Ultimile DLC-uri au aparut pe XO![]()
mda...si pe psn europe nu au aparut nici macar cele de saptamana trecuta (cu exceptia wolf armor)![]()
Am spus mai sus si repet, o sa vina odata cu noul patch, cred ca vineri cel tarziu. Asta au spus pe Twitter acum o saptamana
second run, m-am chinuit sa evit orice bug (quest related) si chiar la final am dat de "faithful friend" (ala de ii fuge calul din fata inn-ului) quest care ramane blocat in log dupa finalizare ca neterminat indiferent ce ai face. As vrea sa il consider GOTY dar parca nu vrea el![]()
Cred ca am gasit si eu un quest bug-uit. Nu stiu exact cum ii zice, dar e ala in care trebuie sa omori varcolacul pe Skellidge. Desi l-am facut, inca-mi apare neterminat si nici nu mai pot sa intru in locatie, sa vad daca nu cumva nu l-am omorat cum trebuie![]()
Era mai slaba decat ursine pt level 31 pe care il am eu , defapt , cred ca nici nu am master la wolf , adica n-am facut contractul parca, inainte de asta cred ca am avut wolf superior si grifin superior.
Mastercrafted > Superior, insa la Wolf ai Mastercrafted pentru level 34, pe cand la Ursine se opreste la 31.
According to CD Projekt RED’s community lead Marcin Momot, patch 1.05 will arrive for both consoles today.
Below is the list of changes and fixes to expect:
Gold will no longer reset beyond 65535
Fixes lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest ‘Get Junior’
Geralt’s clothes will no longer be wet after leaving the menu
The gate in the crypt now works correctly during the quest ‘Scavenger Hunt: Viper School Gear’
Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest ‘Lord of Undvik’
Mutagen bonuses will now be saved properly.
Potion of Clearance will no longer be automatically placed into the quick slot if player runs out of other edibles
Fixes issue where some skills were not removed properly by Potion of Clearance
Improves stability in gameplay and the UI
mda tocmai l-am testat si pot sa zic ca devine obisnuita sa zic "astept urmatorul patch"Pe toate forumurile urla lumea de questuri glitchuite si ei nici la al 5-lea patch nu s-au atins de ele, in schimb au reparat "Geralt’s clothes will no longer be wet after leaving the menu" ca era mega esential sa nu aiba Gerald chilotii uzi...Hai cu v1.X-shpe!
Stie cineva da pot sa joc Gwent cu Lambert dupa questul "Va Fail, Elaine" in Kaer Morhen? Dupa seara de betie.![]()
Unde găsesc și eu o recapitulare pentru primele două jocuri? Să fie una bună, să înțeleg ceva. Nu pot să termin primul joc, m-a plictisit prea rău, iar partea a doua nu o găsesc pt X360
Erau pe youtube niste rezumate pe care le-am urmarit si eu inainte sa incep 3-ul, ca sa imi amintesc chestii pe care probabil le uitasem, dar nu se compara cu experienta jocurilor. Eu zic sa incerci sa gasesti Witcher 2 pe undeva, ti-l imprumut eu cand vin in tara daca vrei, chiar merita jucat.
Pe kotaku e un guide foarte misto scris si usor de citit iti recomand asa am inteles nu doar povestea ci si universul din primele 2 jocuri.
---------- Post added 26-06-2015 at 20:35 ----------
http://kotaku.com/a-beginner-s-guide...her-1704506152
By MonkY in forum Console News
By Dant3 in forum Stories & Other News
Bookmarks