Abia astept![]()
Am primit un mail de la ei in care mi-au scris
PS: s-ar putea sa primesc si un cod pt review. Pregătiţi-va pt un giveawaySmoke & Mirrors' will be arriving for download to consoles, PC/MAC, and iOS next week. Please stay tuned to @telltalegames on twitter for individual release date details as they become available.![]()
@Dant3: Din cate stiu, a primit paunstefan cod pentru intreg sezonul si face el review.
Stiu, a primit pt pc, eu o sa pun un cod pt PS3, doar ep.2 si doar pt userii premium. Giveaway fara obligativitatea de a scrie o recenzie, singura condiţie, fii verde!![]()
PC , Mac and PlayStation 3 users in North America can pick the title up on February 4.
PlayStation 3 users in Europe and Xbox 360 users can download it the following day, February 5.
A aparut si pe Steam, vad ca s-a updatat automat. Maine il incep, ca acum nu prea am chef si vreau sa-l termin in 1 sitting.
Eu nu mai am rabdare, l-am şters si il mai downloadez inca o data, sper sa mearga acum
---------- Post added 05-02-2014 at 03:04 ----------
Gata, a mers fără probleme până la urmă. Ce pot sa mai spun, foarte bun deşi mi-am dat seama cine e criminalul. Pe partea tehnica are o problema cu frame rate-ul, cred ca se va repara cu un patch, am rejucat primul episod si se misca foarte bine in comparaţie cu asta. De la mine primeste un zece cu minus, prea scurt, vreo 90 de minute![]()
L-am terminat si eu. Foarte frumos, la fel de bun ca primul, chiar vreau mai mult sa vad ce se intampla in continuare decat dupa primul. Maine, probabil, vine review-ul.
Tocmai am terminat si eu episodul 2. Mi s-a parut mai slab decat primul, dar nu a fost rau. Nu au existat decizii majore, a fost ceva mai scurt iar investigatia de la final mi s-a parut prea usoara, indiciile erau evidente. Povestea insa este foarte buna. Sper sa nu avem de asteptat la fel de mult si pentru episodul 3.
Dant3, dupa cate s-au intamplat pana acum chiar crezi ca stii cine este criminalul? Eu nu as fi asa sigur. Nu uita, smoke & mirrors.![]()
la cum is cei de la TellTale probabil doar in ultimul episod aflam sigur cine e ce si cum
trebuie neaparat sa-l joc ca am season pass-ul dar am deja Killzone2, Skyrim, TESO Beta si Virtue's Last Reward in playlist
eh oricum avand in vedere ca-i scurt sacrific eu o jumatate de zi ca sa-l joc ca nu ma pot abtine![]()
Nu e o presimtire rea, adica e dubios cum de era acolo, dar nu cred ca e asa.
BTW, jocul asta merita mai multa atentie, foarte putina lume pare interesata.
Unii asteapta sa apara toate episoadele ca sa le poata juca pe toate odata. Eu unul asta astept si nu ma ating de el pana atunci![]()
Cred ca iese zilele astea, la inceputul lunii, cum a iesit si Walking Dead luna trecuta
Cel putin asa sper![]()
By paul in forum Console Club
By djleo666 in forum Console News
By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
Bookmarks