parca era mai bun Benteke regular..poate ca avea hawk iar acum are finisher... o sa incerc si un hawk... Walker e f bun sincer... Alt atacant...cu heading si cu sut si 4* weak foot...nu stiu in bpl...de aia merg pe el.. Ma bag acum la niste meciuri
parca era mai bun Benteke regular..poate ca avea hawk iar acum are finisher... o sa incerc si un hawk... Walker e f bun sincer... Alt atacant...cu heading si cu sut si 4* weak foot...nu stiu in bpl...de aia merg pe el.. Ma bag acum la niste meciuri
o parere obiectiva daca se poate.
In momentul asta am 3 echipe, as vrea sa renunt la una dintre ele, nu stiu la care. parca as pastra Bundesliga si Barkley....
am descoperit pana la urma ce se intampla de o iau fundasii razna... cred ca e defect LS-ul de la controller, nu merge cum trebuie stanga-jos...am jucat de pe sageti, si functioneaza normal...cam repede s-a stricat..
adibose - vinde-o pe aia cu care joci cel mai varza
Pe mine ma batea gandul sa vand BBVA si banii aia sa-i reinvestesc in Bundesliga... Deci daca as fi in situatia ta, probabil as renunta la BBVA.
mam ce imi vine sa il arunc pe geam..din cauza ca..tului de controller am pierdut calificare..ca nu pot alerga in diagonala...
eu n-am mai vazut joc mai plictisitor..cred ca este ultimul fifa cumparat, macar arata bine
Nu pierde nimic, cel mult nu castiga. Eu unul n-am de gand sa-mi vand echipa (desi as putea lua cam 1.7-1.8 milioane pe ea acum), mai ales din comoditate si pentru ca oricum produc lejer vreo 200k pe saptamana fara sa ma stresez in nici un fel. Asa ca sincer vorbind, in stadiul asta al jocului mi se pare usor penibil sa-ti bati capul sa vinzi o echipa de 100k(ma refer la echipa aia de Bundesliga), asta daca o mai si joci, evident. (daca sta degeaba mai bine o mariti oricum, cu sau fara market crash)
am dat BBVA-ul (putin peste 200k) , n-am pierdut nimic la ea. pe alocuri am mai castigat fiindca avea chem style aplicate pe carduri. oricum multe chem style erau venite din pack-urile cadou.
Cei de la EA au spus ca vor scoate un fel de World Cup pe next-gen in Ultimate Team. Asa ca incepeti de pe acum sa va faceti echipe nationale.![]()
Sursa?
N-o sa fie ca la cupa aceea unde puteai juca doar cu irlandezi, cand preurile pana si celor mai penibili irlandezi explodase-ra.
Din pacate nu poti face gift cu boosturile de coins. Daca ai rabdare incercam dupa Paste ca sa vezi exact mesajul. Pana atunci nu am acces la PS3.
---------- Post added 19-04-2014 at 09:46 ----------
Cred ca doreai sa-i raspunzi lui Dant3![]()
2014 FIFA World Cup Brazil Xbox One, PS4 absence explained - Gaming News - Digital Spy
Nu e greu de gasit astfel de surse pe google. Trebuie doar sa stii ce cuvinte cheie sa bagi la cautare.![]()
Bookmarks