Au reparat chestile cu texturile and stuff pe PS4 ? Vreau sa ii fac cadou la un prieten si nu vreau sa ii dau ceva stricat...![]()
Au reparat chestile cu texturile and stuff pe PS4 ? Vreau sa ii fac cadou la un prieten si nu vreau sa ii dau ceva stricat...![]()
Poți sa il oferi liniștit, nu te va înjura cu siguranță. Am văzut ca mai nou are probleme și pe PC
cand o sa pot crafta rune si glyps? am lvl 20 si inca nu le pot crafta. Trebuie sa gasesc un npc care sa ma invete sau o sa-l invat automat mai incolo un pic?
Nu ai un nivel anume, trebuie sa cauti vanzatori care au reteta pentru runa pe care o doresti, incepi cu lesser apoi cu runa normala si apoi cu greater. Unul dintre vanzatori este in elector's square Novigrad.
Am postat mai sus si eu, ca la mine nu se poate face craft desi am 5 lesser nu pot crafta una normala. Am diagrama si pentru normala si pentru greater. Dar nu pot face craft la normala.
Mai are cineva probleme cu Quest-ul: Dirty Funds?
Fix asa-mi arata si mie:
RonanN1: eu stiu ca am facut questul acela... n-am idee insa daca era inainte de patch-urile lui peste... inainte sa strice una-alta![]()
RonanN! este un bug mai mult ca sigur si din pacate nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti un patch, oricum nu iti va influenta deloc campnia pana cand se va lansa un fix.
Merci de raspuns, sper sa nu uite baietii de ea si s-o "repare" :/ si sper sa nu mai intalnesc genu' asta de probleme...ca astea ma dispera cel mai mult la genu' asta de joc.
sunt topicuri deschise pe forumul principal si sunt multi care se plang acolo asa ca sunt ferm convins ca nu vor sari peste acest bug![]()
Jocul era mult mai interesant daca erau unele quest-uri/side quest-uri, etc. pe timp. Ii cam aiurea sa salvezi pe cineva dintr-o casa care arde acum sau peste 20 de zile sau sa te implici intr-un un scandal/jaf acum sau peste 100 de zile...ma rog ati prins ideea.
Cata dreptate ai RonanN1! Eu de fiecare data ma distrez cand sunt situatii disperate, atarna viata onului de un fir de ata, toti fug in toate directiile... si eu stau si lootez linistit prin cutii, saci, sertare. Un fel de "Ho bah, ce va agitati? Termin de furat si vin si la voi!"![]()
...mie-mi place cum vin taranii, asa linistiti si fara griji, dupa ce eliberezi un sat de banditi
Totul ii super intens, muzica, sange, urlete si automat intra secventa aia cum vin ei...
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks