sunt pe la chapter 9 in doar 17 ore de joc, nu vi se pare ca vocea lui snow seamana cu vocea lui dante din DMC4 ?
sunt pe la chapter 9 in doar 17 ore de joc, nu vi se pare ca vocea lui snow seamana cu vocea lui dante din DMC4 ?
---------- Post added 11-03-2010 at 06:23 PM ----------
Am terminat primul disc. Acum se instaleaza al doilea![]()
drik: threadul cu Gameshop este totusi in alta parte... incercati totusi sa opriti off-topicul. Oricum nu are rost sa te stressezi ca n-ai primit coletul odata ce ai plecat din locatia unde trebuia livrat... Anyway, thread cleaned...
h0stile: mica intrebare. Am primit review sample atat pe PS3 cat si pt. Xbox360. Inca nu am pus decat versiunea de PS3... dar am o mica intrebare. Parca era vorba ca poti alege vocea in japoneza... Pur si simplu nu gasesc nimic de genul asta prin meniuri. Sa inteleg ca e din vina "review sample" sau tot ce este pt. Europa nu contine nimic asiatic ? Thx in advance !
Pai asta spuneam, nu aveam chef de rant dar a trebuit sa explic. Sorry pt off. Si ideea era ca nu m-am stresat pt colet, cum reiese si din primul post, m-am stresat mai tare ultimele minute cu explicatiile. Presupun ca se poate sterge tot. Cred ca m-am exprimat foarte aiurea totusi. Ca si tu ai inteles gresit.
NU am plecat inca. Sunt inca in Buc. Maine plec. Pt numele lui Titi e vorba doar de cum au tratat ei comanda. Argh! Ma duc sa ma uit la niste poze cu FF.
Si ca raspuns din cate stiu au anuntat acum mult timp ca variata International nu va contine japoneza pentru ca "nu inteleg de ce ar vrea publicul occidental asa ceva".
Scuze de //offtopic dar nu m-am putut abține (dacă e chiar așa...):Parca era vorba ca poti alege vocea in japoneza... Pur si simplu nu gasesc nimic de genul asta prin meniuri. Sa inteleg ca e din vina "review sample" sau tot ce este pt. Europa nu contine nimic asiatic ?
CE PROSTIE!
Am �nțeles că pe X360 asta s-a scos din lipsă de spațiu (și alte motive aberante...) dar dacă și pe PS3 e treaba asta (fără Japanese Voices) e chiar...idioțenie pură.
Japanese VOICES + English SUBTITLES -- FTW! (pentru experiența originală).
...I guess there is one in every crowd.
international se refera la morronii de americani. we need japsper la un dlc ca la naruto pt limba doar
![]()
Am sa incerc sa gasesc articolul exact in care spuneau ca nu va fi japoneza. Si mie mi se pare idiotic, nu suport voice actingul in engleza deloc ma zgarie pur si simplu pe creier. Ma rog, eventual poate spune cineva cu varianta PS3 daca are sau nu...
Aici mentioneaza... Nu stiu daca a ramas asa...
Mda, am pus la testat si versiunea X360 si cea de PS3. No Jap voice/options... Cel putin nu in ce am primit eu. Cat despre versiunea pe care v-o recomand... daca aveti si PS3 si Xbox360, luati-l pe PS3 ! Daca aveti doar Xbox360, jucati-l cu placere pt. ca merita.
Nu vreau sa starnesc vreun flame, va spun doar ce am vazut cu ochii mei. Filmele sunt mult prea comprimate in versiunea X360, rezolutia mai mica ingame de se vad jaggied lines... nu stiu exact cu cat e mai mica rezolutia (si nici nu-mi pasa), dar se simte rau pe un FullHD de 50". Poate pe diagonale mai mici nici nu se va observa. Now, getting back to play...
...deci p�nă la urmă tot aici se ajunge
*p.s.
http://www.consolegames.ro/forum/295099-post183.html
haha
Nu chiar. Criteriul dupa care se alege consola pe care se joaca nu e atat de religios. Nu e nici o blastfemie implicata.
