Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 185 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2241 SP
    Member asari's Avatar
    right????
    Attached Images Attached Images dsc_0039.jpg

2. #2242 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    sincer??????????????????????????????? nici prin cap nu mi-ar trece sa il vand...l-as juca si portar numai sa il am...sezonul trecut mi l-am permis...acum nu mai am cum

---------- Post added 21-03-2014 at 15:54 ----------

ai doar o sansa daca vrei sa il dai, sa vinzi contul

3. #2243 SP
    Member asari's Avatar
    Nu cred ca l as fi vindut daca imi pica normal,mica problema este ca am squad numai cu jucatori din Germania si chemestry'ul nu l am 100%.

4. #2244 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai vinde-i si fa o echipa in jurul "bestiei" si eu care ma gandeam ca eu am avut noroc cu dani alves, fabregas si rooney

5. #2245 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by asari View Post
    In gift pack mi a picat Ronaldo
    Mie aseara mi-a intrat un gift pack gold (de-ala mic de 4) si cand am dat "accept" pe el a disparut Al tau a fost unul din alea 5 aniversare, nu? Ca astea din gift pack-urile zilnice pot fi vandute.

In tot cazul, daca nu vrei sa faci echipa de BBVA cel mai simplu e sa pui contul ala (psn&origin) pe ebay. Vreo 120 de euro cred ca iti iei pe el, daca ai cat de cat un cont de ebay cu vechime, sa nu para o teapa venita din Romania

Quote Originally Posted by Alex05 View Post
    Chiar nu mai vrea nimeni dintre cei care au lvl mare pe PS3 sa ma ajute cu upgrades?
    Eu n-am avut inima sa-ti zic de ieri ca rewqp isi bate joc de tine Plus ca probabil te-ar fi ajutat doar ca sa para ca n-am avut dreptate.
    Stii cum e, face fiecare cat il duce capul.

Sfatul meu: daca te descurci cu engleza cauta un forum mare de afara cu sectiune activa de FIFA si vezi cum pui problema, nu cere sa te ajute chiar de la primul post

6. #2246 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Extraordinar...ajung in finala tournament-ului "Golden Goals" din prima ca sa imi dea disconnect de pe servere in finala ... Speechless.

7. #2247 SP
    Member M4nU370's Avatar
    As putea sa-mi fac si eu o echipa cu Falcao, Gotze si Pique, cu chimestry decent(Falcao si Pique mi-au picat la free si nu ii pot vinde ) ?

8. #2248 SP
    Poti si cu chemistry 100

9. #2249 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    Poti si cu chemistry 100
    Eu am incercat ceva, dar nu prea mi-a iesit

10. #2250 SP
    Depinde si cati coinsi ai... Poti sa il iei pe Rodriguez RM ca sa faca chemistry cu Falcao.. Pe Gundogan pentru Gotze si defensiva + portar de BBVA.. E drept ca o sa ai cateva linii rosii, daca iei un manager o sa ai usor 100 chemistry.

11. #2251 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu va mai certati din orice. Nu ajungeti niciunde, ajung sa se stearga posturi si sa se imparta infractiuni.

Grija cu limbajul, dar si cu gramatica.

12. #2252 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    Extraordinar...ajung in finala tournament-ului "Golden Goals" din prima ca sa imi dea disconnect de pe servere in finala ... Speechless.
    Am castigat si eu aseara finala..4-1. Evident...nimic in pack...am un ghinion teribil la pack uri... legat de deconectare..am avut noroc pe partea asta...inainte de finala m a sunat nasu..si cat timp stateam de vb cu el s-a deconectat de la server... ma gandeam ca am avt noroc mare ca nu am inceput meciul ca sa pot injura dupa... imi pare rau pt tine...mai ales ca e destul de greu sa prinzi o finala de turneu online.

13. #2253 SP
    Junior Member ady.blue's Avatar
    http://goo.gl/hXF0OG
    10k pentru contul de ps3
    xavi,chielini,lloris untradable
    xavi ar valora 50k
    dau toate informatiile,mail,parolele...
    vreau moneda virtuala,nu bani

14. #2254 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    legat de deconectare..am avut noroc pe partea asta...inainte de finala m a sunat nasu..si cat timp stateam de vb cu el s-a deconectat de la server... ma gandeam ca am avt noroc mare ca nu am inceput meciul ca sa pot injura dupa...
    De acum poti sa incepi sa-i spui "nas si binefacator" ca la rusi.

In alta ordine de idei, vad ca web app-ul si-a revenit destul de mult (in timp ce ieri dupa-amiaza nici de pe consola nu mai puteai da un search), de unde reiese clar ca serverele pur si simplu nu "duc" numarul mare de querry-uri generate cand se mai misca piata. Adica astia iau an de an 50$ sau chiar 50E de la cine stie cate milioane de oameni si nu se indura sa investeasca in niste servere care sa poata asigura si peak-urile, nu numai functionarea de zi cu zi.

15. #2255 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Am reusit sa ii bag pe Pique, Gotze si Falcao in aceeasi echipa, am nevoie de pareri : 2nd team FIFA 14 Ultimate Team Squad by M4nU370 | Futhead

16. #2256 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Am reusit sa ii bag pe Pique, Gotze si Falcao in aceeasi echipa, am nevoie de pareri : 2nd team FIFA 14 Ultimate Team Squad by M4nU370 | Futhead
    Eu as renunta la Pique si as face un hibrid Bundesliga-Columbia. Chiar nu are rost sa te complici pt Pique.

17. #2257 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    De acum poti sa incepi sa-i spui "nas si binefacator" ca la rusi.

In alta ordine de idei, vad ca web app-ul si-a revenit destul de mult (in timp ce ieri dupa-amiaza nici de pe consola nu mai puteai da un search), de unde reiese clar ca serverele pur si simplu nu "duc" numarul mare de querry-uri generate cand se mai misca piata. Adica astia iau an de an 50$ sau chiar 50E de la cine stie cate milioane de oameni si nu se indura sa investeasca in niste servere care sa poata asigura si peak-urile, nu numai functionarea de zi cu zi.
    Am spus şi eu asta dar sunt câţiva băieţi din forum care chiar sunt convinşi că sunt unii de flodează serverele, aşa o fi nu zic nu ca să îi mulţumesc dar asta nu îi scuză că au servere de *** la câţi bani fac, numai zic de exemplu de mai sus joci in finală şi te scoate din meci.

18. #2258 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Poti sa il joci pe Gotze in ***? FIFA si-a batut un pic joc de stats-urile lui, luand in considerare ca te costa si 50k, mie personal imi este imposibil sa justific acesti bani pentru el, daca ti-a picat in pack mai bine il vinzi si te indrepti catre Diego de la Wolfsburg, poate ajungi in pozitie de sut si vrei sa prinzi spatiul portii .

19. #2259 SP
    Member Sopi's Avatar
    http://www.futhead.com/14/squads/8686890/ Ce imi recomandati?Lampard-Matic?

20. #2260 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    Poti sa il joci pe Gotze in ***? FIFA si-a batut un pic joc de stats-urile lui, luand in considerare ca te costa si 50k, mie personal imi este imposibil sa justific acesti bani pentru el, daca ti-a picat in pack mai bine il vinzi si te indrepti catre Diego de la Wolfsburg, poate ajungi in pozitie de sut si vrei sa prinzi spatiul portii .
    L-am luat cu 39k, are 5 pase de gol si 3 goluri in 7 partide in care l-am folosit si CAM si CM .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 185 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 ... LastLast

Bookmarks