Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 23 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 449

Thread: Dark Souls 2

1. #241 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pe o piata super saturata de shootere, fifa-uri si AC-uri, jocu asta e ca o gura de aer proaspat de primavara
    Cateva impresii si de la mine, desi in mare parte sunt de acord cu ce au zis colegii de mai nainte:
    - si mie mi se pare mai greu decat DaS1, daca nu ar fi checkpoint-urile alea asa dese, ar fi si mai criminal, inamicii mi se par mai agresivi si mai imprevizibili , am incercat sa joc two handed insa de multe ori am muscato crezand ca inamicu a terminat comboul cand defapt el mai avea o paleta pregatita pt mine, pana la urma am ales sa folosesc shield ca e mai safe
    - NPC-urile de data asta mi se par parca mai interesante decat cele din jocurile precedente, imi place sa stau de vb cu toti sa ascult monologurile lor criptice
    - grafic jocu mi se pare ca arata ceva mai bine decat DaS1, nu cu mult insa diferenta e acolo cu siguranta, luminare mai buna, cloth physics, etc.
    - la performanta din pacate sufera putin, sunt ceva scaderi de frame rate pe alocuri si se simte, insa e absolut jucabil np. Atata timp cat nu mai exista zone ca Blight Town din primu eu is multumit, alte chestii primaeaza la jocu asta

Cam atat deocamdata, nu am parcurs asa mult din joc fiindca am stat foarte mult aseara sa explorez zona de la inceput, am murit de vreo 10 ori numa la primu hipopotan sau ce dracu era monstru ala de la inceputu jocului, ca m-a casapit de nu m-am vazut
    Voi care il aveti, cum jucati dead sau vii? eu am continuat dead but its hard as ****, am juma de viata si cam orice inamic ma omoara din 2-3 lovituri, am ajuns cred ca la primu boss, desi nu i-a aparut viata jos ca de deobicei ci normal deasupra capului, unu care levita asa like a BOSS si mi-a dat una de m-a facut muci

2. #242 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Eu tocmai am descoperit ceva, la punctul la care eram eu, trebuia deja sa pot face level up si sa am Estus Flask-ul. Am ratat Heralda

O sa ma intorc inapoi la inceput sa o caut. Dar asta diseara, ca momentan sunt la munca.

3. #243 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    IGN 9/10
    GameSpot 9/10
    Edge 9/10
    Polygon 9/10
    Game Informer 9.75/10
    Eurogamer 9/10
    Kotaku Yes
    Destructoid 9/10
    USGamer 5/5
    OXM 8/10
    The Escapist 4.5/5
    Hardcore Gamer 4.5/5
    Game Revolution 4.5/5
    EGM 8.5/10
    NowGamer 9/10
    GamesRadar 4.5/5
    AusGamers 9.6/10
    Rev3Games 4/5
    PlayStation LifeStyle 8.5/10

4. #244 SP
    Member eneea's Avatar
    Uai ce note are...e jocul perfect pentru a incheia ciclul unei generatii de console

5. #245 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Uai ce note are...e jocul perfect pentru a incheia ciclul unei generatii de console
    E un an foarte bun pentru jocuri din generatia 7: Castlevania Lords Of Shadow 2, Murdered Soul Suspect, South Park Stick of Truth, Persona 5 (desi apare la inceputul anului viitor in afara Japoniei) si desigur, DARK SOULS 2!

Generation 7 turned out to be a good one, here's hoping that next gen will be even better! Cheers!

6. #246 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu prea l-am mai vazut pe OEE prin zona... deci inseamna ca jocul e foarte bun

7. #247 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Ceva interesant: DARK SOULS Ⅱ Player's Site

Eu am facut prostia sa comand de pe Amazon.co.uk, am ales cea mai scumpa metoda de livrare si acum imi arata la UPS Scheduled Delivery:
    Thursday, 03/20/2014, By End of Day

8. #248 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In ceea ce priveste grafica, am o parere total schimbata fata de momentul in care am inceput jocul. Este absolut superba, am ajuns in niste locatii de mi-au picat maselele. Upgradeul fata de primul joc este infinit mai vizibil odata ce avansati in poveste. Intr-adevar zona aceea de inceput
    nu e atat de impresionanta, but WAIT FOR IT!!

9. #249 SP
    Member Mishy's Avatar
    @OEE Sunt doar la inceput , cu ce NPC-uri am vorbit nu prea iti poti da seama .

