A mai jucat cineva primele două jocuri din serie? Eu am început seria acum si nu prea m-a prins prima parte, am jucat doar 6-7 ore. Îmi place acel skill tree, dar parca suferă la poveste si voice actingPartea a doua e mai bună?
A mai jucat cineva primele două jocuri din serie? Eu am început seria acum si nu prea m-a prins prima parte, am jucat doar 6-7 ore. Îmi place acel skill tree, dar parca suferă la poveste si voice actingPartea a doua e mai bună?
Nu sunt de acord deloc. Mi s-a parut mai bun primul din aproape toate punctele de vedere mai putin gameplay-ul. E altceva cu maneta, dar povestea, atmosfera mai dark si unele personaje sunt mult mai bune. E tras inapoi de controlul ala cu mouse si tastatura, click pentru atac si etc, dar dupa parerea mea primul a fost mai bun la vremea lui. Merita jucate amandoua, sunt probabil cele mai bune RPG-uri din ultimii zece ani.
Cu partea a doua e buba, nu prea duce calculatorul meu, iar pe Xbox nu am cum să-l joc. Sa vad, poate ma prinde până la urmă.
PS: Mie mi-a plăcut mai mult Oblivion![]()
Sunt singurul care e de parere ca voice acting-ul din primul joc e cu mult peste al 2-lea?![]()
Sunt cam la acelasi nivel. Actori un pic plictisiti, la prima incercarePovestea / atmosfera jocului insa este cu adevarat unica.
jocul asta nici nu s-a lansat si deja mai mult de jumate este pe net..
daca te uiti la toate filmuletele..nu stiu de ce l-ai mai cumpara.
daca este primul vostru joc A Beginner’s Guide to the World of The Witcher | Kotaku UK
gameplay w2>w1
soundtrack w1>w2
poveste, atmosfera w1>w2
imho )
---------- Post added 15-05-2015 at 14:02 ----------
![]()
ATENTIE! Cei de la Gamerland au postat o poza cu jocul alaturi de anuntul ca a intrat in stoc si ca pregatesc comenzile.
La o scurta analiza a cover-ului am observat ca NU este in engleza. Probabil jocul este in engleza, dar nimic altceva nu este. Aviz colectionarilor...
P.S. Nu stiu daca si celelalte editii sunt la fel.
e clar ca e downgrade...
sa speram ca jocul o sa fie bun macar pe partea de storycaci din grafica au taiat jumate din detalii , vad ca tot se compara cu situatia din WD cand texturile in varianta de PC erau ascunse intr-un fisier si o data activate , jocul arata ca la E3 ..
pt ca , console.
Bookmarks