Cea mai noua creatie a celor de la Gearbox va fi lansata luna aceasta. Borderlands este o combinatie intre 2 genuri: RPG si FPS.
Cea mai noua creatie a celor de la Gearbox va fi lansata luna aceasta. Borderlands este o combinatie intre 2 genuri: RPG si FPS.
Super tare jocu' cu totusi ca nu prea imi plac jocurile care folosesc cell shading graphic thingy ( prince of persia ) dar poate e mai bine ca se misca bine pe pc.
Borderlands has at least three million possible weapon combinations
Dar totusi hai sa ne dam cu capu de peretii chiar daca nu stim despre ce-i vorba.
Domnule draga, milioane de arme vs milioane de combinatii pentru cateva zeci(maxim sute) de arme suna cam altfel. Inteleg ca am multi fani pe forum, dar hai sa ne linistim putin. Si apropos, urmaresc developementul acestui joc de cateva luni, asa ca am impresia ca stiu despre ce vorbesc.
I wish I have a dollar for every weapon combination in Borderlands. Doamne criza asta ...![]()
Pe principiul ca vreau sa le am/vad/folosesc, milioane de combinatii, mi se par multe. Nu, nu multe, ci aberant de multe. 2 mil / 60 sec...deci daca fac una la secunda...23 de zile. Looks like fun.
poate nu am inteles eu bine
arata foarte interesant, eu mi l-am comandat deja(xbox). ma atrage atmosfera si mai ales numerele alea cu damage ce ies din inamici
un fel de fallout cu mai multa actiune
si cel mai important are coop online! yes yes yes
abia astept.
...majoritatea armelor vor fi randomly generated![]()
Vor exista unele arme (combinații) de care developerii habar n-au. And that's coo!
Bookmarks