Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 185 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2421 SP
    Member Sopi's Avatar
    Am sters contul si am luato de la 0...

2. #2422 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Am sters contul si am luato de la 0...
    La fel am facut si eu, dar n-o mai iau de la niciun 0. Intrasem acum doua zile sa ma joc si am avut vreo 3 meciuri la rand in care am condus 2-0. In toate am fost intors dupa ce jocul pur si simplu nu m-a mai lasat sa joc. Nimic nu-mi mai iesea. Intr-un alt meci am jucat cu unul care manca chips-uri cu o mana si cu cealalta juca. Am avut 5 bare, fara sa exagerez, iar el m-a batut 1-0, dupa un gol cu capul cu Aubameyang. A fost si singura lui faza de altfel. Spuma a fost in ultimul meci, cand aveam nevoie de victorie si intalnisem un adversar cu echipa slaba. Faza e ca i-a picat aluia netul la inceputul meciului si s-a pus 0-0. M-am trezit in diviza 2 si am dat delete la club in secunda doi. Nu am putut sa ma controlez. Oricum e prea puscarias gameplay-ul de anul asta de la ut. Nu am pierdut mare lucru.

3. #2423 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    o scripteaza astia intentionat...pe aia slabi ii ajuta sa se ridice repede si cu satisfactii
    pe cei vechi si cu echipe serioase, sute de mii de coins bagati...iti tine acolo intre div 2 si 5

Eu din div2 era sa pic in 6! dupa care am reusit sa mentin div 5 de 3 ori la rand! aseara la fel...tot div5, mai avem nevoie de un punct ca sa promovez, in min 87 era 1-1 .., m-am pus pe Ultra Defensive si in 88 mi-am mai luat o boaba...asa ca am ramas tot in 5 si echipele mele bubuie de jucatori buni .

ce rost are sa ajungi acolo sus? te plictisesti, la fifa13 luasem de cateva ori titlul in div1..nu mai avem chef! aici..nici n-am vazut macar div1
    Ma tin astia in priza..ma chinuie

App de ultradefensive, mi s-a intamplat si nu o singura data..ca dupa ce schimb tactiva pe UD sa imi iau goluri "minune" parca dispar fundasii mei in loc sa se intareasca apararea..4 pe linia de fund si inca 2 CDM...la mine sufla vantul in careu la contre..weird!

4. #2424 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai nu e mai bine sa joci la online single match decat sa joci la divizii sau la turnee?

5. #2425 SP
    nu e challenging pt mine...turneele ma seaca, pierd prea mult timp pana sa castig o cupa

6. #2426 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    si eu tot pe seasons in ut ma axez...in Div 1 am fost 2 sezoane...in primul am facut 22 de puncte...inca unul si castigam..dupa care am retrogradat..si gata..ma zbat in 2...

7. #2427 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by JamiroQuai View Post
    La fel am facut si eu, dar n-o mai iau de la niciun 0. Intrasem acum doua zile sa ma joc si am avut vreo 3 meciuri la rand in care am condus 2-0. In toate am fost intors dupa ce jocul pur si simplu nu m-a mai lasat sa joc. Nimic nu-mi mai iesea. Intr-un alt meci am jucat cu unul care manca chips-uri cu o mana si cu cealalta juca. Am avut 5 bare, fara sa exagerez, iar el m-a batut 1-0, dupa un gol cu capul cu Aubameyang. A fost si singura lui faza de altfel. Spuma a fost in ultimul meci, cand aveam nevoie de victorie si intalnisem un adversar cu echipa slaba. Faza e ca i-a picat aluia netul la inceputul meciului si s-a pus 0-0. M-am trezit in diviza 2 si am dat delete la club in secunda doi. Nu am putut sa ma controlez. Oricum e prea puscarias gameplay-ul de anul asta de la ut. Nu am pierdut mare lucru.
    Exista si reversul medaliei, pe mine aseara m-a condus cu 2-0 unul care nu juca decat pasa lobata+centrare, l-am egalat pana la pauza si pe urma m-am chinuit o repriza intreaga iar mingea nu vroia sa intre in poarta (2 bare, 4-5 suturi in portar sau loburi peste poarta in situatie clara de 1 la 1, offside fluierat aiurea cand jucatorul care primise mingea plecase clar din pozitie regulamentara, tot tacamul). In min 90+2 scap cu Aubameyang si avand in vedere cat de infect jucase ala ma duc si eu spre margine si centrez - cap Schweinsteiger (cum ajunsese el acolo primul in urma lui Aubameyang?? ) si gol.
    A trebuit sa caut tot ce am mai bun in mine ca sa nu incep sa-i dau aluia mesaje in care sa fac misto de faptul ca si-a luat exact ce merita in ultimul minut de joc

8. #2428 SP
    daca tot e sa povestim..si eu am avut un meci interesant aseara...0-2 in minutul 10, am schimbat sistemul in 4-2-2-2. Minutul 45 1-3, tot minutul 45, 2-3. In rep a 2-a, am schimbat terenurile, mie imi place sa atac de la dreapta spre stanga. 5-3 la final.... Am fost injurat de mama focului, si cu un meci inainte la fel, doar ca ala a iesit, cred ca era tras pe nas ca prea injura... Engelzoii astia sunt incredibili...
    Ca sfat, daca jucati contra unei echipe care pune presiune si face pressing sus, incercati 2 atacanti, si jucati cu pase lungi pe ei, nu aveti cum sa dati gresi.

