sau ai putea raspunde frumos, cu niste argumente.
eu de aia am intrebat, sa stiu daca sa imi iau si eu de la ei, nu sa primesc raspunsuri ironice de la oameni plictisiti
sau ai putea raspunde frumos, cu niste argumente.
eu de aia am intrebat, sa stiu daca sa imi iau si eu de la ei, nu sa primesc raspunsuri ironice de la oameni plictisiti
Da, din punctul meu de vedere merita 70 lei steelcase-ul. As da si mai mult daca as fi nevoit. Gandeste-te ca initial vroiam sa cumpar CE in special pentru steelcase si medalion, figurina lasandu-ma rece. Cand vine vorba de jocul preferat, nu cred ca mai conteaza 70 lei aici, 100 lei dincolo
DeathOfArt - Cartile nu au fost traduse in romana, astfel nu exista in comert. Daca te intereseaza in engleza in format digital, scrie-mi PM.
Am cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe modele de carcase. Ai idee pe care il dau?
Nu era un raspuns, era o intrebare pentru a te face pe tine sa iti dai singur argumentele pentru care ai vrea sa iti iei si tu steelcase, poate argumentele lui nu sunt asa relevante si pentru tine intelegi acum ?
Las' ca asa mai procedeaza si Sony... diferenta e ca de la Sony rar o sa vezi ca-si cere cineva scuze...![]()
Holy mother of greatness, eu nu ii cred cand spun ca iti ia ''doar'' 200 de ore sa termini complet jocul.
Nici macar numele personajului principal nu-l poate accentua bine... E chiar asa de dificil sa faci un pic de research inainte sa apari in fata camerelor de filmat sa vorbesti despre un produs?
Nu voiam initial, dar o sa-i dau si eu precomanda. Departamentul de marketing si-a facut treaba bine.![]()
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks