Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: RPG-ul favorit

1. #21 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Cele mai placute amintiri le am legate de urmatoarele:

- Final Fantasy VII, VIII, IX
    - Chrono Cross
    - Xenogears
    - Legend Of Legaia
    - Vagrant Story

Mi-am dorit foarte mult un remake sau o continuare pentru Chrono Cross si/sau Vagrant Story. Pacat ca nu am avut parte de asa ceva...

2. #22 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Final Fantasy VII, VIII, IX, X, XII

3. #23 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Fallout New Vegas, l-am terminat de aproximativ 20 de ori.

4. #24 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    E greu sa aleg intre Mass Effect, (Demon's, Dark)Souls, Skyrim, Fallout3 /New Vegas, Diablo 3, Fable 3.
    In mod sigur Mass Effect, Skyrim si Souls mi-au oferit cele mai bune momente din generatia asta. Au si muzica buna

5. #25 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Clar primul Witcher. Ar mai fi si altele care mi-au placut, dar nu mi se pare corect sa le pun langa Witcher, nici nu se apropie de awesomeness-ul lui. Al 2-lea Witcher a fost cam "meh", prea scurt si povestea nu m-a acaparat asa mult, dar primul a fost o minunatie de joc.

6. #26 SP
    Junior Member zazarSm's Avatar
    Fable 1
    Skyrim
    Borderlands 2

7. #27 SP
    Member angloma's Avatar
    Mass Effect :X

8. #28 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    RPG: Demon's Souls (cel mai bun joc din generatia actuala de console dupa parerea mea): o lume incredibil de bine realizata cu inamici extrem de interesanti (de la minions pana la bossi), cel mai bun combat system pe care am reusit sa pun mana si un sistem de multiplayer care nu mi-as fi imaginat sa fie atat de bun intr-un RPG. Dificultatea jocului facea ca fiecare inamic doborat sa para un lucru semnificativ iar cand treceai de un boss chiar meritai un trofeu. Desi nu punea accent pe poveste, jocul mi-a placut extrem de mult pentru ca a fost ceva nemaintalnit (cel putin de mine) pana atunci. Dark Souls e bun, dar nu are acel ... ceva cu care m-a prins Demon's Souls.

J-RPG: Final Fantasy X: care mi-a cam format o idee despre cum ar trebui sa fie aceste jocuri: superbe din punct de vedere vizual si auditiv, cu o poveste emotionanta si personaje memorabile de care iti aduci aminte cu drag de fiecare data. Din cauza acestui titlu (impreuna cu FF VII, Crisis Core si XII) am ajuns sa fiu un fan atat de mare Square Enix si al J-RPG-urilor de pretutindeni. Ce imi pare rau e ca titlurile Final Fantasy recente parca si-au pierdut cateva din elementele mentionate anterior. Sper sa isi revina odata cu lansarea lui Versus...pardon FF XV.

Oldies, but (sure as hell) goldies: Gothic 1 (si 2). Una dintre cele mai bune jocuri de pe PC care m-ar convinge sa le rejoc si termin pentru a 5a sau 6a oara: povestea unica, lumea interesanta si personajele foarte bine conturate. Adauga si faptul ca aveam 9 ani cand am jucat Gothic 1 si intr-adevar il face unul dintre jocurile mele preferate din totdeauna.

Merita mentionate si urmatoarele titluri: seria The Elder Scroll (Morrowind, Oblivion si Skyrim), SW: Knights of the Old Republic 2, Fable I, Borderlands, Vampire: The Masquerade, Stalker: Shadows of Cernobyl si Shin Megami Tensei: Persona 4.

9. #29 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Seria Gothic si The Witcher 2, cam greu de ales dintre acestea.

10. #30 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Dungeon Siege I si II plus Dark Souls.am jucat si Oblivion dar nu m-a impresionat ca poveste si gameplay precum Dark Souls.

11. #31 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Rpgurile care si-au pus amprenta pe sufletul meu de gamer: Mass Effect2, Witcher2, Demon's Souls si vechiul Diablo. Astea sunt cele mai notabile dar fiind un RPG maniac, sunt prea multe preferate care merita mentionate.

12. #32 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    Preferatele mele sunt:

Final fantasy X
    Final fantasy XII
    Arc Twilight of the spirits
    Diablo 2
    Lord of the rings The third age
    Dragon Age Origins

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2