la ce te referi ca "a stat ceva" ?!
Moamaaa ce grafica downgradata, texturi cum n-am mai vazut, umbre lumini extraordinare, peste tot stil grafic de parca ce vad e waterpainting si un stil artistic care te urmareste peste tot. Da, slab, sigur o sa mai fac precomanda la jocuri de la CDPR pentru ca e downgradata grafica, pfff numa downgrade d-asta vreau ca sunt taran care nu stie ce e aia grafica...
Eu personal sunt foarte mulțumit de joc. Urmează o mulțime de ore petrecute în fața televizorului.. Păcat ca sesiune/muncă.
HAHA este Gwent in joc un fel de "Hearthstone" medievalAr fi fost fain sa poti da challenge cu alti playeri.
![]()
Cam dubios controlul personajului si framerateul mi se pare ca fluctuează in draci, dar altfel nu te mai poți opri! Fain joc mah!
da e adevarat se misca un pic prea rapid in unele momente dar totul e frumos si roz cand te obisnuiesti cu Gerald![]()
Intrebare idioata...cum se poate echipa o torta ? Am pus-o in "pocket" in Inventory, dar nu stiu cum sa o folosesc...
LE: nevermind, am gasit![]()
ok, intrebare: voi cum castigati cel mai repede si experienta? contractele pe care le gasesc sunt toate de level mare de la 20 in sus si misiuni secundare sunt prea putine si nu vreau sa avansez prea repede cu main quest. prima parte a joculuiam facut-o complet, acum suntsunt de abia level 4![]()
O selectezi din inventory, ca pe un spell (o sa fie in partea de jos) si dupa aia o folosesti cu R1.
Cei la care nu v-a aparut inca patch-ul 1.02, ati gasit cumva itemele din DLC? Ar trebui sa fie la npc-ul acela pe care il salvezi la inceput si apoi te intalnesti cu el in white orchard. Bineinteles ca nu are itemele respective care cred ca apar doar cu update-ul 1.02.
Stie cineva unde sau cum pot sa vad ce buffuri am pe mine (chestiile verzi cu timer pe ele). Ca tot primesc de la anumite chestii si nu stiu ce face chestia aia.
deci pt cei ce au jucat macar W2 jocul este un deliciu ! love , love , love !
e visu' ce-am visat, iar grafica e criminala
vis a vis de frame rate drop , eu am avut cateva inainte de a se incarca/rula un filmulet , in rest jocul merge super ok
Am intalnit deja un bug destul de ciudat: calul lui Vesemir era invizibil iar el mergea prin pamant![]()
am chemat si eu calul intr-o padure si a gasit el de cuvinta ca ar fi bine sa se bage intre niste pomi dintre care nu se putea iesi.. calul ca si in Asassins creed e cam tampitel atunci cand il fluieri
![]()
Numai mie îmi face consola ca un foehn turbat de la joc? Are momente când se aud mai intens coolerele. Hope it's fine though.
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks