Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 157 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1001 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    barbierul ala e in white orchard cumva?
    nu cred ca este barbier in zona aia pentru ca am descoperit toata zona si nu am dat de nimeni care sa faca coafuri . In Velen am gasit un tip si l-am salvat de niste banditi si ala era barbier. Dar cum l-am lasat sa iasa din cusca a fugit si fugind mi-a zis in ce oras sa il caut dar am uitat .

---------- Post added 21-05-2015 at 13:30 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt mai multi barbieri... cred ca sunt chiar mai multi pe fiecare harta. Eu de exp. am fost la cel din Oxenfurt (Velen).

Apropos, ce spell folositi pt. AOE? Mie Igni, desi l-am dus la 5/5 mi se pare extrem de slab... e bun ca le scade armura, dar speram sa fie si ceva sa pot da dmg pe o mai mare arie... Sau poate va creste mai incolo, cand imi va creste si mie barba la loc?
    ca spell numa Igni este ca AOE poate daca alterezi spellu ar fi altele mai bune. Sau ceva si mai eficient ar fi grenazile.

2. #1002 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pai ai 5/5 in prima etapa banuiesc, cand treci pe urmatoarea etapa unde e stream sau chanelled poate sesizezi o diferenta, am observat ca daca folosesti un place of power de igni intr-adevar ii creste si damageu si aria de acoperire.

3. #1003 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai si ca spell ce recomandati? eu am folosit igni pana acum dar nu a fost foarte eficent, la humans cel mai usor e cu axii, dupa ce ii dai stun de duci in spatele lui sau in lateral si dai un hard attack si il omori dintr-o loviura, m-a salvat de multe ori aceasta combinatie, daca sunt mai multi te duci in spate si vin unul cate unul. la monstrii de level mare folosesc Yrden si incerc sa-l atac pe flancuri ca ii da mereu critical.

Nu stiu foarte bine cum se foloseste Quen am tot vazut ca lumea il foloseste, cum e mai exact? cred ca cel mai util este ca in primele 3 sloturi din skill tree sa puneti 2 signuri si sa le schimbati in functie cu cine va luptati humans sau monsters, iar al treilea sa alternati cu parry (acei arcasi sunt enervanti rau) cu strong attack pentru monstri.

un minus in combat, cand ma apropii de un grup mare de inamici foarte greu intra in combat mode, chiar daca am sabia in mana si in loc sa blocheze el isi activeaza withcer sense si asa arcasii imi iau jumate din viata pana ajung aproape de ei. cunoasteti o solutie?

eu sunt in velen level 7 aproape de 8 si da prin sidequesturi castigati cel mai usor exp si va recomand sa faceti si cele optionale cand ajungeti pe insula, o sa vedeti la ce ma refer, experienta multa si usoara .

4. #1004 SP
    Member Energizer's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt mai multi barbieri... cred ca sunt chiar mai multi pe fiecare harta. Eu de exp. am fost la cel din Oxenfurt (Velen).

Apropos, ce spell folositi pt. AOE? Mie Igni, desi l-am dus la 5/5 mi se pare extrem de slab... e bun ca le scade armura, dar speram sa fie si ceva sa pot da dmg pe o mai mare arie... Sau poate va creste mai incolo, cand imi va creste si mie barba la loc?
    Pai depinde ce weaknesses au fiecare. Eu de obicei ma uit în Bestiary înainte sa ma arunc în ei.

5. #1005 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    arcasii imi iau jumate din viata pana ajung aproape de ei. cunoasteti o solutie?
    vezi ca exista o abilitate de blocare sageti prin pary, pe care daca o deblochezi si o pui in sloturile de abilitati totul devine mai usor , in rest quen to the max ! eu am level 3 deja la quen

nu stiu daca animalele din clip se pot numi spoilers..

quen = scut , pe care il activezi si reactioneaza in functie de nivelul la care este upgradat, dupa ce este folosit tragi putin de timp pana se incarca iar.

6. #1006 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Nu stiu foarte bine cum se foloseste Quen am tot vazut ca lumea il foloseste, cum e mai exact? cred ca cel mai util este ca in primele 3 sloturi din skill tree sa puneti 2 signuri si sa le schimbati in functie cu cine va luptati humans sau monsters, iar al treilea sa alternati cu parry (acei arcasi sunt enervanti rau) cu strong attack pentru monstri.

un minus in combat, cand ma apropii de un grup mare de inamici foarte greu intra in combat mode, chiar daca am sabia in mana si in loc sa blocheze el isi activeaza withcer sense si asa arcasii imi iau jumate din viata pana ajung aproape de ei. cunoasteti o solutie?
    am precizat acest lucru eu ma referam la faptul ca nu intra in combat mode foarte repede, trebuie sa fii foarte aproape de ei si pana ajungi la ei (ca sa intri in combat mode si sa poti face parry) imi iau jumatate de viata. eu pana acum incerc sa folosesc roll ca sa evit avele sageti

7. #1007 SP
    pai in cazul asta doar roll ..

8. #1008 SP
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Pai ai 5/5 in prima etapa banuiesc, cand treci pe urmatoarea etapa unde e stream sau chanelled poate sesizezi o diferenta, am observat ca daca folosesti un place of power de igni intr-adevar ii creste si damageu si aria de acoperire.
    nu trebuie sa faci 5/5 neaparat ca sa deschizi urmatoru talent numa daca chiar vrei tu sa iti cresti talentu acela. Iti trebuie in sectiunea aia sa ai macar 5-6 puncte si dupa aia mai deschizi un rand.

9. #1009 SP
    Member proto's Avatar
    Cum este jocul ? Merita banii ?
    Se ridica la nivelul asteptarilor ?

10. #1010 SP
    Junior Member capca's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    nu trebuie sa faci 5/5 neaparat ca sa deschizi urmatoru talent numa daca chiar vrei tu sa iti cresti talentu acela. Iti trebuie in sectiunea aia sa ai macar 5-6 puncte si dupa aia mai deschizi un rand.
    tier 1 - 8p
    tier 2 - 20p
    tier 3 - 30p

11. #1011 SP
    Member Darku's Avatar
    strict pentru mine a fost primul joc din 2015 la care a meritat sa fac preorder si sa il am din prima zi.
    Daca toate publicatiile worldwide i-au dat note de la 8.5 in sus, sincer nu stiu daca merita

12. #1012 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da Proto, jocul merita daca-ti plac RPG-urile fantasy. Este foarte mare si bine facut.

13. #1013 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    quen = scut
    quen = nub mode ON

14. #1014 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nici eu nu il folosesc, prefer sa tot dau roll pana nu mai stie monstruletul unde sunt si se da singur batut.

15. #1015 SP
    sunt 3 patratele langa stamina bar alea sunt loviturile speciale? si daca da cum le folosesc

16. #1016 SP
    qkomrz4.png

17. #1017 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nici eu nu il folosesc, prefer sa tot dau roll pana nu mai stie monstruletul unde sunt si se da singur batut.
    Asta fost unul din motivele pt care nu mi-a placut bloodborne, pe langa controlul dubios.
    Aici cu quen mai scutesc din roll

18. #1018 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    'dat Tomira.

Anyway, am omorat o gramada de Drowneri si nu am gasit la nici unul Drowner Brain pentru a face Swallow.
    Attached Images Attached Images white-orchard_5.jpg

19. #1019 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    'dat Tomira.

Anyway, am omorat o gramada de Drowneri si nu am gasit la nici unul Drowner Brain pentru a face Swallow.
    nu mai stiu ce raritate ar avea creieru ala dar daca nu gasesti cumpara ca oricum faci numai o data potiunea ca la meditatii se umple la loc daca ai alcool.
    ah da si btw la faza asta cu Tomira, cand era cutscene si vb cu gerald arata tipa aia din pat cum sufera si ca trebuie ajutat. Dupa ce s-a terminat dialogu vreau sa ies din casa si vad ca se deschide usa si intra tipa fara sa aibe nimic se pune in mat si incepe sa planga iar de dureri

20. #1020 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    De unde se poate cumpara ? Ca nu am gasit nici la merchant-ul de langa White Orchid nici la Tomira.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 157 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast