Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 185 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2581 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by prise View Post
    Salut baieti. Sper ca nu va stresez cu intrebari de incepator dar nu stiu ce sa mai cumpar sa nu dau bani degeaba. Pana acum toate achizitiile le-am facut numai in pierdere. Avand in vedere ca nu cunosc prea bine jucatori din fotbal imi puteti spune cum imi pot da seama ce sa cumpar ca sa si pot vinde apoi. Acum am un buget intre 5000-10000 coins. Ma puteti indruma ce alegere sa fac?
    Multumesc!
    Nu ai ce să iei, joacă season.

2. #2582 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Lasand la o parte parerea colegului de mai sus, eu recomand sa inveti preturile jucatorilor din BPL si Bundesliga. Incepi cu investitii si profituri mici. Chiar si 400 de coins profit la jucator si tot e bine. Dar intai invata piata. Un ajutor imens este ultimatedb nl unde vezi fiecare pret in parte, evolutia si istoria acestora. Succes!

@7fury, chiar daca ura pentru jocul asta este colectiva, nu mai fi asa artagos si da o mana de ajutor. Parca eram o comunitate, nu?

3. #2583 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eram sarcastic, în fine nu cunosc preţurile, făcem trade cu contracte de 99, cumpăram cu 250-800 şi le dădeam cu 1600, iar jucători mă orientam în funcţie de cupă, cam aşa făceam eu, şi încă suntem o comunitate nu trebuie să vă supăraţi la orice comentariu, ,whay so serious ?

4. #2584 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Unii pot considera comentariul tau de rea vointa. Pentru un user nou care nu cunoaste membrii de pe aici e ciudat sa puna o intrebare si sa primeasca un raspuns de genul. Gata cu offtopicul ca ne taxeaza aia cu ochii rosii.

5. #2585 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    E posibil sa faca jocul UCL separat...au mai facut asta prin 2002 2003 parca...zic asta pentru ca ei promoveaza mult UT..
    Avand in vedere cum au procedat cu World Cup 2014 mi se pare destul de evident ca asta o sa faca si cu UCL.

6. #2586 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu nu cred ca o sa scoata joc separat, ar fi stupid pt ca sezonul de UCL tine aproape cat cel normal...cine o sa cumpere 2 FIFA-uri / an ?

---

In alta ordine de idei, fac un update la cele 2 squad-uri..
    In sfarsit am gasit un echilibru la squad-ul de BPL, castig aproape tot. Nu stiu ce modificari sa mai fac la el pe viitor, sugestii?

Cum e Jesus Navas ca RM? Momentan ii am pe Nani/Walcott/Lennon/Valencia. Nani e in teste, pana acum jucam cu Walcott si era f bun pt mine.

Pe stanga merita sa ma chinui sa strang pt Hazard? Sunt multumit de Schurrle, are viteza buna iar cand mai patrund cu el pe centru are un sut incredibil. De Eto'o nu mai zic... a inceput sa dea 2-3 goluri / meci.

---

Squad-ul de BBVA in schimb nu prea merge pe stilul meu de joc, nu castig prea multe meciuri...
    Attached Images Attached Images eng-barclays-pl.jpg esp-liga-bbva.jpg

7. #2587 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Cum e Jesus Navas ca RM? Momentan ii am pe Nani/Walcott/Lennon/Valencia. Nani e in teste, pana acum jucam cu Walcott si era f bun pt mine.

Pe stanga merita sa ma chinui sa strang pt Hazard? Sunt multumit de Schurrle, are viteza buna iar cand mai patrund cu el pe centru are un sut incredibil. De Eto'o nu mai zic... a inceput sa dea 2-3 goluri / meci

Squad-ul de BBVA in schimb nu prea merge pe stilul meu de joc, nu castig prea multe meciuri...
    Navas mai bun ca Nani cu siguranta,

Hazard mai bun ca Schurrle, dar si diferenta imensa de bani. Marele dezavantaj al lui Schurrle este ball controll-ul.

Cu Villa LW si cu Pedro e cam greu sa castigi in formula asta de 4-3-3

8. #2588 SP
    Mda, pt BBVA nu stiu ce sa fac. Singura optiune pe care o vad e Navas, pt ambele squad-uri. Pe stânga o sa mai incerc cu Jese Rodriguez... SAU sa schimb formatia de joc.

Am promovat in div 4 cu 6 victorii BPL si 4 înfrângeri BBVA.

Sunt foarte tentat sa vand echipa de BBVA si sa fac una de Bundesliga, vad ca preturile sunt decente.

---------- Post added 15-04-2014 at 09:51 ----------

O sa incerc un 4321 in loc de 433. Ma gandesc ca wingerii o sa joace mai spre centru si formatia e mai compacta. La 433 de multe ori ma gasesc singur pe flanc fara prea mult suport. Păreri?

Also l-am inlocuit pe Valdes cu Courtois, sper ca la 1.99m sa fie mai eficient si sa ofere siguranta pe care o da Cech in squad-ul de BPL.

9. #2589 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Poate să scoată sub formă de DLC, plăteşti premium dacă vrei să joci ca la BF4
    Asta mi se pare cel mai probabil ca o sa se intample....

10. #2590 SP
    Member prise's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Lasand la o parte parerea colegului de mai sus, eu recomand sa inveti preturile jucatorilor din BPL si Bundesliga. Incepi cu investitii si profituri mici. Chiar si 400 de coins profit la jucator si tot e bine. Dar intai invata piata. Un ajutor imens este ultimatedb nl unde vezi fiecare pret in parte, evolutia si istoria acestora. Succes!

@7fury, chiar daca ura pentru jocul asta este colectiva, nu mai fi asa artagos si da o mana de ajutor. Parca eram o comunitate, nu?
    Multumesc pentru raspuns. Foarte util

11. #2591 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Mda, pt BBVA nu stiu ce sa fac. Singura optiune pe care o vad e Navas, pt ambele squad-uri. Pe stânga o sa mai incerc cu Jese Rodriguez... SAU sa schimb formatia de joc.

Am promovat in div 4 cu 6 victorii BPL si 4 înfrângeri BBVA.

Sunt foarte tentat sa vand echipa de BBVA si sa fac una de Bundesliga, vad ca preturile sunt decente.

---------- Post added 15-04-2014 at 09:51 ----------

O sa incerc un 4321 in loc de 433. Ma gandesc ca wingerii o sa joace mai spre centru si formatia e mai compacta. La 433 de multe ori ma gasesc singur pe flanc fara prea mult suport. Păreri?

Also l-am inlocuit pe Valdes cu Courtois, sper ca la 1.99m sa fie mai eficient si sa ofere siguranta pe care o da Cech in squad-ul de BPL.
    graphic1.jpgEu ma misc destul de bine cu echipa asta, si am avut cele mai bune performante in UT cu echipa de BBVA. un IF Pepe mi-as dori sa mai incerc sau IF Pique in rest mi-e suficient, merge bine echipa.

12. #2592 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Am mutat discutia pe thread-ul jocului. De asemenea, incercati sa pastrati un ton civilizat.

13. #2593 SP
    Quote Originally Posted by gl79lui View Post
    Attachment 219213Eu ma misc destul de bine cu echipa asta, si am avut cele mai bune performante in UT cu echipa de BBVA. un IF Pepe mi-as dori sa mai incerc sau IF Pique in rest mi-e suficient, merge bine echipa.
    Da, avantajul e ca joci 41212. Probabil asta e si cheia succesului echipei mele de BPL.

433-ul meu de BBVA e prea rasfirat, o sa revin cu impresii asupra lui 4321. Ma bate gândul si să-l iau pe Rakitic IF pt CM, in locul lui Isco.

Cum se comporta Dani Alves? Nu te încurcă workrate-ul H/L, nu lasa prea mult spatiu in aparare? Vad ca nu ai wingeri, imi imaginez ca urca destul de mult in atac si se retrage greu.

14. #2594 SP
    Member akzation's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Nani on fifa 14@ xbox:

Nasri on fifa 14 @ xbox:

Pareri ?
    Frumoase golurile , mai ales al doilea (cu Nasri) .

15. #2595 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Da, avantajul e ca joci 41212. Probabil asta e si cheia succesului echipei mele de BPL.

433-ul meu de BBVA e prea rasfirat, o sa revin cu impresii asupra lui 4321. Ma bate gândul si să-l iau pe Rakitic IF pt CM, in locul lui Isco.

Cum se comporta Dani Alves? Nu te încurcă workrate-ul H/L, nu lasa prea mult spatiu in aparare? Vad ca nu ai wingeri, imi imaginez ca urca destul de mult in atac si se retrage greu.

Eu am jucat 433 cu LW Jese Rodriguez si RW Pedro , si mi-am luat o carutza de goluri, ce-i drept si dadeam multe goluri dar rezultate ioc. Dani Alves urca mult spre careu asa-i, de aia il si tin pe Pique CB-R ptr ca acopera si golul lasat de Dani ALves. Godin IF joaca prea central pe orice parte l.as pune si uneori ma trezesc cu el la centrari cu capul in locul lui Diego Costa spre ex. Folosesc si un custom tactic cu low pressure si observ ca fundasii stau mai retrasi. Alonso la mijloc recupereaza f multe baloane, Modrici alearga de rupe pamantul, Iniesta foarte tehnic, Benzema o bestie, Diego Costa nu prea ma convinge , il mai schimb la pauza cu Negredo sau Llorente. Deocamdata imi ies meciurile , voi vedea pe parcurs ce alte modificari voi face.

16. #2596 SP
    Poti sa-i încerci pe Torres/Soldado in locul lui Costa.

Cu Torres inscriam foarte des cand il jucam in 41212 sau chiar si in 4231 ca varf solitar. Intre timp am descoperit duetul Eto'o-Jovetic. Beastly.

17. #2597 SP
    Junior Member surdu's Avatar
    First time to go here on this thread... nu stiam ca sunt jucatori de UT aici!

poate organizam ceva , PS4 anyone?

18. #2598 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am comandat si eu jocul , asa ca ma puteti adauga in lista de prieteni sper sa nu ma enervez prea tare ..

19. #2599 SP
    Eu joc pe PS4, ID-ul e in semnatura...feel free to add, dar specificati ca sunteti de pe aici.

20. #2600 SP
    Member prise's Avatar
    Salut din nou. Poate ma mai lamuriti si pe mine cu o faza. Daca pun in teren doi jucatori aceiasi nationalitate chemestri e cu portocaliu sau verde, dar daca e alta nationalitatea e mereu rosu cu toate ca vad la alti ca sunt si diferite nationalitati si sunt lini verzi sau portocali. Care e faza?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 185 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 ... LastLast

Bookmarks