Te-ai pus pe treaba asa dimineațăsa ai spor
Va anunt ca am trimis un mail pentru a anula comada facuta la altex pentru diablo 3 si am primit raspuns : comanda mea a fost anulata. Asadar cei de la Altex nici nu au plasat-o la curier deoarece nu cred ca puteau anula comada de indata ce a ajuns pe masina.
ha ! am anulat o comanda la altex - am primit confirmarea pe mail si urmatoarea zi ma cauta curierul
Aș anula-o și eu, dar am făcut prostia să o plătesc dinainte. Acu' n-am decât de așteptat și să stau cu unghia înfiptă-n gât.
Excelent jocul, I'm all set pana la Destiny, am trimis deja cateva Legendare la unii din prieteni, si am si primit, nice.
L-am luat direct din magazin eri, bine ca am anulat comanda online fiindca se pare ca mai multi au avut probleme cu ele
Am fost surprins cand am vazut ca scrie in romana pe coperta si cartonasele din interioru carcasei...![]()
În sfârșit mi-a venit și mie jocul și nu știu cu ce clasă să încep
Pot să reiau jocul pe dificultate mai mare cu eroul la level maxim?
@vali ai avut dreptate. A venit cu Nemo![]()
Eu am inceput cu Crusader dar l-am ales doar pentru ca e o clasa noua, insa se dovedeste a fi una interesanta.
Sa va zic si eu o intamplare demna de filmele cu prosti. Ma duc in altex-ul din Obor sa cumpar reaper of souls (ps4). Ma bucur ca e in raft, ma duc la casa sa il platesc...toate bune. Tanti de acolo imi spune ca nu il gaseste in baza de date. Vine un pusti (angajat) il ia verifica niste chestii si imi zice vesel: Nu se poate vinde pt ca nush ce stocuri nu au fost actualizate bla bla bla...Astia sunt pe bune?!
nu mi l-au vandut, m-au invitat sa vin in alta zi. Am sunat apoi la relatii clienti si o tipa a zis ca verifica si revine in cateva minute, am asteptat o ora si am sunat eu iarasi pentru ca atunci cand am vrut sa imi iau PS4-le la fel mi-au facut (au asteptat sa se termine programul si nu m-au mai sunat deloc) dar ma rog asta e deja alta poveste (finalizata prin comanda in alta parte). Tipa mi-a spus cu tupeu ca ea a sunat mult si nu am raspuns eu cand defapt asteptam cu telefonul in mana nerabdator) Mi l-am cumparat pana la urma de pe playstation store...
Eu la Altex:
"Buna ziua, puteti verifica daca aveti un joc PS4 pe stoc si ce pret are va rog?"
Angajatul lunii:
"Pai l-ati gasit pe site??"(un ton usor deranjat si iritat de intrebarea mea impertinenta)
"Da, este pe site, pe mine ma intereseaza daca il aveti fizic in magazin deoarece nu-l vad pe rafturi."
"Nu, nu-l avem, il comandati de pe site si va anuntam noi cand vine"(tonul a devenit si mai iritat si mi-am dat seama ca in acest moment al discutiei nici macar nu ma intrebase despre ce produs e vorba - Diablo 3)
Eu la plecare:
"Nu stiu cine p... m.... voastre va angajeaza, multumesc pentru informatii."(tonul meu USOR iritat)
The end.
Buna ziua fellow gamers.
Am cumparat joi Diablo 3 Ultimate Evil Edition pt PS3 din magazin Altex.
In carcasa am si cod pt infernal pauldrons.
Am introdus codul imi arata ca s-a dwl dar in joc nimic.
Dupa am inceput jocul si am ales sa joc cu monk.
In inventar nu am nimic... in stash aveam doar blizzard ring dupa ce am legat contul de PS3 cu cel de Blizzard.
Ce se intampla? Ma puteti ajuta? Fac eu ceva gresit?
Multumesc![]()
După ce downloadezi add-onul, îl instalezi, apoi restartezi Diablo. Ar trebui să fie în invenyory.
Multumesc pt raspuns.
Pai dupa ce ii dau sa se dwl nu se instaleaza automat?
Cat despre restartat.. am inchis consola si am deschis-o a doua zi.
Eventual mai incerc odata sa fim siguri.
Banuiesc ca nu are nimic daca dau direct dwl inca odata
Apropo chesterb, tie ti-a mers codul? ai mai primit ceva in plus? unde voi gasi pauldrons in stash sau inventar?
Bookmarks