Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 45 of 77 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #881 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    @ Khan, Am sa fiu elegant si o sa las asta aici:

    Pe bune acum, asta e buba? Jocul asta are alte probleme, ca e action rpg sau action adventure, asta cea mai mica problema intalnita.

    Edit: tie chiar ti s-a pus pata pe jocul asta.


    @Johnny, daca unii au avut refund, acum ce sa cred? ca daca nu ai avut tu nu va avea nimeni? am si precizat, unii au primit, altii nu. nu stiu criteriile.

    Am pus ca poate unii vor incerca si vor primi refund.


    Cat despre preordere asta e. De principiu e bine sa nu faci, nici chiar in primele zile sa nu cumperi. Astepti macar cateva zile sau chiar o saptamana sa vezi cum bate vantul si iei o decizie in cunostinta de cauza. In cazul meu eu l-am luat dupa 2 zile stiind deja in ce ma bag. Ca pret ptr mine 1 sapt 1 luna, 2, e tot aia, ca nu se reduce asa repede.

    Zicea unul printr-un articol, ca si-au recuperat banii dar au pierdut increderea consumatorului. Si sunt de acord cu asta. Pacat, ptr ca inca cred ca sunt una din companiile mai consumer friendly. Dar s-au pus intr-o situatie pe care o puteau evita, desi presiunea sa nu dea inapoi cred ca era mare. Am mai vazut povesti de astea cu un "darling" tinut in "high regard", si backlashul mare cand aceste asteptari au fost spulberate. Pe gaming, Blizzard, Bioware, DICE, Besheda, Rockstar, sau Naughty Dog.

  2. #882 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Am dat uninstall la joc dupa ultimul freeze, fix cand l-am pornit. Dar freeze din ala ca lumea de a trebuit sa repornesc PC-ul de la buton.

    O sa-l reinstalez prin vara, peste vreo 6 luni, pana atunci imi schimb placa video si jocul sper sa mai fie reparat.
    Chiar nu vreau sa inaintez in poveste si sa am parte de o experienta proasta.
    Si cred ca nici peste 6 luni nu-l vor finisa, mi se pare naivitate curata sa credem ca jocul asta va fi finisat si jucabil anul viitor. Poate prin primavara 2022 ar fi data mai realistica sa fie finalizat cand vor lansa editia Cyberpunk 2077 GOTY Edition cu toate expansionurile incluse , dar atunci o sa-l cam uite lumea .




    Apropo, de online mode pe care producatorii tot il anuntau cu surlete si trambite ca-l vor lansa la anu se mai aude ceva?

  3. #883 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    No Man's Sky chiar si-a revenit, dupa cateva update-uri importante. Si a recuperat si o parte din jucatori din cati pierduse. No man's sky e chiar poveste de succes Daca fac cum au facut aia nu o sa aiba soarta de care zici. Edit: ca sa se stie despre ce vb a mentionat Khan de No Man's Sky, ca va avea aceeasi soarta si o sa-i uite lumea

    Anyway banii de development i-au scos deja, ce iau de acum incolo e extra. Nu mai e problema aici pentru ei. Problema e ca tb sa traga tare (si asta semnifica munca serioasa) sa castige the good will.

  4. #884 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Minutul 9:12 - tipu' de la GamingSins ne-a avertizat cu un an si jumatate inainte ca jocul va fi o mare dezamagire.
    Pentru el, lipsa unei prezentari la E32019 si aparitia lui Keanu Reeves in trailer ca sa ne distraga, a fost un "Yellow Flag". La fel am crezut si eu, desi inca le-am mai acordat o sansa celor de la CD Projekt la cate ori l-au amanat. Lansarea jocului era programata in aprilie 2020, ganditi-va ca daca acum in decembrie 2020 arata atat de catastrofal, cum ar fi fost daca il lansau la data initiala?


  5. #885 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Finaly ! Kaneda’s bike ! (Poze : xbox one x & TV )
    Attached Images Attached Images dc421e38-a18a-4693-a941-38b144dbf2cd.jpeg f4d4d621-8ab0-4d31-9e59-29dfcf0161c7.jpeg 5cf09bd0-3393-423e-8d68-9f3fb8415957.jpeg

  6. #886 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ok friend, hindsight is 20/20...
    Da’ tu esti dea’ lu’ Tacconi? E ok sa nu iti placa jocul, e ok sa iti faci opinia cunoscuta la tot forumul de n ori.... Daca tot ai dat uninstall nu vrei sa dai si unfollow la thread? fèmen pòt la

    On: Am incercat sa dau respec dar din pacate chipul Tabula E-Rasa da inapoi doar PERK points nu si cele de attributes. Nu va intindeti pe prea multe clase cu build-ul ca altfel devine ineficient? Amu bat la ei cu ranga de zici ca-s bombardier.

  7. #887 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Dear gamers...
    Mda, acum is cer scuze.
    Nu intentionez sa cer refund, dar as fi curios cum ar functiona refund-ul pe site-urile de unde am cumparat.
    Attached Images Attached Images cp77.jpg

  8. #888 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Aș vrea s-o văd și pe-asta. Dar probabil nu vor fi mulți cei îi vor mai crede de acum încolo.

    Cu alte cuvinte, erau perfect conștienți de probleme.

  9. #889 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ar fi dat bine in declaratia asta de damage management sa spuna 2 vorbe si de versiunile full de XSX si PS5, pentru astia care le asteptam, nu sa-mi spuna ca vor lucra 2 luni si jumatate pentru a-l face 576p in loc de 480p pe Xbox One vanilla...

  10. #890 SP
    Member geo971986's Avatar
    Daca imi aduc bine aminte si witcher 3 la lansare era plin de probleme tehnice. A trebuit sa il pun in standby la acel moment din cauza unor buguri majore care cu timpul s-au rezolvat. Cyberpunk in acest moment este intradevar "necopt" dar mi se pare un pic prematur sa il etichetam ca dezamagire monumetala tinand cont ca traim in era lansarilor de chestii "neterminate". CDPR mizeaza mult pe acest joc si am dubii ca isi permit sa il lase in acest stadiu cand viitorul/reputatia companiei depinde de el.

    Pe de alta parte e de inteles supararea unora la cat hype s-a creat prin campaniile lor de marketing care "s-au intins mai mult decat le era plapuma" Eu doar sper ca CDPR va invata ceva din asta. In rest....răbdare și tutun!

    In alta ordine de idei legat de joc:

  11. #891 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Și da, și eu cred că toți cei care îl joacă pe console old-gen (PS4, XO), au tot dreptul să ceară banii înapoi pe joc. Nu are ce căuta un astfel de joc pe asemenea console. La 15fps sau ce am văzut pe la alții, e horror. Pe de altă parte, să fim serioși, CDPR nu a arătat niciodată gameplay mincinos de pe PS4 sau XO, și nu cred că se aștepta cineva ca pe asemenea vechituri să arate bine jocul. Dar la naiba, măcar să se miște cat sa fie jucabil... Asta nu o înțeleg nici eu. Ceva cred că s-a bușit in matrice. Poate mai vin cu vreun patch salvator, dar mă cam îndoiesc...
    Iti garantez ca in cateva luni jocul la fi perfect jucabil pe "vechiturile" alea de console - adica ~30fps (deci x2 vs ce avem acum) constant si va arata mai ok.
    Quote Originally Posted by TravisPastrana View Post
    Asta e doar damage control. Nu au aratat pentru ca nu au vrut, pentru ca stiau ce arata si ce impact ar avea.

    Despre joc, pe PS5, dupa ~15h...

    Dpdv grafic parca l-au reparat putin dupa patch-ul de vineri, iar fps-ul e mai stabil (nu am vazut inca analiza DF). Jocul arata ok, dar lipsa ambient occlusion este mult prea evidenta in orice si din pacate, aia era ceva ce-l facea sa arate a joc din 2020, nu din 2010.
    Again, faptul ca au dat de sliderele alea la low prin multe parti, strica efectiv jocul. Nu prea sunt masini pe strazi, desi le vezi la departare (dar dispar cand se apropie) si am facut misiunile alea cu gasit taxiurile, una dupa alta si a fost un chin. Stai si cauta masina pe care sa o poti fura (cu power level-ul meu, deci nu orice masina vedeai), du-te la destinatie, fa ce trebuie facut si daca e cazu, ia taxiul sau ce mai trebuie facut si cauta alta masina apoi.
    Am patit asta inafara orasului, la groapa de gunoi si a trebuit sa merg app 1km pe jos pana la cel mai apropiat drum si acolo sa pierd vreo 10 min pentru ca nu venea nicio masina
    Iar la drumurile mai lungi, probabil ca sa mentina un fps constant, fff rar intalnesc masini pe drum (poate doar in anumite intersectii din oras, dar afara aproape deloc).

    Si ca sa nu zica lumea ca vorbest doar despre grafica...
    Lumea aia e moarta. Nu se intampla nimic. Oamenii aia sunt ca si inexistenti. Desi ai buton sa-i saluti, de multe ori te ignora sau treci prin ei ca si cum nu ar fi acolo. Masinile doar merg pe traseul lor standard si atat. Nu se blocheaza, nu au accidente, nu se intampla lucruri cu politia prin jurul tau cum e pana si in GTA V. Daca pui o masina in mijlocul strazii, nu sunt capabili sa o ocoleasca. Se blocheaza acolo si fac coloana de masini (3-4, cate randeaza jocul, desigur). Si multe alte probleme de genu asta care nu au neaparat legatura cu grafica.
    Also, daca te pui in calea unei masini care vine cu viteza sau incet, nu te observa si da peste tine. Chiar daca acum pleaca de la semafor, da direct peste tine ca si cum nu ai fi acolo, in loc sa stea pe loc, sa te claxoneze, samd.

    Dpdv hacking...este slab. Ori este slab pentru ca sunt eu super la inceput, ori este slab pentru ca este el limitat. Watch Dogs este mult mai bun pe partea asta.
    La shooting cam la fel. Este slab. Nu se simte nimic ok. Sunt jocuri facute de Ubisoft care sunt mai ok pe partea de shooting. Inteleg ca nu este un shooter la origini, dar la cat de mult folosesti armele in jocul asta (pentru ca sistemul de stealth este deficitar), ar fi trebuit sa fie mult mai bun de atat.
    La hand to hand combat sau melee combat la fel. Slab si atat.

    Si inca nu pot sa-mi dau seama de ce l-au facut exclusiv first person. Poate doar ca intrii in VR pentru acele BD's, pentru animatiile alea de a pune casca si...cam atat.

    Misiunile principale par mai ok, decent interpretate in mare parte (desi se vede ca au inregistrat vocile in studio si de multe ori au alta intonatie decat ce se intampla pe ecran), dar misiunile secundare sunt absolut praf.
    Super repetitive si monotone, de genu du-te acolo, ia aia, du dincolo si daca alte jocuri s-au inspirat din Witcher 3 si asta i-a scos din mediocritate (vezi AC-urile) aici parca nu s-au inspirat deloc din Witcher 3 (desi ei l-au facut) si cel putin din ce am gasit eu pana acum, s-au limitat la a face doar 2-3 chestii si sa le repete la infinit. Not cool...

    El ca mecanici se simte invechit cu totul si poate era bine daca mai aruncau un ochi si in alte tabere ca sa vada cum a evoluat lumea jocurilor in cei 8 ani de development.

    Masinile se controleaza ciudat rau si nu ai nici macar optiunea sa tragi sau sa faci hacking din masina. Nici macar sa te opresti si sa faci asta. Sau sa poti schimba locurile in masina ca sa poti face asta. Trebuie sa te dai jos, sa se schimbe din 3rd person in FPS si apoi sa revi in masina daca e nevoie.

    Orasul arata ok, uneori mai bine decat ok, pentru ca au ales o paleta de culori buna, lumina este mai naturala si reflexiile se vad frumos, dar la cat de inalt este si cate masini zburatoare sunt pe acolo, este dezamagitor ca nu putem ajunge asa sus decat prin misiuni (cel putin pana acum) si ca masinile zburatoare lipsesc pentru noi ca jucator.

    Iar daca peste toate astea putem trece, pentru ca nah, asa a fost gandit jocul, ca ceva mediocru, normal, nimic iesit din comun sau inovativ, peste bugs and glitches, dar mai ales peste crash-uri, e greu sa treci.

    As putea intelege de ce pe base PS4/Pro Xbox One/X da crash - e ceva bottleneck si cand se sugruma de tot, da crash - dar nu pot intelege de ce face asta si pe PS5. In cele 15h de joc, cred ca am avut peste 20 de crash-uri, complet random si niciodata in acelasi loc sau la aceiasi actiune.
    Probabil felul in care este emulat, i se aloca aceleasi resurse ca la un PS4 Pro...desi nu-mi explic cum de are 60fps in cazu asta

    Daca AC Valhalla a primit 7 si 8 pentru bugs and glitches (in rest este un joc foarte bun si bine facut), asta ar fi joc de 5-6 din acelasi motiv.
    Pentru mine e de departe cel mai problematic joc pe care l-am jucat, ever. Am jucat versiuni Beta sau chiar Alhpa in care nu am avut niciun crash si in care am avut mai putine bugs decat aici. E pur si simplu penibil, mai ales dupa atatea amanari in care ziceau ca fix asta fac.

    Tind sa cred ca a fost atat de problematica dezvoltarea si au dat reset la multe chestii de prea multe ori, aditii noi, au scos chestii deja implementate incat nu au mai avut timp sa testeze si de probleme pe nimic inafara de PC.
    Iar asta se reflecta nu doar in calitatea lui tehnica, ci si in jocul efectiv, care este mult mai limitat decat alte jocuri care nu se vor atat de complexe.

    Ma rog. Overall este un joc bun, putin peste medie, interesant ca si concept si poveste, dar care cumva a tins la mult mai mult decat a putut livra, din diverse motive si care cred ca trebuia amanat minim inca 1 an, de la inceput si nu doar cateva luni.
    Sper sa reusesc sa-l termin si sa nu-l abandonez din cauza problemelor tehnice. Desi ideal ar fi sa-l pun deoparte pana cand scot ei next gen update.

    Probabil ca acum vor veni oameni care vor spune - lasa jocu, cine te-a pus sa-l cumperi, schimba consola sau dami-le mie si nu te mai plange. Raspunsul pentru voi este -
    Este ok sa am o parere negativa despre un produs pe care am dat bani si in care am avut incredere si care m-a dezamagit si din pacate, continua sa o faca pe parcursul jocului.
    E dezamagitor sa vad ca atatia ani de productie de la una din putinele companii care pun pret si pe end user, nu au dus la ceva bun (nu senzational) ci doar la ceva mediocru.

  12. #892 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Da, ai o parere negativa, dar conteaza cum iti argumentezi parerea. De exemplu eu am citit, am inteles de ce si nu m-a zgariat pe creieri

    Revenind la joc, unii ziceau ca side questueile ar fi mai bune decat main story. Asa am inteles. Pana nu il incerc nu pot sa imi fac o parere, dar daca sunt repetitive va fi munca de dragul trecerii prin ele.

    Citind parerea lui razvan chiar ma astept sa fiu si eu dezamagit. Adica bugs, glutches si crash, as fi trecut prin ele, dar daca e shooter slab, are ai prost si povestea e slaba si ea (sau poate doar sidequesturile), atunci au luat punctele forte ptr mine. Am inteles ca orasul e frumos dar nu foarte interactiv (adica frumos si de decor).

    Bine, trebuie sa il joc sa imi fac o parere, dar cred ca tb sa mai tai din asteptari (care nu mai erau mari dupa lansare).

  13. #893 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu siguranta trebuie jucat pentru a va face o parere personala. Ce am spus eu este strict parerea mea dupa doar 15h de joc, atentie. E posibil ca multe abilitati care sa te faca God sa fie inca blocate si dupa ce le deblocam, sa schimbe complet jocul in bine.

    Overall jocul nu este slab, poate este un joc peste medie, dar nu bun, din punctul meu de vedere. Nici diferit. Nu aduce nici nimic nou genului si nu iese in evidenta cu nimic (poate doar grafic pe PC-urile high end).

    Eu tot astept sa bage si pe PS acel ambient occlusion si higher trafic density (poate si la oameni, dar aia chiar nu ma intereseaza, mai ales daca nu poti interactiona cu ei).

  14. #894 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Eu, momentan, nu mai fac questuri ci incerc cat mai mult sca*****g si explorare.

    Incerc sa fac toate zonele alea unde trebuie sa intervii si sa stopezi tot felul de ilgalitati fara sa omor pe nimeni (asa cum mi s-a sugerat de catre o duduie pe la inceputul meciului). Incerc in stealth mode dar e al dracu’ de complicat.

    O intrebare, cum resetezi combatul? Sa-i scot pe aia din faza de “combat/alerta” whatever. Am incercat sa parasesc zona si sa ma reintorc, pauza...

    Totodata, modelul lui V, are niste animatii ciudate rau atunci cand sari, cand alergi. Total ireale. A mai observat cineva?

    PS: intr-adevar jocul nu este slab, dar, nu este nici bun, nu este la nivelul asteptarilor de la CDPR. Mi se pare o clona mai slaba de GTA pe partea de AI, fizica, grafica. Si astea, cel putin primele doua, conteaza al dracu’ de mult intr-un joc de genul asta.

    PS2: Sincer, nu stiu cum a putut primi 100/100 sau 90/100 la cum se prezinta acum...

    PS3: orasul este exact cum ati spus voi, frumos dar de decor, ca si populatia, nu poti interactiona cu nimeni. Unii nu te baga in seama deloc, altii iti dau o replica obosita si trec mai departe:


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #895 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Sincer, nu stiu cum a putut primi 100/100 sau 90/100 la cum se prezinta acum...
    Poate, asa cum Anthem, un joc care a fost de asemenea lansat intr-o stare catastrofala dpdv tehnic dar care chiar a adus ceva inovativ ca si level design si care are un combat fabulos, a luat note de 1 si de 2 pentru ca 'e plin de buguri si nu aduce nimic nou, este extrem de repetitiv si gol'.

    Nu am vrut sa fiu hater, voi cumpara Cyberpunk day one cand se vor lansa versiunile next gen pentru console, dar cand am vazut ca unii review-eri au notat Cyberpunk cu 10/10, mi-a venit in minte acest contraexemplu si mi se pare foarte tare cum functioneaza uneori dubla masura.
    Dar na, eticheta conteaza, ca si in viata.

  16. #896 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    “Si cu mine cum ramane, nea Mircea?” - ca sa citez din clasici inca in viata


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #897 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu nu știu de unde aveți voi "informații sigure" că CDPR nu a dat coduri de review pentru PS4 si Xbox și mai ales de unde ați scos asta cu embargo-ul pentru anumite console... Eu am primit oficial cod de PS4 (dar am decis să-l joc pe PS4 Pro), iar embargo-ul avea doar chestiile standard, legate de data de publicare 7 Decembrie pentru text și 9 Decembrie pentru videos). Așa cum e la toate jocurile.

    Singurul lucru extra cerut a fost ca până la data X, toți reviewerii să folosească media files oficiale (ale CDPR). După data X, liber, no strings attached. Prin urmare și există reviews care fac praf jocul pe old-gen precum PS4 (primul) și Xbox One. Pe bună dreptate, dealtfel. Dar eu zic să nu exagerăm cu teoriile conspirației, că nu e cazul. Ce se întâmplă pe Metacritic cred că e pur și simplu decizia lor, mai ales după ce s-a întâmplat cu TLoU 2...

    Între timp am ajuns la aprox. 100 de ore de joc, și în continuare rămâne un joc de nota 9/10. Îmi pare rău că se va termina (dar nu-i nimic, că sigur dau un restart). Cred că dacă CDPR ar mai fi așteptat măcar 6 luni și nu ar fi ținut cont de fanboții care ajunseseră să-i amenințe cu moartea, ar fi fost cu siguranță jocul anului 2021.

    Meanwhile, Cyberpunk de România:

    Da, clar trebuia amânat, sincer optimizarea asta este din cauză că lumea nu are răbdare, dar vor scoate patchuri care vor ameliora situația. Sunt convins că peste 2 luni va putea fi jucabil pe ps4 si xbox.
    Sincer, optimizat sau nu, eu sunt de părere că este GOTY.

  18. #898 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Ne-am dus dracu' dacă ajung să ia GOTY jocuri ca ăsta, lansate în stare deplorabilă. Mai bine nu. Bineînțeles că la toate astea contribuie și presa plătită din greu să ascundă mizeria sub preș.

    Dacă acești așa ziși jurnaliști și-ar respecta meseria, n-ar mai îndrăzni niciun dezvoltator să lanseze jocuri netestate până în cele mai mici detalii. Dar de unde...Publicațiile de profil au ajuns niște biete anexe care creează hype în mod artificial și îi promovează pe marii devi.

  19. #899 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Poate devine GOTY 2021 sau 2022, nu 2020

  20. #900 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Intrebare de noob. In momentul in care merg sa-mi fac upgrades alea "interioare" (imi scapa termenul), la cap am 2 sloturi si fiecare zice ca ocupa 1, 2GB RAM (am unu si cu 3 parca, dar nu mai mare momentan).

    Unde vad cat RAM am pe mine si cum il pot upgrada?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 77 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts