Am zis ca pana nu vad, nu cred
Acuma ca e gold am dat si eu precomanda pentru PS4 la gamers.ro in speranta ca se va juca mai bine pe PS5.
Cum a zis si Razvan, in "patchul" day one daca e sa fie detalii mai bune dar si mai mult fps o sa fie foarte ok pana apare adevarata versiune next gen anul viitor.
Acum sa vedem daca ajung consolele cat si jocul in 19. Daca tot atunci e si blackfriday cred ca o sa fie nebunie cu toate ca astea ar trebui livrate inainte de 19.
Dar anul asta nu apare și versiunea pentru xsx si ps5? Ma refer la disc in carcasă de ps5/xsx
Eu am precomanda asta facuta de un an jumate aproape. A mai facut cineva asa precomanda, o sa-l mai primesc sau mai bine caut in alta parte?
Si eu am precomanda la el din 26 mai 2019 tot la emag. Chiar le-am dat un mail zilele astea sa imi schimbe cu livrare prin curier, ca aveam ridicare din showroom si mi-au zis ca il livreaza pe 19 noiembrie. Deci e posibil sa il primim atunci ma gandesc.
Tocmai m-au anuntat cei de la Flanco ca mi se vor anula precomanda pentru PC Collector's pentru ca nu au stoc suficient, cei de la JRC spun ca 100% imi vor onora precomanda.
Rides of the Dark Future:
Behind the Scenes: Revving Up Night City:
Behind the Scenes: Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger:
2077 in Style:
The Diner:
Cyberpunk 2077 — Night City Wire: Episode 4:
Cele trei clase, parca inspirate dupa trasaturile personajelor din GTA V, mi se par cele mai interesante.
CDPR Talks GI vs RT Illumination in Cyberpunk 2077 and Using JALI to Automate Facial AnimationRay tracing will only be available on PCs with GeForce graphics cards or via GeForce NOW at launch, though we expect that it'll be eventually compatible with AMD's new Navi graphics cards as well as being featured on PlayStation 5 and Xbox Series X once the proper enhancement updates drop for the next-gen consoles in 2021.
Doamne, dintre toate Porsche-urile pe care puteau sa le bage, l-au ales fix pe CEL MAI SEXY DINTRE ELE DOAMNE
Si mai ales dintre toate masinile pe care le puteau baga in joc ca masini reale, au ales 911-le sa fie singura. It's a beaut Desi erau multe care se potriveau, mie imi place ca au mers pe design propriu aproape 100%, imersiunea este altfel si din ce am vazut au facut treaba buna.
Bookmarks