Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 157 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1701 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Au reparat chestile cu texturile and stuff pe PS4 ? Vreau sa ii fac cadou la un prieten si nu vreau sa ii dau ceva stricat...

2. #1702 SP
    Member Ramon's Avatar
    Inca nu au rezolvat.

3. #1703 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Poți sa il oferi liniștit, nu te va înjura cu siguranță. Am văzut ca mai nou are probleme și pe PC

4. #1704 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    cand o sa pot crafta rune si glyps? am lvl 20 si inca nu le pot crafta. Trebuie sa gasesc un npc care sa ma invete sau o sa-l invat automat mai incolo un pic?

5. #1705 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Nu ai un nivel anume, trebuie sa cauti vanzatori care au reteta pentru runa pe care o doresti, incepi cu lesser apoi cu runa normala si apoi cu greater. Unul dintre vanzatori este in elector's square Novigrad.

6. #1706 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    aaaah mno bun mersi de info

7. #1707 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Am postat mai sus si eu, ca la mine nu se poate face craft desi am 5 lesser nu pot crafta una normala. Am diagrama si pentru normala si pentru greater. Dar nu pot face craft la normala.

8. #1708 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mai are cineva probleme cu Quest-ul: Dirty Funds?
    Fix asa-mi arata si mie:
    Attached Images Attached Images 20150613103128.jpg

9. #1709 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: eu stiu ca am facut questul acela... n-am idee insa daca era inainte de patch-urile lui peste... inainte sa strice una-alta

10. #1710 SP
    Mie asa mi-o aratat mereu... :/

11. #1711 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    RonanN! este un bug mai mult ca sigur si din pacate nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti un patch, oricum nu iti va influenta deloc campnia pana cand se va lansa un fix.

12. #1712 SP
    Merci de raspuns, sper sa nu uite baietii de ea si s-o "repare" :/ si sper sa nu mai intalnesc genu' asta de probleme...ca astea ma dispera cel mai mult la genu' asta de joc.

13. #1713 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sunt topicuri deschise pe forumul principal si sunt multi care se plang acolo asa ca sunt ferm convins ca nu vor sari peste acest bug

14. #1714 SP
    Jocul era mult mai interesant daca erau unele quest-uri/side quest-uri, etc. pe timp. Ii cam aiurea sa salvezi pe cineva dintr-o casa care arde acum sau peste 20 de zile sau sa te implici intr-un un scandal/jaf acum sau peste 100 de zile...ma rog ati prins ideea.

15. #1715 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    sau sa ti se genereze random cand treci pe acolo daca ai nivel suficient

16. #1716 SP
    Admin MonkY's Avatar

The Witcher 3: Wild Hunt

Cata dreptate ai RonanN1! Eu de fiecare data ma distrez cand sunt situatii disperate, atarna viata onului de un fir de ata, toti fug in toate directiile... si eu stau si lootez linistit prin cutii, saci, sertare. Un fel de "Ho bah, ce va agitati? Termin de furat si vin si la voi!"

17. #1717 SP
    ...mie-mi place cum vin taranii, asa linistiti si fara griji, dupa ce eliberezi un sat de banditi

Totul ii super intens, muzica, sange, urlete si automat intra secventa aia cum vin ei...
    Attached Images Attached Images leonardo-dicaprio-losing-weight.jpg

18. #1718 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Or fi Vasluieni, au vazut ei chestii si mai rele.

19. #1719 SP
    Member Wagram's Avatar
    Serios ? Care-s alea ? Luminează-mă şi pe mine, că se pare că-s Vasluian (sic !) degeaba.

20. #1720 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    cand o sa pot crafta rune si glyps? am lvl 20 si inca nu le pot crafta.
    Se pare ca am gasit si de ce nu puteam crafta glyph of igni sau greater glyph of igni. Upgrade-urile le poti face doar cu glyph-uri cumparate, nu fuctioneaza si la cele care le gasesti ca nu le vede in inventory atunci cand vrei sa dai craft.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 157 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast