Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 157 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #2601 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Investeste toate punctele in alchemy, vei primi 25% health regen pentru fiecare potiune folosita. Poti ajunge pe la 300 rezistenta la toxicitate si daca folosesti 3 decoction nu mai ai cum sa mori. Plus ca potiunile vor avea efect cateva minute, nu doar secunde, iar decoctions ore.

Cele mai bune echipamente sunt witcher gear, le gasesti prin vagaune, de obicei aparate de inamici puternici. Le poti si evolua de 3 ori ca sa ajunga la nivelul tau. Eu asa am jucat pe Death March si nu am prea avut probleme.

2. #2602 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce anume recomanzi din Alchemy ? Yo n-am investit deloc in verde. Am doar rosu si albastru in toate campurile si acum am 2 puncte disponibile si nu stiu cu care sa incep. Mentionez ca nu prea stau sa "ung" sabiile cu uleiuri inainte de lupte

3. #2603 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Adaug si eu la ce spune espiritus, poti investi in skillurile care iti permit sa ai 3 decoctions active pentru ca se cumuleaza bufurile pe care le primesti de la fiecare decoction in parte. Daca folosesti bombe skill-ul cluster bombs iar merita testat.

4. #2604 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si CLAR stai si unge sabiile cu uleiuri, mai ales daca sunt uleiuri upgradate, faci un damage bonus de-i strici la stomac. Verdele e mult mai eficient ca albastrul.

5. #2605 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ar trebui sa poti lua mai toate abilitatile verzi, vezi si tu ce e suitable pentru tine. Dar oricum ai 30 de puncte din level si inca vreo 20 din places of power.

6. #2606 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    @razvanrazy sa deblocheazi si runewright-ul daca ai bani. Ca gear ai 2 seturi noi, pentru unul obtii diagramele intr-un side quest si pentru altul pe la jumatatea povestii, dar sunt de level mai mare de 36 din ce imi aduc aminte. Eu pana am facut level pentru ele am jucat cu ursine, dezvoltat pe semne (quen cu return damage, axii cu upgrade-ul in care target-ul iti devine aliat) si bombe.

7. #2607 SP
    Ca tot se discuta de un mod FPS pentru Witcher 3, uite un bug intalnit chiar acum

8. #2608 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pai daca ii face mod FPS se transforma in Chivalry Medieval Warfare (a se citi Chivălri Medivăl Varfer)...dar va prinde la oamenii unde orice perspectiva trebuie sa fie la persoana I fie si sidescroller, sa fie la persoana I.

9. #2609 SP
    Member geo971986's Avatar
    cand trebuia sa apara blood and wine? nu era 1st quarter sau am ramas eu in urma?

10. #2610 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Iunie

11. #2611 SP
    Se pare ca pe 30 mai
    Attached Images Attached Images ch8babqvaaayhhe.jpg

12. #2612 SP
    Awwww yiiiiiis

13. #2613 SP
    Excelent DLC-ul pana acum. Aseara am ajuns la lupta cu Caretaker, care a fost challenging (ma ducea cu gandul la seria Dark Souls, dar nu stiu de ce, ca n-am jucat niciunu pana acum ) si dupa aia faza cu picturile a fost fff frumoasa.

O sa-mi para rau cand o sa-l termin, dar astept cu interes urmatorul DLC

14. #2614 SP
    Pot sa-l votez GOTY si pe anul asta?

15. #2615 SP
    absolut superb. Vad ca au suprasaturat culorile, au bagat un alt fel de motion blur si de bloom, acum parca e ceva de basm, au schimbat cerut si parca si textura de la iarba (dar nu cine stie ce) + arhitectura, si cumva se vede diferit in departare, de parca e in alt plan

16. #2616 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Un fel de Shivering Isles. Should be great

17. #2617 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    S-a confirmat oficial data de lansare pentru 31 maihttp://www.playstationtrophies.org/n...-Revealed.html

18. #2618 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    absolut superb. Vad ca au suprasaturat culorile, au bagat un alt fel de motion blur si de bloom, acum parca e ceva de basm, au schimbat cerut si parca si textura de la iarba (dar nu cine stie ce) + arhitectura, si cumva se vede diferit in departare, de parca e in alt plan
    Au si spus ca expansion-ul asta e la un nivel mai ridicat dpdv grafic, arhitectural si al texturilor. E un fel de enhanced edition. Oricum, e cel mai asteptat lucru in materie de gaming de anul asta pentru mine, mai mult decat Uncharted, Doom, sau alte jocuri. Abia astept sa-l termin si dupa aia sa dau frumos un NG+ pe deathmarch sa fac totul dintr-o bucata...

19. #2619 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

20. #2620 SP
    Member flames95's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 157 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast