger e iar bun, 1 shot garantat pot sa intru cu tupeu .

Pentru celelalte clase nu pot sa vorbesc pentru ca nu am experienta pe ele, in schimb, cat am jucat Control, spaima mea cea mai mare a fost titanul, am vazut oameni sa faca 3-4-5 kill-uri pe super in Control; alt meci am vazut un Lock Sunsinger cu shotgun care isi facea shield din melee, mergea pe harta mai tank ca orice titan. Depinde de stilul tau de joc .

Point and case:
    last 30 second win by super, pentru ca a venit on la timp (nu stiu daca s-a facut uploadad HD yet, l-am pus de la munca)

8. #1508 SP
    Ca hunter clar merg pe intellect, cu bladedancer dat de minim 3-4 ori intr-un meci ti-ai asigurat cel putin 12 killuri. Acum nici eu nu stiu cum e cu celelalte clase.

9. #1509 SP
    pai de aia intreb ca totusi nu degeaba este gear-ul cu disc si str

10. #1510 SP
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    este situational, din experienta mea pe hunter, eu benefieciez foarte mult de cd reduction pe super, pentru ca eu pot sa fac minim 3 kill-uri pe bladedancer daca nu am ghinion sa nimeresc un lock sau titan care are si el super, iar pe gunslinger e iar bun, 1 shot garantat pot sa intru cu tupeu .

Pentru celelalte clase nu pot sa vorbesc pentru ca nu am experienta pe ele, in schimb, cat am jucat Control, spaima mea cea mai mare a fost titanul, am vazut oameni sa faca 3-4-5 kill-uri pe super in Control; alt meci am vazut un Lock Sunsinger cu shotgun care isi facea shield din melee, mergea pe harta mai tank ca orice titan. Depinde de stilul tau de joc .

Point and case:
    last 30 second win by super, pentru ca a venit on la timp (nu stiu daca s-a facut uploadad HD yet, l-am pus de la munca)

"MythicManiac found Crucible"
    Ce-i aia?

11. #1511 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    "It says that when you upgrade your Crucible reputation level for some reason." cica

12. #1512 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu ce-a patit azi jocul. Dupa update, am primit 3 legendare si o exotica (de data asta pentru clasa mea ). Probabil a verificat in history si a zis "hai ca la cate tzepe ti-am dat, meriti si tu una alta". Pacat ca un Auto Rifle legendar sau exotic cred ca o sa ajung sa-l cumpar... ca nu vrea sa pice nici neam. Recomandati un seller anume?

13. #1513 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Nu cumva ai primit legendare de la Queen missions? Ce ordinărie, mie mi se pare că au scăpat-o Bungie. Adică faci niște bounty, deloc grele, și niște misiuni ce-i drept destul de grele, și primești garantat gear legendary wtf. Și chiar dacă e cam slăbuț sau ai deja ceva mai bun îi dai dismantle și faci rost de ascended materials, eu așa am upgradat masiv armura cumpărată cu markuri. Am ajuns instant lvl 27 Hahaha

14. #1514 SP
    Member CataPuscas's Avatar

Destiny

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu stiu ce-a patit azi jocul. Dupa update, am primit 3 legendare si o exotica (de data asta pentru clasa mea ). Probabil a verificat in history si a zis "hai ca la cate tzepe ti-am dat, meriti si tu una alta". Pacat ca un Auto Rifle legendar sau exotic cred ca o sa ajung sa-l cumpar... ca nu vrea sa pice nici neam. Recomandati un seller anume?
    Monky, eu vreau sa-mi iau Vanquisher VIII de la New Monarchy. Poate fi upgradat sa aiba stability aproape full si are si impact mare.

In alta ordine de idei, am facut aseara 3 story missions de la Queen si am primit Un Helmet si doua chest-uri identice. Eventual daca cineva primeste si altceva (boots, gloves) sa zica

15. #1515 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    In alta ordine de idei, am facut aseara 3 story missions de la Queen si am primit Un Helmet si doua chest-uri identice. Eventual daca cineva primeste si altceva (boots, gloves) sa zica
    Si eu la fel ,nu cred ca da altceva in afara de chest si helmet . Si am primit doua helmet,una am facut-o ascended shards si una o port,ambele chesturi s-au facut upgrade pt chestul cumparat pe marks de la vanguard haha

16. #1516 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Poate mai spre sfarsitul event-ului? Adica ma gandesc ca trebuie sa faca parte dintr-un set. Sau poate o sa le dea cand se face alt event de la queen.

17. #1517 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cate ascendent shards primesti la dismantle armura legendara?

18. #1518 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am primit 4 pentru niste manusi de hunter.

19. #1519 SP
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Nu cumva ai primit legendare de la Queen missions? Ce ordinărie, mie mi se pare că au scăpat-o Bungie. Adică faci niște bounty, deloc grele, și niște misiuni ce-i drept destul de grele, și primești garantat gear legendary wtf. Și chiar dacă e cam slăbuț sau ai deja ceva mai bun îi dai dismantle și faci rost de ascended materials, eu așa am upgradat masiv armura cumpărată cu markuri. Am ajuns instant lvl 27 Hahaha
    pai cred ca tocmai asta e ideea, de aceea e si limited time event

20. #1520 SP
    Member vallio's Avatar
    Am jucat aseara bounty pentru queen, iar apoi misiunile pentru queen. Din 3 misiuni mi-au picat 3 legendare, dar surpriza... acelasi item, e incredibil loot-ul in jocul asta.Dupa asta ma duc si trag intr-un minion amarat de pe venus si pica un exotic heavy.Nivelul de randomness este la maxim )))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 186 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast