Avem si noi chinezi, in Europa Voluntari. China Town.![]()
Era vorba de console.
China's Ban on Game Consoles Lifted Today - IGN
Dar dc le-au interzis consolele in china?
Am 75k,ce ziceti sa deschid packuri de iei sau sa fac o echipa cu iei?
fa echipa
---------- Post added 02-04-2014 at 13:25 ----------
sau...investeste-i in trade-uri
---------- Post added 02-04-2014 at 14:59 ----------
daca nu fac astia ceva cu privire la bug-uri, ma las de fifa si ma apuc de asta:
!!!
Mi se pare o decizie cam extrema, dar fiecare cu gusturile lui
Eu pusesem o intrebare referitoare la PES si buguri/suport acum cateva pagini dar dupa lipsa de raspunsuri deduc ca nu l-a incercat nimeni.
Pai daca ai gresit thread-ul. Nu stiai ca e aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...-a/index6.html thread de PES 2014?
Din pacate cam asta e situatia cu toti jucatorii de FIFA pe care-i mai stiu. Ma gandeam ca poate o fi pe-aici cineva care sa fi jucat versiunile din 2013-2014 ale ambelor jocuri.
Te rog eu din suflet nu te mai baga in seama daca nu intelegi ce zice interlocutorul. Ideea era daca printre cei de aici, care joaca in mod curent FIFA 14 si se lovesc aproape zilnic de problemele acestui joc, exista cineva care sa joace si PES si sa poata face o comparatie intre cele doua jocuri dpdv al suportului.
Pai atunci deschide thread separat de FIFA vs. PES.
La ideea ca pot exista unii care joaca PES in mod curent nu te-ai gandit, nu?
Si eu te-as putea ruga sa nu mai fii off-topic. Pune intrebarea despre FIFA aici si cea despre PES la thread-ul respectiv.
imi mai trebuie vreo 60k sa-l cumpar si pe Hazard (dar habar nu am de unde sa ii iau, ca nu mai gasesc nimic bun pt trading) si am incheiat cu achizitiile pt BPL....dar si cu restul, ca o sa raman fara coins
http://www.easports.com/fifa/footbal...OKCXVpbvJi:360
Salut baieti,
Ceva sfaturi pentru echipa asta?
Mersi.
imgur: the simple image sharer
Radu Stefan in locul lui Schmelzer si El Sharawy in locul lui Reus. Chiar daca vrei un hibrid, incearca sa pastrezi un balans acolo.
Si eventual Mandzukic in locul lui Totti.
He he, am deschis ieri un jumbo gold pack si am dat de Xavi.
Tot din pack-uri ii am si pe Gerrard IF si Sergio Ramos.
Pack-urile normale de 5k sau 7,5k nu merita, prea putine rare-uri. Jumbo mai merge cat de cat, la 7 rares ai sanse sa nimeresti 2-3 jucători mai de Doamne ajuta...
Nici nu prea merita sa bagi coins, daca nu faci trading sau nu le cumperi..in mod normal se strang prea greu ca sa le spulberi degeaba pe pack-uri..
Bookmarks