Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 185 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #181 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan10 View Post
    pe cand un demo?
    Apare pe Store marti in US si miercuri in UK. Iar pe 15 septembrie se da drumul la Wep App pt Ultimate Team.

2. #182 SP
    Member Nestea's Avatar

---------- Post added 10-09-2013 at 06:25 ----------

A aparut demo ul pe origin

3. #183 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Pe xbox cand apare?

4. #184 SP
    Member Dante's Avatar
    pentru ps3 la ce ora apare demo-ul?

5. #185 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    FIFA 14 demo launch times:

PC - out now: http://bit.ly/18L6WDH
    Xbox 360 - Tuesday 10 September between 10am-2pm in the UK (2-6am PT). Check your timezone: #FIFA14Demo Xbox Launch Window - World Time Buddy
    PS3 - Wednesday 11 September between 1am-3am UK (Tue 5pm-7pm PT) with the PSN refresh. Check your timezone: #FIFA14Demo PS3 Launch Window - World Time Buddy

6. #186 SP
    Member Dante's Avatar
    si parte 3 din videoul cu career mode

7. #187 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Decent jocul, e o versiune ceva mai sim a FIFA 13, cu o mecanica de joc imbunatatita, bazata si mai mult pe interactiunea fizica dintre jucatori, pe un teren destul de inghesuit, ce-i drept. AI-ul e, in continuare, mediocru, dar isi face treaba suficient dupa schimbarea sliderelor, astfel incat sa te poti bucura de modurile de joc. Online-ul va fi interesant, spun eu, caci fuga pe banda nu mai merge la fel de bine, din cate se pare, momentan nu-mi pot da seama daca jocul este, inca, bazat pe pace, se poate juca mult mai ok build-up play. Per total, e peste asteptarile mele, dar asta doar pentru ca nu aveam asteptari mari. Cea mai importanta imbunatatire, dupa mine, e aceea ca jucatorii nu mai imi dau senzatia ca plutesc pe iarba cand alearga, datorita inertiei sunt mai conectati de gazon, era o problema generala de 5 ani de zile.

8. #188 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    @Merdiso, nu vreau sa te supar, dar mocheta aia pe care alearga jucatorii, o poti numi gazon? Arata chiar mai rau si decat FIFA 11, chiar si mai vechi..nici macar in Instant Replay nu se vede urma de fir de iarba. Intradevar in gameplay am sesizat foarte bine schimbarile dar pe partea grafica..doar fata unde si aia la prea putini jucatori.

9. #189 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu arata mai rau decat 11 in joc, dar nici un salt grafic nu exista, noroc ca pe PC sunt ceva moduri. E drept ca nu mai are iarba 3D, dar e si normal, pana la urma intentia lor e sa puna versiunea Next-Gen intr-o lumina mai buna, ca daca stau sa ma gandesc, Next-Gen, anul acesta, e Current-Gen cu tribune 3D si cateva imbunatatiri ici si colo in gameplay, e mai mult next-gen cu numele si atunci, ca sa faca diferenta mai vizibila, mai taie din iarba pe PS3/360/PC, da-o drecului, plus ca mai exista si un World Cup 14, FIFA 15, 16 si mai pot continua, sa nu uitam ca ei vor trebui, din nou, sa mai mulga vreo 5 ani din acest Ignite.
    Oricum, ma enerveaza schimbarile de control, acum majoritatea schemelor se fac doar din RS, fara L2, dar problema e ca jocul e indecis, uneori cand misti RS intr-o directie jucatorul isi face mingea mult in fata (cum e normal), iar alteori incepe cu biciclete si ma ajung ceilalti din urma, era mult mai bun sistemul in 13, 12 s.a.m.d.
    Nu inteleg de ce au schimbat, era foarte precis controlul inainte, plus ca AI-ul a ramas netestat, mi-a luat 2 minute sa fac jocul mult mai placut ochiului umbland prin slidere, nu puteau si ei sa faca niste preset-uri, ceva, daca tot platesti full price in fiecare an pe niste imbunatatiri vizibile, dar nu semnificative ?
    A, inca ceva care-mi place: suturile nu sunt overpowered, cand vedeam ce executii prindeau unii la GamesCom ma minunam, dar nu ies foarte usor, desi mi-am luat un gol de la 16m cu un voleu superb de la Ibra.

10. #190 SP
    Ω Pira's Avatar

11. #191 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Deci vor fi diferente majore intre versiunile de PS3 si PS4 ?

12. #192 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Din ce am vazut pana acum, diferentele sunt destul de mici tinand cont ca varianta PS4 este considerata "Next-Gen". Practic, in afara de grafica mai buna datorita rezolutiei inalte + a tribunei 3D si a unor mici imbunatatiri pe partea de gameplay, cuplate cu o fluiditate mai mare in replay-uri datorita framerate-ului mai bun, diferenta e aproape inexistenta anul asta. Din ce am inteles, pe PS cel putin, s-ar putea sa existe posibilitatea achizitionarii FIFA 14 PS4 la vreo 10$, daca ai in posesie versiunea PS3, dar nu e nimic confirmat, din cate stiu.
    Cert e ca FIFA 14 PC nu va fi cu mult in urma, deoarece FIFA PC deja avea 1080p si 60 FPS in cutscenes.

13. #193 SP
    Ω Pira's Avatar
    Asa e, nu e diferenta vizibila deloc, doar FullHD si tribuna 3D si gazonul dealtfel, in rest aceeasi grafica shiny iar miscarea robotica a jucatorilor inca persista la cutscenes-uri. Mizez pe FIFA 16 la ceva hype.

14. #194 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Nu trebuia sa apară astăzi FIFA 14 demo pe PSN?

15. #195 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Maine apare pt psn

16. #196 SP
    Member Dante's Avatar
    sunt puse pe pagina anterioara orele de lansare. pe ps3 apare maine

17. #197 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Asa e, nu e diferenta vizibila deloc, doar FullHD si tribuna 3D si gazonul dealtfel, in rest aceeasi grafica shiny iar miscarea robotica a jucatorilor inca persista la cutscenes-uri. Mizez pe FIFA 16 la ceva hype.
    Practic, daca versiunea PC ar fi avut tribune 3D (desi oricum ele sunt 3D, dar e LOD-ul prost, iar cele din inaltul peluzei par 2D din cauza asta), nu ar fi fost cu nimic inferioara versiunii PS4/XboxOne, asta spune multe despre "next-gen"-ul de anul asta, plus ca cerintele-s micute, chiar nu trebuie ceva performant pentru setari inalte si rezolutie plus framerate bun.
    Eu zic ca 15-le va fi bun, pentru ca si PES 14 e un joc clar superior precedentului si spun asta dupa ce am jucat demo-ul ala vechi in August, nu cred ca se vor mai culca asa mult pe ureche EA.
    Am prins cateva suturi decente, se duc bine cand le prinzi cum trebuie, evident ca acum mai conteaza si cu cine tragi.

18. #198 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Inca nu m-am jucat demo, dar din ce vad, fizica mingiei a fost modificata serios. Are greutate si pare mult mai reala.

19. #199 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu doar mingea, ci si jucatorii au momentum, practic asta-i cea mai mare diferenta dintre 13 si 14, nu Pure shots, cu toate ca si alea schimba jocul, finalizarea a fost mereu importanta in fotbal, fizica e mult mai variata, nu vezi chiar acelasi sut de zeci de ori in 3 meciuri.

20. #200 SP
    Member palflo's Avatar
    am inteles ca azi apare demo pe psn usa si maine pe uk ? este adevarat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 185 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast

Bookmarks