Din aia 30k .. am deschiz pack-uri si cei mai buni au fost .. Falcao, Neymar si Di Maria pe pozitia CAM![]()
Din aia 30k .. am deschiz pack-uri si cei mai buni au fost .. Falcao, Neymar si Di Maria pe pozitia CAM![]()
In schimb am 7 jucatori din nationala Portugalieial drq Ronaldo nu putea sa intre ... dintre care 3 sunt Portari
![]()
Ca sa.l iei pe Hagi trebuie sa.ti faci echipa de Romani .. care sunt cam slabi sau de Legends care costa o caruta de bani![]()
ravnesc la niste legendari...initial imi facusem echpa de la spanioli ( ronaldo, messi & co ) dar m-am reprofilat pe englezi http://www.easports.com/fifa/footbal...fXERyznK9MK:pc
---------- Post added 02-06-2014 at 13:49 ----------
l-am avut pe suarez de 95....mi s-a parut cel mai baguit atacant![]()
in momentul asta messi pe xbox este 650k ....pe pc este 1.7 M
---------- Post added 02-06-2014 at 14:23 ----------
consola vs pc
Am ajuns si eu in finala, dar am fost invins cu 4-3. Adversarul avea echipa cu neymar, neuer, gomez etc, iar eu m-am chinuit cu de guzman si draxler. Nu a fost suficient ca a avut noroc la pack-uri, a avut un noroc imens si in finala. Dau bara la 1-0 pt mine, ratez penalty la 2-1 pt el, egalez la 3 in min 89, doar pt a primi gol din mirificul glitch cu pasa lunga din kick-off. Ii detest pe oamenii care au super echipa, dar se apara si mai profita si de glitch-uri...
Bookmarks