si ultima chestie pe ziua de astazi ca trebuie sa dorm si euin sfarsit o armura care arata bine si se este si foarte buna
un set Witcher
PS: unde se afla cursorul
Cum Dzeu cresc si eu disciplina aceea de convingere (care apare ca optiune in anumite discutii)? M-am uitat pe la abilitati si nu gasesc nimic de genul...
doar sa pui abilitatea intr-un slot liber, altfel degeaba cresti AXII
cu cat trece vremea prin el , cu atat ma conving mai mult ca jocul este ceea ce am visat de la el![]()
parca la fiecare 4-5 puncte de abilitate , in plus conteaza sa pui si mutagen de aceeasi culoare cu ce pui in sloturi pt a maxa bonusul mutagenului.
apropo , jocul de carti incepe sa fie din ce in ce mai misto , sunt niste carti "speciale" ce schimba toata experienta si strategia![]()
Daca va referiti la sloturi de la skill tree se elibereaza unul cand cresteti in level, iar cele din abilitati se elibereaza un nou tier cand investiti destule puncte in categoria respectiva![]()
terminati cu spoilerele !
apropo , stie cineva cum pot dezactiva sa nu mai imi apara (ps4) atunci cand intra cineva in party ?!
ma strezeaza maxim cand apare patratul ala negru peste joc asa..
l.e. am gasit
Este dureros sa citesc thread-ul cat sunt la munca pentru ca imi vine sa fug acasa sa mai bag un quest doua![]()
In timp ce Bobby e la munca, eu...
Fuga-i rusinoasa dar si sanatoasa! Am incercat sa distrug cuibul unui dragonas cat nu era atent, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.
Pentru cine doreste neaparat editia de colectie a jocului se poate comanda pe gamerland.ro editia de PC. Din pacate de console nu am vazut sa aiba. Pretul e ok.
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland
Pe cutie nu scrie nici namco bandai si nici warner bros. Pe cea de PS4 scrie doar CD Projekt Red iar pe cea de PC mai scrie in plus GOG.com.
Eu am primit CE intr-o cutie de carton pe care apărea scris Namco Bandai, din păcate nu am putut sa păstrez jocul, așa ca l-am pasat mai departe, poate face el un unboxing
PS: PS4
LE: fac si eu rost zilele astea de un Xbox 360, cum se prezintă Witcher 2?
Bookmarks