Dar daca ai ambele console si un TV de 50" oricum ti-a pus Dumnezeu mana in cap![]()
...eu totuși sper să se materializeze asta: Destructoid - Kitase confirms Final Fantasy XIII DLC
MonkY, asta intrebam si eu pe pagina anteriora. no japanese voices?
am fost cam dezamagit sa ma tot plimb prin optiuni si sa nu o gasesc, dar deh, asta-i viata. sunt doua motive pentru ca nu ar fi pe disc. primul ar fi spatiul. nu stiu cit ocupa FF XIII pe blu-ray si nici nu stiu cit ar mai fi ocupat in plus dialogul in japoneza. poate nu a incaput. pe de alta parte, poate nu au vrut sa dea PS3-ului un unfair advantage fata de X360 caz in care, din punctul meu de vedere, s-au castrat singuri. daca dialogul ar fi incaput atunci ar fi trebuit sa-l puna.
nu cred ca developerii sunt veniti cu pluta...ieri...pe conducta....ca sa nu stie ca orice J-RPG fan din Occident joaca cu vocile in japoneza cand are ocazia asta. stiau foarte bine ce vor occidentalii doar ca nu au avut curajul sa negocieze asa ceva sau sa impuna asa ceva.
ar fi interesant daca cineva, guess who, care lucreaza la o companie mare, care are si sediu in romania, guess who again, care produce multe jocuri multiplatform (inclusiv pe mobile), ar putea sa ne lumineze in treaba asta. au voie versiunile sa fie diferite daca jocul este lansat concomitent si pe PS3 si pe X360? vreunul din producatorii consolelor impune asa ceva sau ramane la latitudinea developerului/publisherului sa faca alegerea asta? chiar as fi curios sa aflu raspunsul.
LOL ce subtilitati
Imi aduc aminte de un joc produs in Romania (primul de altfel). Pentru telefoanele mai slabe se facuse o versiune (in care faceai doar pac-pac si cover) insa developerii au muncit foarte serios sa faca versiunea high-end cu de toate. Efecte grafice spectaculoase, grenade, etc.
Dupa ce au vazut jocul, surpriza, cei de la marketing au zis ca vor versiunea high sa fie la fel de proasta ca aia low. Iti dai seama cata munca irosita si cate dezamagiri la developeri. Culmea, cand au aparut review-urile multi dintre critici se plangeau ca ar fi mers bine sa arunce cu o grenada ceva
Concluzia e ca in astfel de situatii nu exista reguli fixe, exista doar departamente de marketing care iau decizii. Si aici era vorba de o schimbare totala de gameplay nu doar adaugarea unui pachet lingvistic (come on, tre' sa fii nebun sa faci asa ceva).
Pt exemplificare: Alone in the Dark 5. Faptul ca i-au adaugat un subtitlu pe PS3 a fost o necesitate ca sa arate ca e versiunea MAI BUNA pt ca altfel lumea ar fi ocolit un joc cu nota proasta si fara imbunatatiri. Ar fi putut foarte bine si fara nici un fel de anunt sa faca modificarile fara sa adauge subtitlu ca nu i-ar fi oprit nimeni.
De-asta am si specificat ca este parerea mea, pe setup-ul meu, in coltisorul meu de gaming. Cine doreste, ia mai multe pareri si trage o concluzie. Cine nu, sa fie sanatos
Din pacate, dupa ce-ti pune mana in cap Dzeu te ia dracul pana termini ratele...![]()
incer sa dau dreptate celor de la gamespot, vanille e cel mai stupid personajparca totul se invarte in jurul ei, in plus iau pus si o voce de 2 lei care ma scoate din minti.
am urmarit pe youtube cateva video walkthrough la versiunea JAP, acolo vociile sunt foarte bine puse.
Versiunea de X360 are 18.3 GB, despre cea de PS3 nu stiu, dar banuiesc ca s-ar incadra fara probleme in 50 GB. Cam stupid sa nu incluzi vocile jap., dupa ce a fost anuntata versiunea de X360 au zis ca versiunea de PS3 nu "va avea de suferit", deci ar trebui sa aiba voci in mai multe limbi.
By OEE in forum Videos
By Nash in forum Console Club
By erik95 in forum Console News
By Mika in forum Console News
Bookmarks