Eu nu mai am rabdare cu jocul asta. Daca vrea cineva sa ma scape de el inainte sa sparg controllerul PM si negociem pretul (PS4). Mai bine imi iau altceva.
LM il am pe jese rodrigez,e foarte bun,un "mini-ronaldo",mersi de sfat am sa-l incerc.
---------- Post added 17-05-2014 at 12:19 ----------
Din 50 de meciuri F.U.T,45 sunt contra echipe BPL,4 Serie A,1 BBVA...![]()
Poate nu stia omul sa joace prea bine.. Sa ai cei mai buni jucatori nu inseamna neaparat ca si stii sa-i folosesti sau ca sunt ei potriviti la stilul tau.
Am avut şi eu meci de genul, nu este vb. că nu ştie, nici eu nu joc extraordinar de bine doar că atunci când aveam echipe mai bune jucam eu mai bine, l-am prins pe unul avea echipă de koreeni şi mă bătut măr.
Observ din ce in ce mai des ca jocul sacadeaza dupa ce inscrie adversarul un gol si conduce.Se face intentionat sau de la servere?Si daca este intentionat cum,si de ce sa faci asa ceva?Care mai este bucuria de a juca fifa?atat de retardat sa fii sa iti iei bucuria de a juca pt 3 puncte?eu joc de placere nu sunt disperat sa castig,dar cand vad specimene de genul asta ma intreb ce o fi in capul lor....
O face adversarul intentionat, mi se intampla si mie. Daca iti mai face si "Shhhhh" e clar ca e un copil amarat ...![]()
Nu inteleg cum o fac intentionat . Dupa ce da gol da drumul la un download ca sa fie lag si sa nu se mai lege 2 pase ?O face adversarul intentionat
Bookmarks