Pe o piata super saturata de shootere, fifa-uri si AC-uri, jocu asta e ca o gura de aer proaspat de primavara
Cateva impresii si de la mine, desi in mare parte sunt de acord cu ce au zis colegii de mai nainte:
- si mie mi se pare mai greu decat DaS1, daca nu ar fi checkpoint-urile alea asa dese, ar fi si mai criminal, inamicii mi se par mai agresivi si mai imprevizibili , am incercat sa joc two handed insa de multe ori am muscato crezand ca inamicu a terminat comboul cand defapt el mai avea o paleta pregatita pt mine, pana la urma am ales sa folosesc shield ca e mai safe
- NPC-urile de data asta mi se par parca mai interesante decat cele din jocurile precedente, imi place sa stau de vb cu toti sa ascult monologurile lor criptice
- grafic jocu mi se pare ca arata ceva mai bine decat DaS1, nu cu mult insa diferenta e acolo cu siguranta, luminare mai buna, cloth physics, etc.
- la performanta din pacate sufera putin, sunt ceva scaderi de frame rate pe alocuri si se simte, insa e absolut jucabil np. Atata timp cat nu mai exista zone ca Blight Town din primu eu is multumit, alte chestii primaeaza la jocu asta
Cam atat deocamdata, nu am parcurs asa mult din joc fiindca am stat foarte mult aseara sa explorez zona de la inceput, am murit de vreo 10 ori numa la primu hipopotan sau ce dracu era monstru ala de la inceputu jocului, ca m-a casapit de nu m-am vazut
Voi care il aveti, cum jucati dead sau vii? eu am continuat dead but its hard as ****, am juma de viata si cam orice inamic ma omoara din 2-3 lovituri, am ajuns cred ca la primu boss, desi nu i-a aparut viata jos ca de deobicei ci normal deasupra capului, unu care levita asa like a BOSS si mi-a dat una de m-a facut muci
![]()
Bookmarks