Reus e cel mai bun LW din FIFA 14? Ronaldo unde e ?
Ce striker preferati langa Aguero pe 4-1-2-1-2 ( oricare din BPL ) ? Deocamdata il am pe Jovetic si isi face treaba .
Reus e cel mai bun LW din FIFA 14? Ronaldo unde e ?
Ce striker preferati langa Aguero pe 4-1-2-1-2 ( oricare din BPL ) ? Deocamdata il am pe Jovetic si isi face treaba .
Vorbim de jucatori pe care si-i poate permite cineva care nici nu baga bani adevarati, nici nu sta 24/7 la trade si nici nu castiga la 6 din 49 by EA
Dand un ochi la preturi am constatat ca aveam fix banii necesari, asa ca l-am pandit la bid pe Alaba IF si am facut investitia. Sa vedem cum se comporta, abia astept sa-l testez.
pentru BBVA, vad ca.l ai pe Jese Rodriquez, incearca-l neaparat , LB Marcelo e cel mai bun pe postul ala din BBVA, daca ti-l permiti pe GODIN SIF chiar merita fiecare galben, un Iniesta sau macar Xavi ti-ar fi mult de folos in echipa asta, si eu il prefer pe Pedro in locul lui Sanchez.
Cu un buget de 200k iti faci echipa buna de BBVA.
---------- Post added 31-03-2014 at 21:32 ----------
Negredo- strenght head & shoot
Explicati-mi si mie o chestie despre Fifa Ultimate Team: ma uit pe leaderboards la transfer profit si vad ca pe locul 1 este Mendoza FC care are Match earnings: 368 si Transfer profit: 520.037.066.
Cum poate sa aiba profit de 520 de milioane de coins in conditiile in care nu joaca Ultimate Team?
Sau joaca UT doar ca pe un football manager si joaca alte moduri ale FIFA 14 pentru partea de meciuri. (glumesc, la 520 de milioane e clar ca e coin seller).
In mod clar se pot face din UT bani care sa fie semnificativi chiar si intr-o tara semi-dezvoltata, daca stai de el.Daca te mai pui si cu autobuyere, nspe conturi etc... Probabil jocul asta a scos din foame o groaza de chinezi, doar pentru ca astia de la EA sunt niste dobitoci care nu-si dau seama ca au tot interesul ca TOS-ul ala sa fie respectat.
Un singur individ care foloseste autobuyere pe multiple accounts face trafic pe servere cat zeci daca nu sute de jucatori normali, activi.
Te contrazic, nu e coin seller, altfel era banat. Am luat eu ban si sunt un anonim, ala e pe locul 1. Ma rog sunt atat de prosti astia de la EA ca le-am zis ca nu mi-am cumparat coins si mi-au scos ban-ul))
@bungabunga: vorbesc serios, chinezii din China au acces la console? Eu stiu ca de prin 2000 sunt INTERZISE consolele in China.![]()
Bookmarks