Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 157 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1421 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Ba @Trefla, ce e cârnațul ala ce ti-l pui pe ecran in colt? Te ajuta cumva la gameplay?
    Nope , am facut recent OC masiv la GPU+CPU si stau cu ochii bulbucati macar cateva ore sa vad temperaturile si daca frecventele and stuff sunt stabile.

Silky smooth 60 fps now

---------- Post added 29-05-2015 at 22:08 ----------

Addressing the no XP Glitch

2. #1422 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    intrebare, ce mama naibi trebuie sa fac aici sa trec pe partea cealalta ?!

este un quest cumva ?!

trebuie sa mai avansez in joc sau ce naibi..

am level 11 si tot i-am dat headshot la dragonel

partea buna ar fi ca am ars-o pe nebuna aia mica , Keira Metz

3. #1423 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Sari in apa si e o intrare sub castel.

4. #1424 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pe bune ?!

am dat roata (prin apa) si n-am gasit...am sa mai caut atunci..mersi..

5. #1425 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poti si sa urci pe laterala dreapta pe niste roci. Pasajul din apa nici eu nu l-am gasit initial. Parca era in stanga dar nu mai retin exact.

6. #1426 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Vezi ca poti sa sari, de pe pod putin in dreapta si ajungi pe stanca si de acolo te cateri si gata eu asa am facut am luat-o pe scurtatura.

Eu astazi in 12 ore am facut urmatoarele: cumparat carti de gwen, am jucat cu toti npc posibili cu care aveam optiunea sa joc gwen, am facut toate questurile ce tin de gven in velen si novigrad si intr-un final am ajuns si pe insulele skellige unde am cautat setul normal si enhanced de ursuine armour, jocul este incredibil iar harta a 3 este simt ca il joc de la inceput, am explorat putin si nu mi-a venit sa cred cat de mare este si ce priveliste am . Cred ca este cel mai mare si cel mai bun joc de pana acum jos palaria.

---------- Post added 30-05-2015 at 00:46 ----------

Pasajul e in dreapta daca vrea sa mearga acolo, dupa insula imediat underwater

7. #1427 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post

este un quest cumva ?!

Ala e Igni ? Ca la mine nu face asa, chiar daca l-am upgradat pana la 5.

8. #1428 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Face dupa ce ti se deblocheaza urmatorul tier, citeste sa vezi.

9. #1429 SP
    Junior Member Molurus's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post

este un quest cumva ?!

din ce imi aduc eu aminte, acolo gasesti diafragme, iar intrarea e sub apa. eu am sarit undeva pe o stanca langa podul ala si m-am catarat pe zid. asa am intrat. dupa ce am curatat locul, am gasit si intrarea )

10. #1430 SP
    Member valentin2007's Avatar
    La voi cum e cu loading Times? Tot asa ca publicitatea de la PROTV?

11. #1431 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, poate ai tu un HDD slab sau prea plin.

12. #1432 SP
    Member valentin2007's Avatar
    E cel din fabrica. E cam plin intradevar

13. #1433 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La mine e la fel cu loading-ul si n-am decat 2 jocuri mari pe el si cateva mici. Nu trece de 150gb. Dar iti creste barba mai repede decat lui Geralt, in loading-uri...

14. #1434 SP
    Member enemigo's Avatar
    Da, asa e. Daca mor sau daca fac fast travel intre 2 locatii mai indepartate dureaza destul de mult, e chiar enervant uneori. (hddul din fabrica, in proportie de trei sfert plin)

15. #1435 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    La mine aseara deja o luase razna jocul, din 10 in 10 secunde avea un mic freeze si se blura ecranul, nici texturile nu le mai incarca

16. #1436 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Și eu întâmpin probleme cu delay la texturi, npc-uri care apar din neant, întârzieri de secunde bune la interacțiunea de dialog, draw distance, etc. Tind să am impresia că ultimul update este de vină, spațiu pe HDD încă am și până la acest ultim update nu am întâmpinat problemele de mai sus.

17. #1437 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am vazut astazi la TV un review al jocului pt. PC in care era criticata proasta optimizare a jocului, insa nu ma aspteptam ca jocul sa intampine astfel de probleme si pe console.
    Sunt curios daca jocul merge mai bine pe consolele cu SSD.

18. #1438 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Stiti ce-ar fi interesant sa implementeze? Nu neaparat amu' dar pe viitor Real Time Dynamic Weather. Daca tot suntem conectati la net aka always online...macar sa profite de asta si sa foloseasca "chestii/treburi" si sa avem vremea de afara...din real life, in joc. Eu chiar am avut impresia, acum cateva zile, ca au implementat treaba asta. Afara ploua si in joc ploua...s-a oprit...a iesit soarele...la fel si in joc. No ma

Chiar nu-i rocket science si pt. genu asta de jocuri merge de minune

19. #1439 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai si aia care stau in tari d-alea unde ploua in 80% din timp? Ca mine? Doar nu vrei sa joc doar pe ploaie, sau sa ma mut...

20. #1440 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Stiti ce-ar fi interesant sa implementeze? Nu neaparat amu' dar pe viitor Real Time Dynamic Weather. Daca tot suntem conectati la net aka always online...macar sa profite de asta si sa foloseasca "chestii/treburi" si sa avem vremea de afara...din real life, in joc. Eu chiar am avut impresia, acum cateva zile, ca au implementat treaba asta. Afara ploua si in joc ploua...s-a oprit...a iesit soarele...la fel si in joc. No ma

Chiar nu-i rocket science si pt. genu asta de jocuri merge de minune
    Give this man a crate of Lagavulin, un pachet de gwent si un life size replica al lui Geralt.

Referitor la ce a spus Graft si eu banuiesc acelasi lucru, cu patchu 1.01 mergea fara probleme, un stutter aproape insesizabil pe ici pe colo dar nimic care sa strice experienta, s-a lansat patchul 1.03 pffft gata apocalipsa, questuri fara experienta, loading time mult mai mare, npc-uri care fie apar brusc fie apar si se incarca pe bucati, comanda de talk care dureaza 10 ore pana apare sa pot vorbi cu unele npc-uri, sper sa nu se grabeasca si sa faca cum trebuie 1.04.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 157 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 ... LastLast