Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 185 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 ... LastLast
Results 2,521 to 2,540 of 3692

Thread: Fifa 14

  1. #2521 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Asa a fost mereu 077danyel. Pornesti de la zero la fiecare editie. Anul asta s-au dat packuri suplimentare la inceput pentru cei cu state mai vechi. Ai un avantaj din asta. Si ramane levelul din EASFC. Asta te ajuta sa cumperi mai multe chestii din EASFC Catalog.

    Oricum, WebAp-ul de Ultimate Team este lansat inainte de joc. Si se dau gift packuri zilnice pana la lansarea jocului.

  2. #2522 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post

    Ca si subiect nou, as vrea sa vad useri care posteaza metode de trading care aduc venituri frumusele, destul de repede. si asta nu prin autobuyers! ci pur si simplu market.
    Se pare ca toata lumea tine la secret si doar se dau rotunzi cum fac ei profit din trading.
    Motivul e simplu: cam toate metodele cu adevarat eficiente pe care le-am gasit eu sunt de nisa, adica n-ai cum sa le faci publice si sa mai speri ca produci bani la acelasi nivel la care produceai inainte.

    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Eu am facut un profit de 600k in 3 luni de trading. probabil ca erau mult mai multi daca nu deschideam pack-uri cu nemiluita.
    Dar niciodata nu am facut un profit mai mare de 2-3k pe un item.
    Inseamna ca pur si simplu iti lipseste capacitatea de a sesiza oportunitatile de piata. La market crash-ul cauzat de aniversare mi-am facut o echipa destul de competitiva de Ligue1, cheltuind cateva sute bune de mii. Dupa vreo 2 saptamani am vandut-o si cel mai mic profit a fost de 50%. La jucatorii mai ieftini am trecut de 100%.
    Cauta mesajele pe care le-am postat in ziua in care am cumparat echipa, oricine le citea se putea lua dupa mine, erau jucatori cu nemiluita la preturile alea. Nu e ca si cum am tinut secret, pentru ca 1. era one time opportunity. si 2. era marfa pentru toata lumea.
    Acum uita-te pe ultimatetrading cat se dau jucatorii aia si fa un calcul de profit.

    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Una dintre metodele mele: Cumpar antrenor italian "Spaletti" care este de liga rusa, il iau ieftin 250-300 coins, mai cumpar un card de Serie A cu maxim 400 coins si transform Italianul Spaletti din liga rusa in SerieA, il vand cu 1300-1400 destul de repede. Profit 600 coins...e ceva pt nimic! nici macar nu pierzi timpul cautand, ofertele sunt generoase. Cateodata prinzi cardurile de manageri mult mai ieftine.
    Aceeasi metoda se poate aplica si la manageri pt bundesliga, Franta su BBVA unde preturile sunt mai ridicate dar si castigurile la fel.
    Cu metoda asta produc eu cate ceva...

    Voi ?
    Metoda asta o foloseam din cand in cand si eu cand jucam pe tableta pentru ca puteai umbla prin sutele de pagini de oferte cu carduri de manageri fara probleme. Pe PS3 a fost insa imposibil de folosit eficient de cand m-am apucat eu (decembrie) pentru ca nu puteai deschide mai mult de 2-3 pagini consecutive fara sa dea eroare (ca n-a gasit nimic etc).

    Asa ca a trebuit sa caut alte idei.

    ---------- Post added 10-04-2014 at 17:34 ----------

    Quote Originally Posted by adibose View Post

    Inca una buna insa nu prea am timp eu de ea.
    In Fifa sunt multi jucatori IF care nu au cautare mai deloc, au preturi de pornire de 150 si de multe ori nu primesc licitari fiindca sunt jucatori neinteresanti...ligi dubioase, nationalitati la fel..
    Cine are timp sa ii caute si sa bideze pe ei ii pot cumpara la preturi frumusele si ii pot vinde la quick Am folosit-o si eu dar putin pt ca nu am timp..
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post

    Si asta.
    Asta e total neviabila, raportul dintre timpul investit si rezultatul obtinut este extrem de modest. Scopul nu e totusi sa te transformi intr-un autobuyer uman, ce naiba



    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Eu chiar am cumparat FIFA POINT(ceva in jur de 10 lire sau asa ceva) si Coinsuri(cam 200K), ca sa iau packurile din oferte. Maaaare prostie din partea mea..
    Cat se mai vinde suta de mii pe PS3? Ca dupa ce fac bani si de Lewandowski IF 2 ma intreb ce-as mai putea face cu productia.

  3. #2523 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Am vazut aseara ca poti sa trimiti iteme din catalog unui prieten fara ca sa pierzi itemul respectiv pentru tine.
    Daca este adevarat, imi poate trimite cineva Gallop dance care se deblocheaza la level 57?
    Mai am mult pana la lvl 57 si nu cred ca-l ajung la Fifa 14.
    PSN id: beassty

  4. #2524 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    .....
    Cat se mai vinde suta de mii pe PS3? Ca dupa ce fac bani si de Lewandowski IF 2 ma intreb ce-as mai putea face cu productia.
    Nu mai stiu cat e acum. Acum 3 luni am luat cu 11 lire Cred ca e in cerstere...

    ---------- Post added 10-04-2014 at 18:10 ----------

    @beasst Fiecare user poate detine o singura data un item din catalog(cumparat de tine sau primit de la un prieten). De facut cadou il poti face tuturor celor care nu il detin.

    Da-mi add pe contul de RO. Ajung pe la 22:00 la consola...

  5. #2525 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Cum naiba adversarul are 6 suturi pe poarta in prima repriza si 6 goluri??0-6 scorul la pauza.Il simteam ca e mai slab ca mine si ii intra orice mizerie Parca se blocase A.I.ul pe goluri
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1397142492651.jpg

  6. #2526 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Raportul suturilor e 14-13 ( 14-9 pe poarta) si scorul e 5-6. Ce ti se pare asa bizar?

    Tine cont ca noi n-am vazut meciul, care poate ca a fost dezechilibrat (poate ala tragea suturi disperate de la 40 de metri, de pilda). Dar cifrele in sine nu par asa bizare.

  7. #2527 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Si mie mi s a intamplat de multe ori asta ...sa fiu invins la scor d cineva pe care simteam ca il pot bate

  8. #2528 SP
    Member Yanciu's Avatar
    E bizar faptul ca la pauza raportul suturilor pe poarta a fost 7-6 la pauza si scorul 0-6

  9. #2529 SP
    Member bungabunga's Avatar
    In repriza a doua scorul a fost 5-0 pentru tine din 7 suturi, toate pe poarta. Probabil ca era randul aluia sa se zgarie pe ochi ( a avut si el 7 suturi din care 3 pe poarta dupa pauza).

    E limpede ca random factorul astora de la EA produce efecte bizare (am prins si eu meciuri in care o repriza ai mei nu jucau nimic iar adversarul zburda si in cealalta repriza se schimbau lucrurile cu 180 de grade), dar cum spuneam ceva mai devreme, per total eu nu cred ca am avut mai mult de 10% meciuri in care sa zic ca am fost CLAR mai bun si totusi am pierdut.

  10. #2530 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    eu am avut 141 shiny gold cumparate cu 150 bucata, am dat 100 ca sa cumpar if schurrle si if benteke..plus fitness card si all attributes cu 200 coins la mkt crash... m-au ajutat.

  11. #2531 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Ce țeapă am putut sa-mi iau de 100k
    Am dat imediat Bid si n-am vazut prețul la bid
    uploadfromtaptalk1397145931186.jpg

  12. #2532 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Asta e o metoda folosita de o gramada de tepari, pur si simplu trebuie sa fii foarte atent cand dai bid. Listeaza jucatorul cu un cont iar cu celalalt plaseaza cate un bid de-asta la neatentie, in ultimele 30 de secunde. De-aia e mai safe sa licitezi pentru un jucator scump cand ai strans pe cont cam banii pe care vrei sa-i dai pe el, eu asa am facut mereu la astia de multe sute de mii.

    Daca EA si-ar bate capul ar putea sa-i prajeasca imediat pe cei care se tin de magarii de genul asta, dar cred ca din toata povestea doar treaba cu multiple accounts contravine TOS-ului.

  13. #2533 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Știu , am văzut de nenumărate ori...
    Aveam la fix banii pt Alaba IF , Neuer TOTY & Robben dar cred ca o sa renunț la Alaba IF pana strang 100k

  14. #2534 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Vad ca fac prozeliti

    Adevarul e ca Lahm si Neuer TOTY mi se par jucatorii scumpi care merita cel mai mult cumparati. Lahm pentru ca majoritatea jucatorilor de FIFA abuzeaza de centrari si e cam greu sa mai abuzezi de centrari de pe partea unui fundas cu asemenea parametrii iar Neuer pentru ca in FIFA 14, de multe ori, portarul e la fel de important ca la handbal (ca sa nu zic chiar hochei ).

    Iar un flanc cu Lahm TOTY si Robben... Eu il am pe Lahm cu engine, mi se pare ca defensiva e suficient de buna si asa, iar aportul ofensiv creste semnificativ.

    Pe Neuer va trebui sa-l vanezi un pic, ai grija sa nu te prajeasca iar astia. In general daca vezi pus un buy it now prea mare e bine sa maresti ochii, 90% e vreun tepar..

  15. #2535 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Știu , știu , știu
    M-am grabit cu Robben , neatenția....
    Din toate echipele pe care le-am avut pana acum (am încercat din toate campionatele puternice) , din bundesliga mi se par cei mai buni jucători. .

  16. #2536 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Bine, un atac cu Messi si CR TOTY n-ar fi chiar de lepadat , dar genul ala de bani nu cred ca-i face cineva jucand casual si fara autobuyere. E drept ca daca ma apucam de joc de cand a iesit web app-ul pentru FIFA 14 cred ca faceam bani cat sa-i iau in saptamana TOTY, cand erau MULT mai ieftini.
    Dar asa, cu start pe la mijlocul lui Decembrie, in saptamana TOTY aveam sub 300k .

  17. #2537 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    iar am jucat in seara asta si am fost iarasi praf...parca sunt blocat, nici un dribling, nimic...but! dau totusi vina pe oboseala...

  18. #2538 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am facut 2 echipe de test..Gold (fara shiny) 100 chem intre ei, culmea..castig meciurile
    cine mai intelege AI-ul ?

  19. #2539 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Eu cu echipa de gold simplu am pornit in Decembrie (cred ca doar Hermann era rare, dar nu mai retin daca-l aveam chiar de la inceput) si am trecut trei divizii fluierand, desi abia tineam controllerul in mana. (nu mai jucasem nicioadata pe consola).
    Problemele au aparut ceva mai incolo, cand am dat de adversari care stiau cat de cat sa joace si aveau si echipe mai pricopsite.

  20. #2540 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Ramasesem dator cu poza cu echipa

    Probabil o sa-i vand pe IF Ramos, Lewandowski si pe Alaba plus Lahm simpli (pe care ii pastrasem in club "sa fie acolo ) ca sa urgentez un pic achizitia lui Lewandowski IF2, care vad ca-si cam tine pretul, pare greu de luat sub 850k.

    Sau trec intai in 4-3-2-1 cu Aubameyang varf si pe urma mai vedem.
    Attached Images Attached Images echipa-10-aprilie-2014.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 185 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts