Pe mine ma enerveaza la upgrade ca nu-ti arata ce ingrediente iti trebuie ca sa aduci o arma la stadiul urmator.
care ma poate ajuta cu cateva vorbe sau un link, despre ce inseamna fiecare iconita de la inamici, cand aflu ce weakness au ? nu stiu ce inseamna toate simbolurile alea si ce puteri se asociaza fiecarui simbol. sper sa se inteleaga ceva din exprimarea mea![]()
Mie mi se pare foarte bun de Tank. In momentul de fata mai toti au 1000 HP si Snow e deja la 1500.
E un pic mai bun ca tanc, dar i-am dat si lui Fang un colier si a ajuns la 1500 HP. Pe de alta parte la lupta mi se pare mai slab, si nu e asa versatil ca Fang, asa ca o prefer pe ea![]()
Destructoid astia vor sa fie un fel de Yahtzee mai putin partea amuzanta? Nu e prima oara cand vad o nota penibila din partea lor...
G3ox,vreun TIP la bossul de la capitolul 5 ?Nu reusesc deloc sa il fac,din cauza lui HOPE ca are putin HP si moare repede.
e enervant rau. e grav ca am inceput sa ma enervez si sigur il abandonez. muc ala are viata cat un scuipat nu pot schimba in timp util. best try a fost dus pana la 3/4 din viata. pana a dat cu hope de pamant si nu mai aveam phoenix down. maine last try. prevad un abandon![]()
![]()
Sincer eu nu mai tin minte ce boss e la Chapter 5
E pokemonul ala cu o planta in spate?
By OEE in forum Videos
By Nash in forum Console Club
By erik95 in forum Console News
By Mika in forum Console News
Bookmarks