9. #2429 SP
    app de placut si jucat intr-o anumita directie, nu stiu de ce dar dau tot ce pot atunci cand atac de la dreapta spre stanga... cand sunt invers zici ca mi se innoada controllerul

am avut un meci dubios...1-1 2-2 3-3 4-4 samd pana in min 80..inebuneam. s-a terminat 4-8 pt mine..cum am reusit sa marchez 4 goluri in 10 min nu stiu... nici daca lasa controllerul din mana nu ii dadeam 4

10. #2430 SP
    esti dreptaci sau stangaci?...nativ ma refer...eu sunt stangaci nativ, dar folosesc mana dreapta

---------- Post added 04-04-2014 at 18:15 ----------

am pierdut azi toata ziua, dar am reusit cu greu sa completez echipa de BPL:
    http://www.easports.com/fifa/footbal...VlYkAKbvMV:360
    si am ramas si cu Neuer:
    http://www.easports.com/fifa/footbal...fZ8Sp1bvMW:360

---------- Post added 04-04-2014 at 18:16 ----------

o sa il mai cumpar si pe alaba up, si gata

11. #2431 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Alaba if e o investitie buna, se cunoaste clar diferenta fata de cel normal (pe partea aia era bulevard). Si cred ca-l iei mai ieftin pe xbox, eu am dat 250k pe el pe ps3 (cu shadow).

12. #2432 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    1st Team Ligue 1 : http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hZCVquZPnK2zts3
    2nd Team Franta : http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bKiEnIMYnK2zws3
    Doua sezoane am reusit sa ma mentin in div1 acum 2 luni iar de atunci pana acum mai sus de div5&div4 n-am reusit .

13. #2433 SP
    nu mai am bani de IF, o sa iau upgrade-ul, insa si Alaba regular era super bun...

---------- Post added 04-04-2014 at 22:56 ----------

Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    1st Team Ligue 1 : http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hZCVquZPnK2zts3
    2nd Team Franta : http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bKiEnIMYnK2zws3
    Doua sezoane am reusit sa ma mentin in div1 acum 2 luni iar de atunci pana acum mai sus de div5&div4 n-am reusit .
    frate..dar cat ai bagat in toti IF aia...?

14. #2434 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    1500k , facuti din trading

15. #2435 SP
    bravo

16. #2436 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce metode aveţi de a face trading ?

---------- Post added 05-04-2014 at 11:10 ----------

Ia-o pe asta...
    Angry FIFA 14 Gamer Goes Crazy!:

17. #2437 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Aveti probleme cu FIFA dupa ultimul update ? Nu merge sa intri in transfer targets, transfer list, nimic

18. #2438 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Doamne ce m-a enervat ca***ul asta de joc in ultimele ~10 meciuri.. Ori dau numai de "profesionisti" care abuzeaza de toate magariile gen pasa lobata &co... ori dau de oameni care joaca frumos, dar jocul se hotaraste sa-mi transforme toti jucatorii in handicapati care nu sunt in stare sa faca o preluare sau sa sprinteze... Daca ajunge Walcott, cu nu stiu cati metri avans, sa fie ajuns din urma de fundasi cu pace 60-70..... Pasele se duc toate aiurea, jucatorii parca au response lag.. Reusea un tip ieri sa treaca in fuga de intreaga mea echipa, pt ca oamenii mei reactionau dupa vreo 2 secunde la comenzi. Si nu, nu era lag de la conexiune pt ca dupa ce ajungea mingea la mine, incepeau sa se miste normal.

Nu vi se intampla si voua sa dominati prima repriza, sa aveti 3-0 / 4-0 la pauza, apoi in repriza a doua brusc echipa sa nu mai joace nimic?

Of course ca se intampla si reversul medaliei, meciuri care par ridicol de usoare, in care adversarului nu-i iese absolut nimic si nici nu apuca sa atinga mingea. Interesant e ca de obicei cand se intampla asta, adversarul are echipa peste a mea, jucatori de zeci de mii de coins etc..

Ma mai satur din cand in cand de stilul de joc online si ma bag la un offline, unde poti sa joci mai incet si mai realist. Acolo ma apuca alti draci, cand vad ce scripting nesimtit are CPU...

19. #2439 SP
    Member Sopi's Avatar
    Eu azi sunt fericit am jucat vreo 15 meciuri cu echipa de start(Full bornze) am facut 2 egaluri si restu castigate si am intrat intr-un Tournament am picat primul meci cu unul full gold team din BPL chiar foarte buna...in minutu 23 a iesit aveam 2-0,Noroc chior cred

20. #2440 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu e "noroc", e sistemul de handicap al FIFA. Cauta pe net, multi spun ca jucand cu bronze/silver n-au prea mari probleme in a bate echipe sanatoase gold... In schimb cand joaca cu echipa gold, nu mai fac nimic si toate mingile se duc in lanul de porumb.

Am nimerit si eu cu unul hibrid bronze/silver, avea rating sub 75.. Abia am reusit sa-l bat la un gol pe final, nici nu puteam sa tin pasul cu aia. Erau pur si simplu f rapizi si erau peste tot..

La fel de bine, am prins o echipa de BPL plina de IF-uri si jucatori de top - avea omul de toate: Hazard, Van Persie, David Silva etc... L-am batut fara sa ma chinui, nici macar nu s-a apropiat de poarta mea pt ca toate pasele lui ajungeau la mine.

Dezamagitor..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 185 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 ... LastLast

Bookmarks