CD Projekt Red wants to give back to the gamers, and in line with that, they’re releasing 2 free pieces of DLC weekly for eight weeks for The Witcher 3: Wild Hunt. We’re about to go on Week 4, and it looks like the next pieces of DLC have been leaked.
Bwahahahahaa, ce metoda de rezolvare au gasit pt. cei care farmau vaci: http://kotaku.com/the-witcher-3-addr...ill-1709341894![]()
Am inceput un nou joc. Dupa 5 ore de joc in prima zona, am observat:
Incearca un nou joc sau reinstaleaza jocul, poate se rezolva.
- o imbunatatire a framerate-ului
- loading-ul e mai rapid ( in cutscenes, load save game )
- este mult mai usor de navigat prin ( inventory, world map, etc) - nu mai are lag-ul ala
- parca inoata mai bine
In prima zona, fiind mai mica, loadingul era rapid si inainte. Esti la inceput, deci inventarul tau nu e asa de aglomerat ca al celor care sunt in zonele 2 sau 3. Eu sunt in Velen si n-am observat niciun loading mai rapid, iar framerate-ul mi se pare mai prost decat acum o saptamana, cand am jucat ultima data.
De ce aveti asa mult loading screen nu inteleg ? Cel care dureaza mult este atunci cand mori sau cand treci dintr-o zona in alta dar loadingul de la fast-travel nu dureaza atat de mult. Eu nici nu imi amintesc cand am murit ultima oara, avea dreptate cine a spus la inceput ca jocul este usor si pe ultima optiune de dificultate.
Nu e chiar asa usor si de multe ori mori si din motive ce nu tin de tine. Si are loading-uri inclusiv la eliberarea unor sate sau cand te duci la anumiti comercianti. Asa ca e mai mult decat deranjant, mai ales ca au spus ca nu va exista asa ceva.
Nu ca ma enerveaza sau ceva dar imi spune si mie cineva...care-i faza sau care-i logica acelui "fade to black" atunci cand dau "enchant" la arme sau armura? Amu' serios...chiar ii necesar? Probabil daca era ceva animatie, ca-n Dead Rising, dar asa aiurea...meh.
Razvan se vede ca nu ai jucat skyrimacolo era loading cand intrai intr-o casa.
Voi va plangeti la loading pentru The Witcher 3? La un joc asa masiv... aveti HDD-uri de 5400 RPM si vreti mai rapid? Ia puneti un SSD si reveniti cu impresii! Sau vorba lui AndRewqp, bagati un Skyrim!![]()
Dar eu nu ma plang de loading time la cat de mare e. Si da, am jucat Skyrim.
Dar aici s-au laudat cu faptul ca nu exista loading times, inafara de load si schimbarea zonei.
E diferenta, trust me. Sper doar ca o sa vedem in curand SSD-uri cat mai mari si cat mai ieftine... ca nu mai tine...
S-au plans mai multi... eu chiar ma mir ca e atat de decent loading-ul (avand in vedere zonele mari). Daca nu ma insel, cam la fel era loading-ul in Bloodborne. Si sincer, cred ca am avut sesiuni de cate 4-5 ore si n-am prins un loading... acum depinde si ce faci, cat de des mori, cat de des schimbi zonele...
Nu man, ei au zis clar ca nu vor exista loading times pentru cladiri si zona in care te afli... ceea ce e 99% adevarat, atata timp cat nu faci teleport sau intri in vreun cinematic, ceva... In fine... nu vreau sa intru in polemici, dar cred ca loading time-ul de pe un amarat de HDD de 5400 RPM (vorbesc doar de cei cu HDD default), e mai mult decat OK.
Da PS4 nu are tot SATA 2 daca nu ma insel( btw , merci monky de tip cu rapid mode thingy , am loading time de 3 sec acum
)
A meritat asteptarea, in mare patchul rezolva cam tot ce au scris in log, e ok acum, s-au comportat foarte frumos din punctul meu de vedere, au renuntat sa mai piarda timpul cu precizari, scuze si au ignorat ranterii agasanti si s-au concentrat pe ce era important, chiar nu ma asteptam sa iasa cu patchul simultan si pc si consola. Mai scartaie jocul nimic de zis dar e un mic pret de platit pentru cat de bine si cu cata maiestrie e facut sistemul de questing. Stiam ca va dura ceva pana scot patchul pentru ca e imens jocul.
Parerea mea e ca au facut ceva laudabil, cu buget restrans si cu ambitie multa au reusit sa livreze un produs deosebit.
E adevarat ca mai devreme m-am cam enervat eu pe ei din cauza ca eram in sevraj de cand nu mai jucasem, dar acum mi-am luat doza si mi-am dat seama ca CDPR a lucrat la foc automat si lucreaza in continuare sa imbunatateasca jocul.
Din cate stiu eu interfata din PS4 este SATA II, dar sa fiu sincer chiar daca ar fi fost SATA III n-ar fi contat foarte mult nici cu un SSD foarte rapid (pentru ca la asemenea viteze ar fi consumat prea mult CPU time). Si lucrul acesta e demonstrat chiar de cei care au instalat super SSD-uri pe PS4 - diferenta fiind in cel mai bun caz 2x faster (chiar daca in realitate 300MB/ = 5x faster than 60MB/s cat duce HDD-ul default de 5400 - chiar mai putin cand e full).
Oricum, chiar si pe SATA II se poate ajunge usor la 300MB/s, insa diferenta mare de viteza dintre HDD-ul default instalat si un SSD decent este dat de timpul de acces, care e de vreo 100x mai mic. Eu m-am jucat cu un SSD pe PS4 si desi nu am avut timp sa cronometrez, it was "godamn faster".
Problema mare in a folosi un SSD pe PS4 apare in primul rand datorita pretului, si in al doilea rand datorita lipsei functiei TRIM. Fara TRIM la un SSD nu te gandesti DACA va muri, ci CAT de repede o va face. Ma indoiesc ca va veni Sony cu suport pt. asa ceva. De aceea un SSHD sau un 7200 RPM sunt alternative OK, pt. ca nu au nevoie de TRIM.
Mii de scuze pentru off-topic, dar s-a tot vorbit de slow loading la The Witcher 3. Cei care se plang de PS4 cu HDD default, le spun ca pe un PC cu acelasi HDD loadingul e chiar mai mare. Sigur vor mai aduce optimizari engine-ului, dar minuni pt. ceva atat de mare... nu prea.
Hai ca v-am lasat, ma duc la joc!![]()
Bon, mă lămureşte şi pe mine cineva de ce nu pot face target lock atunci când mă lupt cu un boss ? Când sunt mai mulţi adversari, merge perfect, ca în jocurile Souls, dar, când e doar unul mai răsărit, cum e griffinul, nu merge target lock nici să te închini la el.
Pot face oarecum abstracţie de combatul mediocru în general, dar chestia asta mă scoate din sărite. Îmi scapă mie ceva ?
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks