Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 157 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1241 SP
    Admin MonkY's Avatar

The Witcher 3: Wild Hunt

Sunt deja 2. Da-i explore additional stuff pe joc si apar acolo, free. Vor fi 2 saptamanal, timp de 2 luni.

2. #1242 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Unde gasim si noi o lista cu toate quest urile/misiunile pt fiecare zona?sa putem vedea si noi cat din zona respectiva a fost explorata etc

3. #1243 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Haha, a gasit cineva The Emmentaler?
    Cea mai sabie

4. #1244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    flightcrank: nu exista si nici nu cred ca va exista asa ceva, din diverse motive. In primul rand ca asta e farmecul jocului... sa nu ai procentaj de genul "ai facut 47% din harta". Si in al doilea rand, unele zone se deschid (sau le poti face questurile) doar daca indeplinesti anumite conditii. Daca la un quest ai ales sa omori pe cineva, e posibil ca alte 5 quest-uri sa nu iti mai fie disponibile. Si invers (decizi sa salvezi pe cineva si-ti deschide o serie noua de quest-uri). Totul tine de cum joci... nu vreau sa spun mai multe ca e cu spoilers

P.S. Unde mai pui ca ei vor tot adauga quest-uri via DLC's si Season Pass...

5. #1245 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Unde gasim si noi o lista cu toate quest urile/misiunile pt fiecare zona?sa putem vedea si noi cat din zona respectiva a fost explorata etc
    Vezi mai sus postul lui SirAndrew

6. #1246 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Nu vreau sa le stiu locatiile etc,doar nr lor pt a confrunta cu ce am explorat eu.E pacat sa nu te bucuri de tot ce iti ofera jocul asta.

7. #1247 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Exploreaza jocul si te vei bucura mai mult de el decat sa faci un "checklist".

8. #1248 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    La voi in joc nu-i dereglat ceasul? Mereu cand dau load game imi arata cu 23h in minus desi pe consola setarile sunt ok. De ex. acum incerc sa fac un clip despre cum poti sari de la o inaltime mare/f. mare, fara sa iei damage si fara sa mori, si no...mai mor ca nu merge tot timpul schema si cand dau load imi arata ora 19:33 in loc de 22:33
    Attached Images Attached Images 20150525223543.jpg 20150525223609.jpg

9. #1249 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate ai setat tu consola pe ceva Japonia sau cine stie ce tara suspecta Vezi sa bata fusul orar selectat din setari cu cel in care te afli.

10. #1250 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am facut update la post

11. #1251 SP
    Member enemigo's Avatar
    Am dat peste un bug, cel putin cred ca este un bug. Legat de Quen Alternate Sign Mode (acea bula de protectie). Pentru a activa Alternate Sign Mode ar trebui tinut apasat lung pe R2. Na, pot sa tot tin apasat lung pe R2 ca nu se intampla nimic. Doar daca pun acel point (Active Shield) intr-un Empty Mutagen Slot, abia atunci ma lasa sa il activez tinand apasat lung pe R2. Daca il scot de la Mutagen Slot iar nu mai pot activa Alternate Mode. Nu stiu cum e la alte signuri, doar la Quen am deblocat Alternate Sign Mode.

A mai incercat cineva?

12. #1252 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai asa trebuie facut, orice skill trebuie pus in slot si ai un numar limitat de sloturi, trebuie puse inclusiv cele alternative

13. #1253 SP
    Member enemigo's Avatar
    Da, my bad, pentru a putea folosi Alternate Mode trebuie sa le dai assign intai. Ms.

In caz ca va ajuta - Signs Guide - http://www.gamespot.com/articles/the.../1100-6427393/

14. #1254 SP
    Member geo971986's Avatar
    am mai gasit vreo 2 buguri:
    - questul "mysteriors track" e glitched pe ps4 cel putin (nu primesti formula chort lure de care ai nevoie)
    - potiunea pt overburdened...functioneaza numai cand are ea chef

15. #1255 SP
    Junior Member Molurus's Avatar

Nota: Acum 3 zile, intr-o seara, am gasit un exploit de a faci bani. Trebuie sa gasiti un chest in care se afla "crowns". Dupa ati luat din chest banii, faceti cativa pasi in spate apoi intorceti-va la chest si luati banii iar . Daca nu mai merge, folositi ultima salvare. Este indicat sa salvati inainte de a deschide un chest cu bani. Este si mai indicat sa gasiti un chest cu 20+ "crowns". Banii vin mai repede . Spor!

16. #1256 SP
    Member geo971986's Avatar
    poate ca ai avut tu noroc la un chest glitched ca in mod sigur nu merge la toate, sau pe toate platformele.

17. #1257 SP
    Mentionez ca am versiunea de PS4 si merge la toate care au crowns.

18. #1258 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    si care o sa mai fie farmecul jocului daca faci exploit?

19. #1259 SP
    Am zis doar. Nu joc cu exploit.

20. #1260 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am incercat un exploit, mai mult de nervi dupa ce mi-au disparut niste chestii din inventar si am zis ca da-i in pix. Nu s-au salvat insa banii respectivi si mi s-a resetat totul la cat aveam initial. Ce m-a enervat? Stiti lanterna aia verde de la Keira? Ei bine eu dupa ce am dezechipat-o mi-a disparut complet din inventory si e de negasit. Era mult mai ok decat o torta obisnuita si lumina mult mai bine, dar acum clar nu mai am de unde sa o iau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 157 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... LastLast