Lasand la o parte parerea colegului de mai sus, eu recomand sa inveti preturile jucatorilor din BPL si Bundesliga. Incepi cu investitii si profituri mici. Chiar si 400 de coins profit la jucator si tot e bine. Dar intai invata piata. Un ajutor imens este ultimatedb nl unde vezi fiecare pret in parte, evolutia si istoria acestora. Succes!
@7fury, chiar daca ura pentru jocul asta este colectiva, nu mai fi asa artagos si da o mana de ajutor. Parca eram o comunitate, nu?
Eram sarcastic, în fine nu cunosc preţurile, făcem trade cu contracte de 99, cumpăram cu 250-800 şi le dădeam cu 1600, iar jucători mă orientam în funcţie de cupă, cam aşa făceam eu, şi încă suntem o comunitate nu trebuie să vă supăraţi la orice comentariu, ,whay so serious ?
Unii pot considera comentariul tau de rea vointa. Pentru un user nou care nu cunoaste membrii de pe aici e ciudat sa puna o intrebare si sa primeasca un raspuns de genul. Gata cu offtopicul ca ne taxeaza aia cu ochii rosii.
Eu nu cred ca o sa scoata joc separat, ar fi stupid pt ca sezonul de UCL tine aproape cat cel normal...cine o sa cumpere 2 FIFA-uri / an ?
---
In alta ordine de idei, fac un update la cele 2 squad-uri..
In sfarsit am gasit un echilibru la squad-ul de BPL, castig aproape tot.Nu stiu ce modificari sa mai fac la el pe viitor, sugestii?
Cum e Jesus Navas ca RM? Momentan ii am pe Nani/Walcott/Lennon/Valencia. Nani e in teste, pana acum jucam cu Walcott si era f bun pt mine.
Pe stanga merita sa ma chinui sa strang pt Hazard? Sunt multumit de Schurrle, are viteza buna iar cand mai patrund cu el pe centru are un sut incredibil. De Eto'o nu mai zic... a inceput sa dea 2-3 goluri / meci.
---
Squad-ul de BBVA in schimb nu prea merge pe stilul meu de joc, nu castig prea multe meciuri...
Mda, pt BBVA nu stiu ce sa fac. Singura optiune pe care o vad e Navas, pt ambele squad-uri. Pe stânga o sa mai incerc cu Jese Rodriguez... SAU sa schimb formatia de joc.
Am promovat in div 4 cu 6 victorii BPL si 4 înfrângeri BBVA.
Sunt foarte tentat sa vand echipa de BBVA si sa fac una de Bundesliga, vad ca preturile sunt decente.
---------- Post added 15-04-2014 at 09:51 ----------
O sa incerc un 4321 in loc de 433. Ma gandesc ca wingerii o sa joace mai spre centru si formatia e mai compacta. La 433 de multe ori ma gasesc singur pe flanc fara prea mult suport. Păreri?
Also l-am inlocuit pe Valdes cu Courtois, sper ca la 1.99m sa fie mai eficient si sa ofere siguranta pe care o da Cech in squad-ul de BPL.
Am mutat discutia pe thread-ul jocului. De asemenea, incercati sa pastrati un ton civilizat.
Da, avantajul e ca joci 41212. Probabil asta e si cheia succesului echipei mele de BPL.
433-ul meu de BBVA e prea rasfirat, o sa revin cu impresii asupra lui 4321. Ma bate gândul si să-l iau pe Rakitic IF pt CM, in locul lui Isco.
Cum se comporta Dani Alves? Nu te încurcă workrate-ul H/L, nu lasa prea mult spatiu in aparare? Vad ca nu ai wingeri, imi imaginez ca urca destul de mult in atac si se retrage greu.
Eu am jucat 433 cu LW Jese Rodriguez si RW Pedro , si mi-am luat o carutza de goluri, ce-i drept si dadeam multe goluri dar rezultate ioc. Dani Alves urca mult spre careu asa-i, de aia il si tin pe Pique CB-R ptr ca acopera si golul lasat de Dani ALves. Godin IF joaca prea central pe orice parte l.as pune si uneori ma trezesc cu el la centrari cu capul in locul lui Diego Costa spre ex. Folosesc si un custom tactic cu low pressure si observ ca fundasii stau mai retrasi. Alonso la mijloc recupereaza f multe baloane, Modrici alearga de rupe pamantul, Iniesta foarte tehnic, Benzema o bestie, Diego Costa nu prea ma convinge , il mai schimb la pauza cu Negredo sau Llorente. Deocamdata imi ies meciurile , voi vedea pe parcurs ce alte modificari voi face.
Poti sa-i încerci pe Torres/Soldado in locul lui Costa.
Cu Torres inscriam foarte des cand il jucam in 41212 sau chiar si in 4231 ca varf solitar. Intre timp am descoperit duetul Eto'o-Jovetic. Beastly.
First time to go here on this thread... nu stiam ca sunt jucatori de UTaici!
poate organizam ceva, PS4 anyone?
am comandat si eu jocul , asa ca ma puteti adauga in lista de prietenisper sa nu ma enervez prea tare ..
Eu joc pe PS4, ID-ul e in semnatura...feel free to add, dar specificati ca sunteti de pe aici.
Salut din nou. Poate ma mai lamuriti si pe mine cu o faza. Daca pun in teren doi jucatori aceiasi nationalitate chemestri e cu portocaliu sau verde, dar daca e alta nationalitatea e mereu rosu cu toate ca vad la alti ca sunt si diferite nationalitati si sunt lini verzi sau portocali. Care e faza?
Bookmarks