Apropo a trecut cineva de The Pursuer , mi se pare imposibil

10. #250 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    @OEE Sunt doar la inceput , cu ce NPC-uri am vorbit nu prea iti poti da seama .

Apropo a trecut cineva de The Pursuer , mi se pare imposibil
    Vezi ca ai in capatul celalalt 2 "arbalete" mari cu care poti trage in el!

Am si eu nevoie de ajutor cu un boss, cum putem face?

11. #251 SP
    Member Mishy's Avatar
    Nici nu le-am observat alea , mersi

12. #252 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Help, m-a mancat in fund si am inceput cu deprived deoarece am vazut ca are cel mai mic level. Incotro o apuc? Sunt cu mana goala, nu am gasit decat 2 arme in Majula si nu le pot folosi din auza stats.

13. #253 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Am nevoie de ajutor la un boss, nu pot sa-l trec, de 2 zile ma chinui cu el, Lost Sinner, astept ceva summon dar nu apare nimeni, cine ma poate ajuta, joc pe Xbox, gamertag: Mellandriel, pm daca ma poate ajuta cineva!

14. #254 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Lost Sinner=pain in the ass. Asigura-te ca ai level mare (50-60), flask upgradat minim +2 cu cel putin 6 charges si bafta la un partener bunicel, foloseste-te de NPC pentru al doilea summon. Te ajutam insa sunt pe PS3.

Zona grava de PVP in Belfry Luna, eram invadat la fiecare 5 min, noroc ca majoritatea erau praf echipati si slab pregatiti

15. #255 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Lost Sinner=pain in the ass. Asigura-te ca ai level mare (50-60), flask upgradat minim +2 cu cel putin 6 charges si bafta la un partener bunicel, foloseste-te de NPC pentru al doilea summon. Te ajutam insa sunt pe PS3.

Zona grava de PVP in Belfry Luna, eram invadat la fiecare 5 min, noroc ca majoritatea erau praf echipati si slab pregatiti
    Mda, sunt level 120, am 9 flasks+3, pain in the ass, right

16. #256 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Pe ce platforma se misca mai bine, ps3 sau 360?

17. #257 SP
    Quote Originally Posted by Mazzaxx View Post
    Am nevoie de ajutor la un boss, nu pot sa-l trec, de 2 zile ma chinui cu el, Lost Sinner, astept ceva summon dar nu apare nimeni, cine ma poate ajuta, joc pe Xbox, gamertag: Mellandriel, pm daca ma poate ajuta cineva!
    Nu stiu cum e pe xbox, dar pe PS3 co-opul merge perfect si sunt plin de semne pe la toti bosii inainte. Am ajutat aseara pe cativa la primii bosi si a mers foarte bine.Bafta, dont give up!
    Foarte fain jocu, m-am mai obisnuit cu mecanica si nu mai mi se pare asa greu, prima seara a fost criminala, Am ajuns pe la "sentinele", am mai ajutat pe cativa sa le bata, astazi e randu meu...solo

---------- Post added 15-03-2014 at 12:41 ----------

Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Help, m-a mancat in fund si am inceput cu deprived deoarece am vazut ca are cel mai mic level. Incotro o apuc? Sunt cu mana goala, nu am gasit decat 2 arme in Majula si nu le pot folosi din auza stats.
    Forest of the giants, altceva nu stiu...,daca te-a mancat in cur

18. #258 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Poate nu am inteles eu bine, mai explicati-mi cum si cand pot face summon sau sa fiu summoned? Trebuie sa fiu "alive" ca sa vad semnele de summon? Nu stiu sunt confuz

BTW, I kicked Lost Sinner ass, azi noapte dupa 3 pahare de Jack , m-am chinuit vreo 3 ore

19. #259 SP
    Exact, tb sa fi "alive" ca sa vezi semne de sumon pe jos, daca esti mort nu o sa poti chema pe nimeni, pay more attention boy!

20. #260 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    La 120 era si culmea sa nu-l faci solo.
    Ca sa fii ajutat trebuie sa fii in human form, ca sa ajuti hollow/human. Oricum conteaza soul memory pt coop, asa ca sanse mai mici ca semnul tau sa apara in zona aia unor jucatori care la lvl 50-60 deja l-au batut si nu mai calca pe acolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 23 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast