Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 73 of 77 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #1441 SP
    Manager paul's Avatar
    Vanzari de 20 milioane unitati.

    De asemenea, sequel anuntat: Project Orion.
    Attached Images Attached Images fdwguecxwacwex_.jpg

  2. #1442 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai, am zis saptamana asta sa-i mai dau o sansa, ca l-am jucat doar la launch si n-am rezistat. Cu toate cuvintele naspa aruncate in fata lui si toate articolele si video-urile care il bashuie si toate review-urile negative, luand in considerare si update-urile si patch-urile, chiar as putea sa spun ca inca e un gunoi.

  3. #1443 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Atunci mai aștept, e varianta de ps5 sau încă nu a apărut?
    Îl am de când sa lansat dar nu am avut curaj

  4. #1444 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bai, am zis saptamana asta sa-i mai dau o sansa, ca l-am jucat doar la launch si n-am rezistat. Cu toate cuvintele naspa aruncate in fata lui si toate articolele si video-urile care il bashuie si toate review-urile negative, luand in considerare si update-urile si patch-urile, chiar as putea sa spun ca inca e un gunoi.

    Incerc sa ma pun in postura ta, sa inteleg cum ai ajuns la concluza ca este un gunoi.
    Poate pentru ca faci parte din masa aia de gameri care dau preorder la jocuri, sau le cumpara la pret de lansare, si ai avut niste asteptari complet nerealiste? Ar trebui sa fii constient de asa ceva cand cumperi/joci jocuri la lansare. Cu cat e mai complex si mai ambitios, cu atat are nevoie de mai multe patchuri ca sa fie ce trebuie, si aici ma refer inclusiv la jocuri care au stat mult mai bine day one (ex. HFW).

    Pe mine CP2077 m-a costat 50 lei, copie fizica din magazin.
    Nici acum nu am apucat sa-l joc, pentru ca exista mereu jocuri din urma, care au trecut deja prin 5-10 patchuri. Evit din start si un pret urias, si un joc neterminat.
    Probabil o sa ma apuc de el dupa ce iese si DLC-ul, si sunt 100% sigur ca acum jocul este foarte bun, nicidecum un gunoi.

  5. #1445 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai iti zic de ce, si uite o sa ignor ce am jucat la launch si zic doar din ce am jucat acum, dupa patch-uri:
    - Povestea e mediocra at best, ideea e interesanta dar executia e proasta. Protagonistul nu are niciun fel de personalitate, alegerile pe care le faci mai ca nu conteaza, backgroundul de il alegi la inceput nu afecteaza aproape deloc firul narativ, dialogul de cele mai multe ori e de-a dreptul stupid, personajele actioneaza intr-un fel care nu are niciun sens si pana acum nu am gasit vreun personaj sau side arc care sa ma captiveze. Personaje care te suna random de parca te cunosc de cand erai mic, o ploaie de sidequests random, nicio baza in realiate, totul pare foarte random si grabit. Un exemplu cretin de lipsa de pacing narativ e imediat dupa ce (semi-spoiler alert) te trezesti cu o fantoma pe nume Johnny in cap si esti in mega shock ca ai vedenii cu el incercand sa te ucida, te urci in masina, faci accident si te tragi de sireturi cu el "ai vz Johnny ce-a intrat asta in mine, ce parere ai?" de parca e verisorul tau si va stiti de 25 de ani.

    - Grafic arata bine in 50% din situatii, in rest: texturi proaste si prespalate, artefacte vizuale, texture pops peste tot, probleme cu draw distance, clutter vizual peste tot, UI prost facut care se suprapune peste culorile jocului si nu-l observi, animatii robotice si taioase unde nimic nu e fluid. Si il joc pe PC cu un 3080, nici n-as vrea sa stiu ce e pe un PS4.

    - Dpdv gameplay nici nu stiu de unde sa incep. Gunplay-ul e bun, nu zic, desi din pricina animatiilor proaste e dificil sa tintesti sau sa anticipezi cum si unde se misca inamicii. Drivingul e absolut atroce, vehiculele desi au greutate toate subvireaza, franele ori sunt aproape inexistente ori blocheaza rotile, motocicletele sunt aproape imposibil de folosit. Sistemul de crafting e foarte slab si nenecesar, hackingul e neinteresant si complet optional, mare parte din loot e useless (mai ales tot ce tine de food and drinks, niciodata nu am simtit nevoia sa le folosesc) dar peste tot unde te duci ti-e inundat HUD-ul cu iconite de lootat gunoaie de zici ca e facut pentru copii cu ADHD. Toate elementele de RPG sunt, desi prezente, nenecesare in marte parte, jocul niciodata nu te impinge catre un build anume, pare ca nu are nicio directie, valorile si numerele de pe gear si skill tree par arbitrare. AI-ul e FOARTE prost, de la inamicii care vin unul peste altul sa moara in acelasi loc, la pietoni care alearga random pe strada daca ai lovit cu masina o bordura. Movementul e clunky, melee combat-ul e slabut (desi jocul are optiuni prin skill tree pentru melee combos, tot ce faci de fapt e sa spamezi left click, dodge-urile/parry-urile sunt absolut degeaba).

    - Worldbuildingul, desi aici intr-adevar aveam cele mai mari asteptari pt ca e CDPR, e mediocru. Orasul e busy, atmosferic, fix ce trebuie pt un cyberpunk, dar se simte mort pentru ca toti NPCii sunt zombi copy-pasted, side activities nu sunt variate si sunt neinteresante, level designul lasa de dorit din multe aspecte, clutter foarte mult, fara locuri de parcare (si intr-un open world care se vrea imersiv e foarte frustrant sa imi las masina in strada daca vreau sa opresc undeva, se simte foarte artificial), lumea e destul de mica si pentru ca nu prea e varietate se simte same-ish, iar landmarks nu prea exista.

    Asta ca sa fac un rezumat, ca as putea scrie pagini intregi de ce il consider un gunoi. Le dau un plus ca in sfarsit au bagat transmog, desi si ala e facut cu curul. Ca RPG faileaza, ca narrative-driven game faileaza, ca FPS faileaza, ca open world action faileaza. Face un pic din toate si o face prost. Incerc sa ma pun in postura ta, sa inteleg cum ai ajuns la concluzia ca fac parte dintr-o masa anume de gameri.

    GU-NOI.

  6. #1446 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Ar trebui sa fii constient de asa ceva cand cumperi/joci jocuri la lansare. Cu cat e mai complex si mai ambitios, cu atat are nevoie de mai multe patchuri ca sa fie ce trebuie, si aici ma refer inclusiv la jocuri care au stat mult mai bine day one (ex. HFW).
    .
    E perfect comentariul ăsta si e cam direcția in care se îndreaptă gaming-ul de ceva ani. Fix asta e problema si e trist(asta și MTX). Ati ajuns sa vi se pară normal sa coste jocurile aproape 400 de lei la lansare si sa nu fie gata. Și pe deasupra îi mai și învinovățiți pe cei care dau o grămadă de bani sa joace ceva care e promovat ca fiind un produs finit.
    In loc să le arătați degetul mijlociu companiilor voi va atacați colegii gameri care critică pe bună dreptate anumite practici mizerabile.
    Pt ca e mizerabil ce a făcut CDPR. Ei nu doar ca au lansat jocul in halul ăla, au mai si încercat sa ascundă asta. N-au trimis copii pt early reviews. Si chiar si cand au apărut review-urile de la site-urile mari le-au impus sa arate doar niște clipuri trimise tot de ei. Asta ca sa nu anuleze lumea pre-orderul.

  7. #1447 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu inteleg, totusi, de unde asteptarile astea colosale pentru CDPR. Ei, in afara de Witcher 3, n-au avut un alt joc macar bun, nu excelent.
    Ok, Witcher 3 a iesit ceva excelent - poate din noroc sau pentru ca si-au dat timpul necesar pentru productie, poate pentru ca au avut angajati ffff buni care dupa aia au plecat sau au ramas in alta echipa, dar 1 si 2 au fost cel mult mediocre, iar dupa Witcher 3 au scos doar jocul asta care, la fel, a fost cel mult mediocru.

    Dar nu e vina lor. Ei atat pot. Sunt, totusi, un studio mic din Polonia. E clar ca nu se pricep la FPS-uri si e clar ca nu se pricep la majoritatea lucrurilor care fac un joc de avengura lui CP2077 sa fie bun - eagle-eye a punctat excelent. Si pe langa ce a zis el, lucruri care au ajuns in joc, unele mult dupa lansare, mai sunt si lucruri care au fost promise si nu s-au livrat nici pana azi, la 2 ani de la lansare.

  8. #1448 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Witcher 3 a iesit excelent dar doar pentru ca povestea, personajele si lumea il eleveaza la more than the sum of its parts. Ca daca-l iei la bani marunti, gameplay-ul si sistemele sunt mediocre at best. Contrar ce s-a zis mai sus, asteptarile mele de la Cyberpunk nu erau mari inca de la inceput, asa cum zice si razvan, nu era nimic care sa dea de inteles ca CDPR stiu sa faca ce si-au propus. Desi aveam asteptari la partea de narativa si questuri, ca astea ii recomandau, acolo cumva au dat-o-n groapa.

  9. #1449 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Va obliga cineva sa luați jocul la lansare sau sa faceți precomandă? Eu am stat și am așteptat pana l-au reparat cu updateul 1.5 care avea suport și pentru PS5/XSX și nu am foat dezamăgit de ce am jucat, mi-a plăcut.

    Nu e in regula cum l-au lansat dar dacă nu te arunci și cumperi imediat nu mai ai surprize negative și îl iei la un preț mai bun. Pentru foarte multe jocuri la lansare ești beta tester la preț întreg.

