Sunt in acelasi campionat sau echipa...daca nu au nici o asemenea legatura sunt rosii...
Pt chermestry verde: jucatorii de la aceeas echipa (Ronaldo si Benzema)sau aceeas liga si nationalitate ( Pique si Sergio Ramos.
Pt chermestry galben : aceeas liga ( Aguero si Suarez) sau nationalitate (chiriches- chivu)
Rosu : ligi diferite .. etc
Lamuriti ma. La voi..cand incercati sa duceti fundasul in lateral pt a bloca aripa adversa..vi se duce fundasul lateral in centru? Sau doar mie..e o forta dincolo de noi ..sau fifa e de cac.at si e plin de buguri. Dar numai de o sapt face asa... meci de meci ..sau pur scripting?
La ce te referi când duci fundaş-ul ? Când chem un al doi-lea jucător la suport o rupe la fugă în atac, are multe buguri stai liniştit.
Esti in pasa aia naspa de nu.ti mai iese nimic? Pierzi meci dupa meci sau abia scoti un egal? Stai linistit, ni se intampla si noua. Celor de la EA le pasa doar de bani..Meriti o pauza, nu mai juca vreo 2 zile, iti revii la joc ai sa vezi
nu cred ca am fost suficient de clar. De exemplu: il am pe Clichy selectat, si vreau sa atac winger-ul advers, tin apasat pe butonul de pace+directia (adica spre winger), jucatorul meu nu se duce spre tusa, ci spre centru, parca e controlat de altcineva. Si nu mi se pare, si nu sunt in pasa proasta, pt ca astea incep sa se intample dupa ce conduc cu 2-0 sau 3-0. Aseara cand am scris, conduceam cu 2-0 in minutul 20, controlam jocul, dar de prin minutul 40 a inceput distractia. Scapa adversarul in tusa, selectez fundasul, merg sa il blochez..dar surpriza, al meu se duce spre centru, de nebun....evident el centreaza si la revedere , 3-2 la final pt adversar. Meciul 2, conduc cu 3-0 in min 30, dupa pauza se face 3-2 din aceleasi motive, centrare pt ca nu avem cum s ail blochez, 3-2..si a trebuit sa trag de timp cu bubuieli pt ca oriunde vroiam sa dau pasa sau orice vroiam sa fac, ai mei nu luau comenzile... X1 e consola... e ciudat rau
reddyBo - nu esti singurul, si jucătorii mei suferă de retard sever dupa ce conduc cu 2-0, 3-0 la pauza....Pur si simplu nu vor sa asculte de comenzi, iar fundasii sunt ametiti rau.
Au momente in care se opresc din alergat o fractiune de secunda, destul cat adversarul sa scape din clinch si sa se distanteze. Evident ca adversarul isi păstrează sprint speed, iar mie imi ia 2-3 secunde sa accelerez la loc...dar deja imi iau gol.
astea cu opritul din alergat le-am mai patit, inca de cand am jucat primul joc pe x1, insa ce mi se intampla acum este recent...
e in cadere de mult timp...asa e si pe teren? n-am urmarit meciul aseara ? (desi e MOTM)
Si asta e adevarat, dar eu ma refeream la iminenta (la data postarii mesajului) aparitie a MOTM-ului (cardul portocaliu) care duce la scaderea pretului celor doua IF-uri.
Acum faptul e consumat Gareth Bale FIFA 14 - 90 MOTM Man of the Match - Ultimate Team *** Stats | Futhead
deci ce trebuie sa joc , ca am vazut ca sunt prin divizia 9 si abia ce am facut 12 puncte.
oricum dupa 3-4 meciuri adorm cu joysticku' in mana
cert e ca arata super bine jocul , dar are si o caruta de buguri ,unele amuzante ,altele enervante.. ca de exemplu cand se lovesc doi jucatori (din aceeasi echipa..)
a , chiar , voua va merge bine jocu' online, ca am avut 2-3 meciuri super sacadate...am crezut ca doar BF4 sufera de asta..f**k EA !
Bookmarks