Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Ne afecteaza gamingul vederea?

1. #21 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Daca o luam asa orice dauneaza in ziua de azi. Te joci mult = consumi junk food in timp ce te joci + sedentarism + oboseala la ochi si urechi + poate chiar si articulatiile degetelelor sunt supuse unui stress mai mare.

Pe de alta parte daca stam sa ne gandim jocurile dauneaza chiar si vietii sexuale = te joci mult timp (mai ales in timpul noptii ), deci nu mai ai timp de prietena / sotie...

Whatever.... daca stam sa calculam astea insemna sa nu mai avem in casa PC, Tv sau consola..

2. #22 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Si eu ma joc destul de mult dar cand merg la scoala si afara cu baietii fac miscare.
    Probleme cu ochii nu am, vad destul de detaliat la o distanta destul de mare.

3. #23 SP
    Member angloma's Avatar
    o sa incerc sa clipesc mai mult Monky , mersi de sfat

4. #24 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E unul din motivele pentru care ConsoleGames.ro nu are tema alba sau deschisa. Puteti face un simplu test: stati 30 de minute pe un site/forum care are background alb... dupa care treceti pe un site/forum cu tema inchisa (cum e la noi). Diferenta e imensa... mai ales daca citesti seara/noaptea. Eu sincer nu-i inteleg pe cei care-si pun wallpaper-uri stralucitoare/tzipatoare, albe sau in culori cat mai deschise. E ca si cand ti-ai dori sa-ti stressezi ochii cat mai mult, complet aiurea...
    din fericire, unele forumuri permit schimbarea culorii de fond, inclusiv in negru. Cheers

5. #25 SP
    Member b615dub's Avatar
    Chestia cu clipitul este 100% adevarata si un sfat foarte bun. Eu mai mancam morcovi cica ajuta, dar dupa un timp nu mai suportam gustul In plus de cand mi-am luat consola si nu ma mai joc pe PC stau cam la 1,5-2m de tv.

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti View Post
    din fericire, unele forumuri permit schimbarea culorii de fond, inclusiv in negru. Cheers
    Dap, dar ce pacat... cu un "negru" nu se face primavara Cheers!

7. #27 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dap, dar ce pacat... cu un "negru" nu se face primavara Cheers!
    Django would disagree

Nu acu serios, gamingul ca gamingul, insa lucratul de noapte clar nu-i bun pentru vedere Si cred ca pentru nimic in general, mai putin poate pentru cel in slujba caruia faci chestia asta.

Si revenind la gaming, tin minte ca si batranul Snake ne sfatuia in timp ce se instala MGS4 pe PS3 sa nu exageram cu statul in fata televizorului jucandu-ne Parca era ceva gen 10-15 minute pauza dupa o ora de joaca.

8. #28 SP
    Member felixanu's Avatar
    Eu sunt complet dependent de ochelari. Nu pot conduce, lucra si juca fara ei. Incerc sa am o alimentatie cat mai benefica ochilor plus anumite suplimente. Este curios ca nimeni din familia mea nu a purtat ochelari de tanar ca mine. Eu la 8 ani am fost diagnosticat cu miopie -0.75, tin minte si acum. Este clar ca la pc nu pot renunta deoarece din asta traiesc, nici la gaming nu am cum sa renunt fiind de cele mai multe ori cea mai potrivita metoda de relaxare.

9. #29 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Eu nu stiu ce s-a intamplat cu ochii mei dar abia acum recent (acum 3 luni) am observat ca de-abia vad la tabla. In urma cu 5 ani tin minte ca faceam un fel de concurs cu parintii si sora mea, cine vede cel mai departe (stam la apartament si stateam pe balcon) si tin minte ca vedeam aprope si numarul de la masini care erau cam pe la capatul strazii(nu va imaginati ca e foarte mult !) dar acum, stau in a treia banca intr-o clasa destul de mare si nu vad la tabla mai ales in orele de franceza(la celelalte ore mai imi dau seama ce scrie dar la franceza, nu ! Nici nu cunosc limba si nici nu mi-o place). Ce-i drept, toti din familia mea au purtat si inca poarta ochelari. Va trebui sa merg sa imi fac ochelari in curand.

In concluzie, putin putin si calculatorul iti strica vederea dar conteaza si genetica. Iti multumesc MonkY ca ne-ai zis faza cu clipitul ca abia acum imi dau seama ca pana acum stateam o vreme buna fara sa clipesc.

10. #30 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am stat destul cu ochii în calculator când eram mai mic, acum stau cu ochii în PC la muncă 8 ore/zi, iar seara dacă nu citesc sau nu mă uit la vreun serial pe TV, tot cu ochii în monitor stau.

Deocamdată n-am deloc probleme cu vederea. Mă mai ustură ochii când mă joc pe xbox, probabil din cauză că uit să clipesc, cum discutați voi mai devreme. Dar asta doar în timpul gamingului, de care n-am prea mai avut timp/chef în ultimele luni.

Oricum ajung să te mai deranjeze ochii și din cauza oboselii, iar asta e cam greu de evitat în ritmul ăsta alert din ziua de azi...

11. #31 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Da ..gamingul ne afectează vederea si ne face sa mitraliem babe pe strada si copii in scoli...end of story..mai știu eu ce afecteaza vederea...dacă va jucati prea mult cu barzoiu puteti orbi...beware

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2