Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 185 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2301 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    A cumpărat careva season tiket ?

da, eu , la inceput de sezon, de ce?

---------- Post added 25-03-2014 at 09:42 ----------

A cumparat cineva ieric eva pack-uri de 50k si 100k? ma manca in fund sa cumpar niste fifa points, dar pana la urma am zis sa nu arunc banii pe geam pt un joc, mai ales ca nu am noroc la asa ceva..

2. #2302 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Am luat eu un pack de 50k, frectie la piciorul de lemn
    E la noroc..pana acum cei mai buni jucatori tot la clasicele pack-uri de 7.5k mi-au picat

3. #2303 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Am luat eu un pack de 50k, frectie la piciorul de lemn
    E la noroc..pana acum cei mai buni jucatori tot la clasicele pack-uri de 7.5k mi-au picat
    Care a fost cel mai bun jucator la packurile de 7,5 care ti a cazut?.la mine cred ca Mata..

4. #2304 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Van Persie

5. #2305 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    hmmm bun ala..l as vrea si eu...pana acum imi place Etoo..

---------- Post added 25-03-2014 at 10:55 ----------

Ce parere aveti despre Nani..cine il mai are..mi s a parut ok ca si RW....

6. #2306 SP
    nu prea are viteza si forta..dar are sut bun..mai degraba intr-o echipa cu RM ar merge..ca RW cred ca trebuie sa aiba ceva viteza. Eu l-am avut..si l-am dat

7. #2307 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    [QUOTE=reddyBo;1099916]da, eu , la inceput de sezon, de ce?[COLOR="Silver"]

Voiam să ştiu ce primeşti la el şi dacă este mai rentabil decât versiunile Ultimate în care primeşti pachete, diferenta este considerabilă un joc normal este 55 de lire iar una cu pack 65 iar tiket 20 de lire, cum este mai rentabil.

8. #2308 SP
    primesti 3 zile de joc inainte de lansare, si 24 premium gold packs..si cam atat ..cel putin asa a fost pana acum

9. #2309 SP
    Un pack pe săptămână, şi ţi-a picat ceva buna in ele.

10. #2310 SP
    nu mai situ in care din ele, ori in cele premium ori in season ticket mi-au picat Robben si Van Persie, dar la distanta de 2 luni..ceva de genul..si Veratti IF..cam atat...si singurii buni, in rest nimic in pack-urile luate cu coins

11. #2311 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Fifa 14

Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    da, eu , la inceput de sezon, de ce?

---------- Post added 25-03-2014 at 09:42 ----------

A cumparat cineva ieric eva pack-uri de 50k si 100k? ma manca in fund sa cumpar niste fifa points, dar pana la urma am zis sa nu arunc banii pe geam pt un joc, mai ales ca nu am noroc la asa ceva..
    Nu cumpara man niciun pack de 50 sau 100k... Am luat eu unul de 50k si am avut o surpriza foarte "placuta" sa vad ca cel mai scump jucator a fost Hummels... Mai bine bagi la pariuri sportive poate castigi ceva si iti cumperi coins direct, eu cel putin asa fac.

12. #2312 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    hmmm bun ala..l as vrea si eu...pana acum imi place Etoo..

---------- Post added 25-03-2014 at 10:55 ----------

Ce parere aveti despre Nani..cine il mai are..mi s a parut ok ca si RW....
    foarte bun ca RM/RW daca iti place sa tai inspre careu si sa sutezi, are controll foarte bun la minge, si sut decent

13. #2313 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu l.am avut pe nani si l.am vadut. Si l.am cumparat pe Jesus Navas super bun

14. #2314 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post

[/COLOR]A cumparat cineva ieric eva pack-uri de 50k si 100k? ma manca in fund sa cumpar niste fifa points, dar pana la urma am zis sa nu arunc banii pe geam pt un joc, mai ales ca nu am noroc la asa ceva..
    Hai mai ce naiba, inteleg ca tentatia lozului in plic e mare dar nici chiar asa

Uita-te la echipa aia de Ligue 1 pe care mi-am facut-o eu ieri, am dat 38k pe Falcao, 15k pe Thiago Silva, 24k pe Lavezzi si 32k pe Alex IF deci in total 109k. Crezi ca exista vreo posibilitate de macar 0.001% sa prinzi 4 jucatori de genul asta intr-un pack de 100k? Nu mai zic ca toti aveau chemistry styles utile, contracte samd, sa zicem ca astea acopera aia 9k peste suta. Si astea sunt preturi de PS3, pe Xbox e si mai nasol ca jucatorii sunt mai ieftini, deci pack-urile renteaza chiar mai putin.
    Sigur, poate prindeai Messi IF dar aceleasi sanse le ai sa castigi la 6 din 49 si ala e deja impozit pe prostie

De cand joc eu jocul asta singurele pack-uri care au meritat trase sunt alea 5 de 5k pe care le-au dat la aniversare, cu alea nu prea puteai iesi in paguba pentru ca erau niste pack-uri care in mod normal costa de 3 ori mai mult (jumbo gold premium). Hai sa zici la limita ca merita tras si ala de 100k cand erau toti jucatorii din TOTY disponibili, pentru ca probabilitatea de a prinde ceva bun, desi foarte mica, nu mai era chiar nula.
    Dar in rest...

15. #2315 SP
    Am castigat Golden Goals.. cel mai bun jucator Klose de la Wolfsburg

16. #2316 SP
    Am câştigat şi eu dar trebuie să intru pe pc că nu vrea tel să pună poza x
    4-3-3 Echipa PSG cu Falcao vârf şi Cavani CAM.

---------- Post added 26-03-2014 at 02:43 ----------

Deci nu prea se merită să dau bani pe Season Tiket, vb pt FIFA 15.

17. #2317 SP
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Hai mai ce naiba, inteleg ca tentatia lozului in plic e mare dar nici chiar asa

Uita-te la echipa aia de Ligue 1 pe care mi-am facut-o eu ieri, am dat 38k pe Falcao, 15k pe Thiago Silva, 24k pe Lavezzi si 32k pe Alex IF deci in total 109k. Crezi ca exista vreo posibilitate de macar 0.001% sa prinzi 4 jucatori de genul asta intr-un pack de 100k? Nu mai zic ca toti aveau chemistry styles utile, contracte samd, sa zicem ca astea acopera aia 9k peste suta. Si astea sunt preturi de PS3, pe Xbox e si mai nasol ca jucatorii sunt mai ieftini, deci pack-urile renteaza chiar mai putin.
    Sigur, poate prindeai Messi IF dar aceleasi sanse le ai sa castigi la 6 din 49 si ala e deja impozit pe prostie

De cand joc eu jocul asta singurele pack-uri care au meritat trase sunt alea 5 de 5k pe care le-au dat la aniversare, cu alea nu prea puteai iesi in paguba pentru ca erau niste pack-uri care in mod normal costa de 3 ori mai mult (jumbo gold premium). Hai sa zici la limita ca merita tras si ala de 100k cand erau toti jucatorii din TOTY disponibili, pentru ca probabilitatea de a prinde ceva bun, desi foarte mica, nu mai era chiar nula.
    Dar in rest...

pai asa mi-am facut si eu calculele,si in plus, m-am lasat de jocurile de noroc acum ceva timp, nu vreau sa incep iar

---------- Post added 26-03-2014 at 08:15 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    ---------- Post added 26-03-2014 at 02:43 ----------

[/COLOR]Deci nu prea se merită să dau bani pe Season Tiket, vb pt FIFA 15.
    sincer...practic e pretul a 3600 fifa points, iar cele 24 packs tot atata valoreaza...ce ai in plus sunt cele 3 zile de joc inainte de lansare

18. #2318 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Un Rw bun in Bbva ... Di maria nu isi merita banii ... are un sut penibil ... il mai am pe Pedro .. dar mai vreau unul ..

19. #2319 SP
    Sanchez

20. #2320 SP
    ma gandeam sa incerc echipa asta..cum vi se pare?..

ITA shiny 27 k FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

---------- Post added 27-03-2014 at 12:55 ----------

si ar mai fi aceasta...

eng 433 FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 185 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 ... LastLast

Bookmarks