Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 390

Thread: Assassin's Creed IV: Black Flag

1. #261 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Si French Revolution suna bine

2. #262 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    dar e prea apropiat de Roma, ar fi misto un asasinat dintr-un cires inflorit, si niste locatii/temple indiana jones

3. #263 SP
    Member Ramon's Avatar
    Au zis deja ca most probably in Egipt va fi urmatorul, desi nu e o confirmare, ci doar o preferinta momentan.

Sursa: http://www.eurogamer.net/articles/20...-ancient-egypt

4. #264 SP
    lol. trist, mai bine era japonia sau londra la 1800

5. #265 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Screw that, I want Japan!
    am sters ce am postat aici..sorry!

6. #266 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

7. #267 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    OEE ai Way of the Samurai daca vrei ceva JapanFoarte bun joc Tu vrei sa fii Ninja huh ?

8. #268 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mie imi place Egyptul ca tema, abia astept sa urc pe piramide si sa explorez tomb-uri subterane.

Si sa calaresc camile.

9. #269 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    in Egiptul sec 13(caci asa scrie acolo..nu egiptul antic ) nu pare a fi nimic interesant sau diferit fata de primul AC...cruciade si musulmani..

10. #270 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by JeruKu View Post
    Si French Revolution suna bine
    +1

11. #271 SP
    Dant3 cum e jocul pe partea de poveste AC ?am inteles ca ar fi cel mai slab din serie...ca joc cu pirati e exceptional..dar se cheama Assassins Creed pana la urma...iar AC3 oricat de prost ar fi fost(desi eu m-am distrat foarte mult si bine in el) a avut o poveste buna pe partea lui Desmond....pana acum 4 mi s-a parut mai mult un far cry cu pirati(pe mare ) decat un ac...

12. #272 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie mi-a plăcut foarte mult, chiar mai mult decat AC2, poate si din cauza ca am fost foarte dezamagit de AC3 si nu aveam asteptari prea mari de la el. Actiunea din prezent cam lasa de dorit, dar afli niste chestii interesante din trecut incepand cu Subject Zero. De la mine primeste un 9 cu felicitări, nota 10 am păstrat-o pt. varianta de PS4

PS jocul e un prequel la AC3, eu spun ca e totusi un joc AC

13. #273 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cum bunu dumnezo sa fie prequel la AC3? Ii un sequel clar sau nu ai vazut cum cei de la Abstergo

Tu probabil te referi doar la ce se intampla in animus dar fi putin mai explicit ca induci lumea in eroare.

P.S. Jocul este foarte bun pentru cei care iubesc seria, putin ti se face rau de mare de la atata navigat dar in rest este superb iar cine e obsedat sa-l faca 100%, sa stranga si sa faca tot ce e de facut pe langa misiunile principale va avea parte de cel mai lung joc din serie fara doar si poate.

14. #274 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai credeam ca ce se intampla in Animus e mai interesant...ma scuzaţi daca v-am indus in eroare, e mai bine asa?
    sequel to 2012's Assassin's Creed III modern story and a prequel to its historical storyline.

15. #275 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Interesant sau neinteresant jocul e un sequel, se intampla dupa moartea lui Desmond.

16. #276 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    Am terminat si eu jocul, mi-a placut si povestea, mai ales din prisma personajelor mult mai interesante si a atentiei acordate atmosferei si evenimentelor istorice reale de care se leaga jocul. Si povestea din prezent nu e rea.Eu zic ca e o schimbare binevenita in serie. In topul personal, AC IV e pe locul 2 dupa AC II, care e greu de egalat.

17. #277 SP
    hal de review..

intre 1:06 si 1:43 se contrazice singur...se pare ca incompetenta e la ea acasa la IGN..

18. #278 SP

19. #279 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Ce baga astia serii cu europeni,americani si pirati?Nu se cheama AC?Unde e sediul celor mai renumiti asasini?Poate ar trezi interesul la mai multi(all-inclusiv eo) daca ar fi de la mama lui.Asa fac niste serii obosite gen call of duty&com

20. #280 SP
    Ai jucat primul AC ?nu era la mama lui acolo ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast