Ala parca e, nu mai pleca la farm fara ala pe tine. Sa faci un test la dropul goldului sa vezi diferenta uriasa. Daca acum iei 6k...8k gold, cu ala iei cu sutele de k la aceeasi mobi, e criminal![]()
Ala parca e, nu mai pleca la farm fara ala pe tine. Sa faci un test la dropul goldului sa vezi diferenta uriasa. Daca acum iei 6k...8k gold, cu ala iei cu sutele de k la aceeasi mobi, e criminal![]()
Haha, ce noroc chior, am intrat din nou in Vault. Pacat cu nu am avut gemul ala pe mine.
Am filmat totul
Caut hellskull shield de vreo 3 zile, am bagat la sharduri la Kadala si rifturi de m-am plictisit. Cred ca o sa fie unul din itemele alea pe care o sa le caut o vesnicie.![]()
O sa iti cada exact cand nu te astepti![]()
Si eu cautam ca disperatul cloak of the garwulf si dintro data cade de la un chest chiar cand vroiam sa ies din joc.
Vreau și eu gemul ala minune
---------- Post added 17-10-2014 at 21:53 ----------
Colegii, nu imi dati și mie gem-ul ala?![]()
Mai joaca cineva de pe aici jocul asta pe PS4? Nu ocazional, gen zilnic sau de cateva ori pe saptamana.
As vrea sa fac rifturi in fiecare seara si m-am saturat de randoms( chit ca am dat de cativa pe T6 de nu puteam sa ma tin dupa ei), sau sa-mi cresc caracterele mai mici, sa ajung cu ele la 70.
Eu joc. Cel puțin pana la sfârșitul săptămânii în fiecare zi. Sunt cam mic, am început cu un wizard și sunt level 10
Am eu un crusader de level 60 si ceva, daca vrei sa ii crestem pana la 70. Da mi add: DICE2795. Astazi nu pot, de maine incepand.
Bookmarks