Gamerf4life nu prea mai esti "gamer for life" daca nu stii sa faci diferenta intre un engine vechi din 2009 cu unul nou din 2013. Sincer sa fiu chiar si un fan al jocurilor pe pc ar observa diferenta, dar totusi cred ca tu nu ai atins pana acum o consola Ps4 si esti doar un copil care nu are ce face. Cu afirmatiile facute nu dai dovada de cunoastere ...doar te faci de ras !!!
A jucat careva pe PS4 Play a Friend Online la UT? N-am reusit sa ma conectez cu un prieten sa jucam. Stie careva cum se face conectarea?
In ce masura difera Demo-ul fifa 14 (ps4) de jocul original ? Ca am vazut unele chestii ce ma cam nemultumesc ...
Fifa 14 pe PC, PS3 si Xbox 360 are acelasi engine, si anume Impact engine. Ignite engine care este doar pe PS4 si Xbox One nu isi justifica inca hype-ul, faptul ca ti-au pus niste reluari mai frumoase si cadre din afara stadionului pe langa "suporterii 3D", nu inseamna ca este cu totul alt joc. Are aceleasi mecanici, jucatorii se comporta la fel, same flaws and exploits, etc. Adevaratele diferente se vor vedea peste 2-3 ani. Degeaba ii sariti in cap omului de parca v-a furat painea de la gura.
Khufu: ai jucat FIFA 14 PS4? Sunt diferente semnificative in gameplay intre next-gen si old-gen. De exemplu, la centrari un careu sar mai multi aparatorii deodata cu adversarul. Sunt diferente si in mecanica de miscare a jucatorilor.
Daca nu as fi jucat, nu as fi vorbit despre el. Diferentele sunt minore pentru mine, daca pe altii ii "agata" floricelele, asta e partea a doua. Pot sa sara si 5 fundasi, heading-ul tot este OP. Daca vrea jocul sa iei gol, il iei. Daca vreti sa continuam discutia, cel mai bun loc ar fi thread-ul jocului in sine, am derait destul thread-ul asta.
Am castigat Carnival Cup chiar acum, dupa o finala in care am lovit de 5 ori bara si am luat 2 goluri stupide in primele 8 minute.
Salut am si eu o rugaminte...Ma poate ajuta cineva care detine PS 3 si Fifa 14 cu un boost la Virtual Pro.Va rog mult daca sunteti dispusi sa ma ajutati lasati un PM cu nr de telefon.Mai precis am nevoie de 2 sezoane doar cu meciuri simulate.
Nu înţeleg cum se deposedeaza, am încercat mai toate combinaţiile cu X, 0 şi R1, şi mai este faza cu centrarile în care jucătorul meu se opreşte în loc şi al lui o rupe la fugă, trebuie să ţin apăsat pe ceva, poate mă ajutaţi şi pe mine.
Tine apasat pe butonul de tackle normal, ca il tragi in jos. Daca nu il tragi prea mult nu isi da seama arbitrul si nu da lovitura libera.
Eu tocmai am vandut toata echipa ... ma umple de spume ... niste ratari uriase ... si in div 1 si joaca numai cu centrsri peste aparare
Bookmarks