Am făcut 3 curse, le-am câștigat pe toate din prima, nu mi s-a oprit calul in timpul lor.
Ce-i drept controlul e cam aiurea si la cal si la Geralt, dar imi place prea mult jocul si trec peste neajunsurile astea.
Am făcut 3 curse, le-am câștigat pe toate din prima, nu mi s-a oprit calul in timpul lor.
Ce-i drept controlul e cam aiurea si la cal si la Geralt, dar imi place prea mult jocul si trec peste neajunsurile astea.
Bug este foarte enervant de aceea nici nu mai avansez in main story si nu fac questuri importante, fac doar ce este peste levelul meu si witcher contracts oricum sunt multe de facut vreau sa gasesc toate diagramele pentru armuri si sa fac potiuni superior.
Se pare ca ei muncesc foarte mult la urmatorul patch
https://twitter.com/Marcin360/status/605969069280477185
Eu ma gandeam aseara, cum am timp sa ma joc 2-3 ore pe seara, cred ca voi termina jocul la toamna. Sper doar sa nu inceapa lansarile din sezonul toamna-iarna si eu tot s-o ard prin Velen. I'm never leaving that place.![]()
in plus el nu are nicio treaba cu patch-ul, el doar comunica cu fanii si obtine feedback (Community Lead & Website Coordinator at @CDPROJEKTRED,) si am obervat ca citeste atat forumul oficial, pagina de reddit si neogaf. din cate am inteles opiniile noastre chiar ajung la ei si vor incerca sa aduca mai multe schimbari.
Hei,
Nu am stat sa citesc toate posturile.
Stie cineva de unde pot cumpara editia de coletie?
As prefera din Ro. Nu ma incanta Amazon US sau UK.
Mersi.
Witcher 3 Interactive Map - Skellige partea a II harta interactiva cu skellige. recomand gwent pana la patch
---------- Post added 03-06-2015 at 14:32 ----------
inca o chestie faceti questurile care sunt cu gri la suggested level, pentru ca nu veti primi exp nici dupa patch, daca exista o diferenta mai mare decat 6 fata de levelul vostru nu veti primi exp, asa a fost conceput jocul.
Well...eu nu mai inteleg nimic in ceea ce priveste modul in care se distribuie XP-ul in jocul asta.
Tocmai ce am aflat ca este o potiune care o poti folosi o singura data si care iti reseteaza toate punctele acelea de abilitate, e chiar tare pentru cei carora nu le convine cum au facut updrage la abilitati.
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks