Si French Revolution suna bine![]()
dar e prea apropiat de Roma, ar fi misto un asasinat dintr-un cires inflorit, si niste locatii/temple indiana jones
Au zis deja ca most probably in Egipt va fi urmatorul, desi nu e o confirmare, ci doar o preferinta momentan.
Sursa: http://www.eurogamer.net/articles/20...-ancient-egypt
Eu mai vreau un AC sa incheie seria cu chinezoaica(sau JAP ? ) din AC Embers .
Shao Jun - The Assassin's Creed Wiki - Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, walkthroughs and more!
OEE ai Way of the Samurai daca vrei ceva JapanFoarte bun joc
Tu vrei sa fii Ninja huh
?
Mie imi place Egyptul ca tema, abia astept sa urc pe piramide si sa explorez tomb-uri subterane.
Si sa calaresc camile.
in Egiptul sec 13(caci asa scrie acolo..nu egiptul antic) nu pare a fi nimic interesant sau diferit fata de primul AC...cruciade si musulmani..
Dant3 cum e jocul pe partea de poveste AC ?am inteles ca ar fi cel mai slab din serie...ca joc cu pirati e exceptional..dar se cheama Assassins Creed pana la urma...iar AC3 oricat de prost ar fi fost(desi eu m-am distrat foarte mult si bine in el) a avut o poveste buna pe partea lui Desmond....pana acum 4 mi s-a parut mai mult un far cry cu pirati(pe mare) decat un ac...
Mie mi-a plăcut foarte mult, chiar mai mult decat AC2, poate si din cauza ca am fost foarte dezamagit de AC3 si nu aveam asteptari prea mari de la el. Actiunea din prezent cam lasa de dorit, dar afli niste chestii interesante din trecut incepand cu Subject Zero. De la mine primeste un 9 cu felicitări, nota 10 am păstrat-o pt. varianta de PS4
PS jocul e un prequel la AC3, eu spun ca e totusi un joc AC
Cum bunu dumnezo sa fie prequel la AC3? Ii un sequel clar sau nu ai vazut cum cei de la Abstergo
Tu probabil te referi doar la ce se intampla in animus dar fi putin mai explicit ca induci lumea in eroare.
P.S. Jocul este foarte bun pentru cei care iubesc seria, putin ti se face rau de mare de la atata navigat dar in rest este superb iar cine e obsedat sa-l faca 100%, sa stranga si sa faca tot ce e de facut pe langa misiunile principale va avea parte de cel mai lung joc din serie fara doar si poate.
Pai credeam ca ce se intampla in Animus e mai interesant...ma scuzaţi daca v-am indus in eroare, e mai bine asa?
sequel to 2012's Assassin's Creed III modern story and a prequel to its historical storyline.
Am terminat si eu jocul, mi-a placut si povestea, mai ales din prisma personajelor mult mai interesante si a atentiei acordate atmosferei si evenimentelor istorice reale de care se leaga jocul. Si povestea din prezent nu e rea.Eu zic ca e o schimbare binevenita in serie. In topul personal, AC IV e pe locul 2 dupa AC II, care e greu de egalat.
hal de review..
intre 1:06 si 1:43 se contrazice singur...se pare ca incompetenta e la ea acasa la IGN..
Ce baga astia serii cu europeni,americani si pirati?Nu se cheama AC?Unde e sediul celor mai renumiti asasini?Poate ar trezi interesul la mai multi(all-inclusiv eo) daca ar fi de la mama lui.Asa fac niste serii obosite gen call of duty&com
Bookmarks