Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 185 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2381 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Reus e cel mai bun LW din FIFA 14? Ronaldo unde e ?

Ce striker preferati langa Aguero pe 4-1-2-1-2 ( oricare din BPL ) ? Deocamdata il am pe Jovetic si isi face treaba .

2. #2382 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Chicharito e foarte bun. Eu il am cu Sniper.

3. #2383 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Ribery nu merita niciodata, decat daca ai coins cu are chiar n-ai ce face. Iar lasandu-l pe el la o parte, Reus cred ca e cel mai bun LW din FIFA 14.

De fapt, mie punctul slab al unei echipe de Bundesliga mi se pare Alaba. E drept ca nu am incercat IF-ul.
    Asa e, din pacate pe partea lui Alaba se gaseste destul de des o bresa pentru patrundere. Dar nu ai ce sa pui in locul lui. Schmelzer e si mai slab.

4. #2384 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post

Vorbim de jucatori pe care si-i poate permite cineva care nici nu baga bani adevarati, nici nu sta 24/7 la trade si nici nu castiga la 6 din 49 by EA

Quote Originally Posted by JamiroQuai View Post
    Asa e, din pacate pe partea lui Alaba se gaseste destul de des o bresa pentru patrundere. Dar nu ai ce sa pui in locul lui. Schmelzer e si mai slab.
    Dand un ochi la preturi am constatat ca aveam fix banii necesari, asa ca l-am pandit la bid pe Alaba IF si am facut investitia. Sa vedem cum se comporta, abia astept sa-l testez.
    Attached Images Attached Images bundesliga-31-martie.jpg

5. #2385 SP
    Schurrle / Hazard LM?

Nasri MOTM / Jesus Navas IF RM?

6. #2386 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Ceva sugestii de imbunatatire pt mine?
    Variante ieftine nu prea mai vad (poate aveti voi sugestii), asa ca ar cam trebui sa-mi directionez viitoarele fonduri spre echipa cu potential mai mare.. which is (ENG presupun)?

Also, as prefera totusi variante mai "ieftine" (sa zicem max 25-30k) pe care sa le implementez incetisor...vistieria clubului e cam goala.

pentru BBVA, vad ca.l ai pe Jese Rodriquez, incearca-l neaparat , LB Marcelo e cel mai bun pe postul ala din BBVA, daca ti-l permiti pe GODIN SIF chiar merita fiecare galben, un Iniesta sau macar Xavi ti-ar fi mult de folos in echipa asta, si eu il prefer pe Pedro in locul lui Sanchez.
    Cu un buget de 200k iti faci echipa buna de BBVA.

---------- Post added 31-03-2014 at 21:32 ----------

Ce striker preferati langa Aguero pe 4-1-2-1-2 ( oricare din BPL ) ? Deocamdata il am pe Jovetic si isi face treaba .
    Negredo- strenght head & shoot

7. #2387 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Si eto e super bun

8. #2388 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Schurrle / Hazard LM?

Nasri MOTM / Jesus Navas IF RM?
    Schurrle şi Nasri.

9. #2389 SP
    Member JamiroQuai's Avatar

Nu l-am folosit, dar as zice Eto'o. Impotriva lui si a lui Aguero am jucat cel mai des. Amandoi alearga de mananca pamantul, dribleaza, suteaza bine si stau binisor si la jocul aerian. Ar mai fi Sturridge si apoi Remy.

10. #2390 SP
    Sturrdige upgrade e bun .

11. #2391 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Explicati-mi si mie o chestie despre Fifa Ultimate Team: ma uit pe leaderboards la transfer profit si vad ca pe locul 1 este Mendoza FC care are Match earnings: 368 si Transfer profit: 520.037.066.
    Cum poate sa aiba profit de 520 de milioane de coins in conditiile in care nu joaca Ultimate Team?

12. #2392 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    "joaca" dar face doar tranzactii, sta pe market.

13. #2393 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    probabil e coin seller, sau angajat pt unul

14. #2394 SP
    Sau joaca UT doar ca pe un football manager si joaca alte moduri ale FIFA 14 pentru partea de meciuri. (glumesc, la 520 de milioane e clar ca e coin seller).

In mod clar se pot face din UT bani care sa fie semnificativi chiar si intr-o tara semi-dezvoltata, daca stai de el.Daca te mai pui si cu autobuyere, nspe conturi etc... Probabil jocul asta a scos din foame o groaza de chinezi, doar pentru ca astia de la EA sunt niste dobitoci care nu-si dau seama ca au tot interesul ca TOS-ul ala sa fie respectat.

Un singur individ care foloseste autobuyere pe multiple accounts face trafic pe servere cat zeci daca nu sute de jucatori normali, activi.

15. #2395 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @bungabunga: s-a dat cumva drumul la console in China?

16. #2396 SP
    Te contrazic, nu e coin seller, altfel era banat. Am luat eu ban si sunt un anonim, ala e pe locul 1. Ma rog sunt atat de prosti astia de la EA ca le-am zis ca nu mi-am cumparat coins si mi-au scos ban-ul ))

17. #2397 SP
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    @bungabunga: s-a dat cumva drumul la console in China?

Asta e epica

Te contrazic, nu e coin seller, altfel era banat. Am luat eu ban si sunt un anonim, ala e pe locul 1. Ma rog sunt atat de prosti astia de la EA ca le-am zis ca nu mi-am cumparat coins si mi-au scos ban-ul ))

Si atunci de ce te miri ca nici ala nu e banat?

18. #2398 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @bungabunga: vorbesc serios, chinezii din China au acces la console? Eu stiu ca de prin 2000 sunt INTERZISE consolele in China.

19. #2399 SP
    Da le.au dat acces anu trecut

20. #2400 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    chinezii din China

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 185 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 ... LastLast

Bookmarks