  10. #1450 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu are treaba. Adica da, eu l-am jucat si terminat la lansare, lasat un gust amar si aia a fost, am trecut mai departe.

    Dar uite, ca eagle-eye l-a jucat acum. E doar o chestie de gusturi si e in regula sa nu ne placa tuturor aceleasi lucruri. Dar este in regula sa ne spunem si parerile, bune sau rele, despre produsele cumparate, mai ales ca asta facem aici pe un forum. Ne spunam parerea despre pasiunea comuna.

  11. #1451 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    E doar o chestie de gusturi devine usor usor tic verbal la Razvan. Da, e evident ca e chestie de gusturi si ca avem pareri diferite, sunt jocuri, parte din multe lucruri din viata care tin de ce anume iti place, chiar trebuie sa stabilim asta la fiecare pagina de comentarii?

  12. #1452 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu e o chestie de gusturi, un joc prost e un joc prost, exista doar grade de toleranta si raport pret/calitate, daca-l iei la 50 de lei si nu te deranjeaza jocuri proaste (n-o zic cu rautate, poate si mie imi plac filmele mediocre sau pizza congelata). Si 80% din ce am zis eu nu se repara prin patch-uri, sunt sisteme disfuncte la baza, ar fi nevoie de un remake total.

  13. #1453 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu am dat 500 de lei pe editia de colectie in aprilie si il consider un joc bun in starea care e acum, nu imi pare rau de banii dati desi initial vroiam sa iau editia standard la sub 100 de lei.

    Fiecare cu parerea lui eu dar cand cumperi un produs la lansare iti asumi un risc foarte mare, cel mai bine e sa astepti daca nu vrei sa fii beta tester. Ideal ar fi sa il iei la un an de la lansare.

  14. #1454 SP
    Manager paul's Avatar
    Patch 1.61 cu FSR 2.1:

    Quote Originally Posted by Eurogamer
    [...] FSR2 is a smart upscaling technique designed by AMD, the ideal being to render a good-looking 4K output image using just an internal 1080p image, drastically improving performance in the process. With the move to FSR2, there's an opportunity to adjust the native rendering resolutions on every console. However, in my tests, native resolution targets on consoles generally seem unchanged and dynamic resolution scaling is still in effect. [...]

    Taking the 30fps ray tracing mode as an example, the entire image is much sharper and clearer, better resolving sub-pixel detail - and just detail in general. [...]

    There's simply less break-up and more temporal stability with the processing FSR2 brings to these finer, sub-pixel details helping to reduce the distraction. FSR2 also thankfully improves - or at least greatly minimises - ghosting artefacts from CDPR’s previous solution. [...]

    Fast motion is the ultimate test for upscalers, and yet again, FSR2 manages to boost overall clarity as we walk, or even drive quickly forward. Inevitably there is some break-up to lateral motion, though really, it's to be expected given how FSR2 works. [...]

    Overall FSR2 is a net win for all new consoles, intelligently picking out the details we want enhanced, while also addressing issues with the image, like ghosting on movement and the flickering on hair. There's more stability, fewer distractions, and a greater push for detail at range. [...]
    Cyberpunk 2077: how the FSR2 upgrade improves visual quality

  15. #1455 SP
    Manager paul's Avatar
    Phantom Liberty teaser #2:

  16. #1456 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Wtf ! Am ramas masca ! Stiu sa-si vanda produsul ! La asta se pricep de minune ! Cel care pune pistolul pe masa zici ca e Merle Dixon ?!?

  17. #1457 SP
    Manager paul's Avatar
    RT Overdrive mode:
    Path tracing on a triple-A videogame? On THE triple-A videogame? Cyberpunk 2077 already pushed visual boundaries with its psycho ray tracing mode, but the RT Overdrive upgrade takes lighting to the next level.

    So how does the Technology Preview compare to the standard rasterised version of the game? And how are the visuals improved over the already impressive psycho RT mode?

    Our recent preview of the Cyberpunk 2077 RT Overdrive Technology Preview was relatively short and condensed - and we actually found that we had a lot of leftover b-roll that was simply too good not to share.

    John Linneman carried out the capturing and editing for this one, using an RTX 4090 in the RT Overdrive mode in 4K DLSS Performance Mode. We're aiming for 60 frames per second here, and we're not using DLSS 3 frame generation to do it...

  18. #1458 SP
    Manager paul's Avatar
    Phantom Liberty, $29.99, 26 septembrie:

  19. #1459 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Arata demential si sunt convins ca ceea ce m-a atras foarte mult la original si anume carecterele si personajele fabulos conturate vor fi la inaltime si aici!

  20. #1460 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt curios daca, pe langa aditiile anuntate, vor adauga si ce trebuia sa fie in jocul de baza si nu a mai intrat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 77 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts