Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 20 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 390

Thread: Assassin's Creed IV: Black Flag

1. #221 SP
    Member mof990's Avatar
    Sunt destul de surprins de cat de bine se misca pe consolele actuale. (in cazul meu xbox 360) Grafic arata extraordinar, in special texturile. In prima ora am intampinat foarte multe glitchuri, oameni care se teleportau, animatii care nu se terminau, etc. Acum totul pare ok. Singurul lucru care nu-mi place e ca pentru a ajunge in anumite locuri ale hartii este nevoie de loading. M-am obisnuit destul de mult cu GTA 5 cand vine vorba de acest lucru iar faptul ca te izbesti de un loading screen de fiecare data cand vrei sa mergi intr-o zona mai indepartata va fi destul de iritant pana ma voi obisnui. Nu pot sa ma pronunt asupra povestii pentru ca doar ce am inceput sa joc. Plotul pare destul de realist, avand in vedere ca Edward e un pirat si principalul sau obiectiv e sa se imbogateasca. Fara nici o indoiala e mult mai interesant decat AC 3 de care m-am plictisit cumplit in primele 2-3 ore.

2. #222 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    A cumparat cineva editia asta - AC4 - Assassin's Creed® IV Black Flag Purchase | Official GB site ?
    Este asa cool Stiu ca a fost exclusiva doar pe Ubi store

3. #223 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu, dar mai dureaza pana imi ajunge pt ca e de PS4.

4. #224 SP
    120 de lire right?Cat te-a ajuns transportul?Vad ca e sold out si pe ebay este pusa la 350 de lire lol

5. #225 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    O am comandata de mult timp. 900 lei cu tot cu transport.
    Cea de PS3 cred ca era mai putin.

6. #226 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Dupa vreo 2h de joc am observat cat de prost este fps-ul...ceva mai mic decat in AC3 dar ramane totusi in limita playable.PS4 here i come Se poate transfera cumva salvarile de pe PS3 - PS4 ?

7. #227 SP
    Member Ramon's Avatar
    Nu se pot transfera, e confirmat ca nu. Eu unul astept sa imi iau ps4 si sa il joc acolo. Ca e prea aiurea cu fps-ul ala indeed.

8. #228 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Da,intr-adevar in oras scade putin fps,nu atat de mult ca in 3 dar scade.Totusi mi se pare saltul destul de mare...adica de la 3 la 4 e comparabil cu saltul de la gta 4 la 5...arata incredibil dpdv grafic pe o consola veche de 6 ani.Se vede ca au in spate si experienta far cry 3.

9. #229 SP
    Member eastbason's Avatar
    Eu nu prea inteleg .
    Se misca bine pe ps3 sau nu? Cineva mai sus spunea ca se prezinta destul de ok pe X360.
    Am vazut si eu cutiile in Mediagalaxy Constanta. Ma asteptam sa fie invelite intr-o folie macar. Sper ca AC 3 Freedom Edition sa arate mai bine. Abia il astept

10. #230 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Eu nu prea inteleg .
    Se misca bine pe ps3 sau nu? Cineva mai sus spunea ca se prezinta destul de ok pe X360.
    Am vazut si eu cutiile in Mediagalaxy Constanta. Ma asteptam sa fie invelite intr-o folie macar. Sper ca AC 3 Freedom Edition sa arate mai bine. Abia il astept
    Trebuia sa vezi angajatii cum le "aranjau" cu picioarele Noroc ca am prins o cutie cat de cat decenta.
    Se misca ok pe PS3 , nu 60 fps dar playable.Cum a spus si darkpaul , in oras scade fps-ul destul de mult.

11. #231 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mie mi se pare ca se misca...ciudat. Cateodata parca da un efect de fluiditate mai mare de 30fps-uri. Nu am intalnit scaderi drastice de fps-uri in 40minute jucate dar cert este ca e ceva in neregula dpmdv, ca la o mancare caruia ii lipseste un ingredient si nu stii care-i.

12. #232 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Aveti mai jos o comparatie mai jos...si da..in unele momente are 34-36 fps..

13. #233 SP
    Member eastbason's Avatar
    Da da da...era un flacau acolo care le mai impingea putin. Cu el am mai avut probleme..pana cand o sa cad prada tentatiei si o sa.i sparg ceva in cap. Daca o sa vezi pe cineva ca ii alearga pe acolo, eu sunt! Ca merita!

14. #234 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Poate un patch sa rezolve aceasta problema cu lag-ul din oras?

15. #235 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Deci nu mi se paruse ca sare de 30fps, in general nu e deranjant daca scade de la 30 cu cateva insa cand fluctueaza de la ~36 la ~22 e o problema

16. #236 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    https://mobile.twitter.com/PlayStati...=PlayStationEU
    Just been told that Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC will be free for PS Plus users from today for 2 weeks.

17. #237 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    @ubi press conf. Revin mai tarziu cu poze si impresii.

18. #238 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O veste buna:
    "Uplay Passport will not be a part of any future Ubisoft games. Gamers currently without a Uplay Passport for Black Flag will be able to download one for free from Xbox Live or PlayStation Network. For those who have already purchased Uplay Passport for Black Flag, please contact your regional Ubisoft support."

19. #239 SP
    Awesome

20. #240 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Aveti mai jos inregistrarile lansarii pentru presa. Sunt destule detalii interesante daca ascultati cu atentie tot ce spun baietii de Ubisoft. Thanks guys! You're awesome!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 20 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast