Am squad de K League si IF Park. Seol Ki Hyeon are 20 meciuri 41 goluri 8 assist-uri.
Damn. In 13 am avut K League. Era un silver RW TOTS si inca un atacant muntenegrean. Rupeau tot aia 2 plus ca aveam jucatori modesti.
Echipele mele pt WC.. De doua ori am fost eliminat in grupe, o data in optimi, am jucat doua finale, una pierduta si una castigata.
europe FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
south america FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
care credeti ca e mai buna?
te cred pe cuvant, dar eu joc cu rm si lm...dar merci de sfat p[oate candva o sa incerc
eu nu inteleg cum Falcao are 85 ball controll, si sare mingea din el ca din lemn la preluari..la fel si Neymar, care are chiar 96... Aseara a intrat Lavezzi in free pack..dar nu stiu daca am unde sa il bag..
Nu am vrut sa insinuez asta, scuze daca s-a inteles.
Era cineva pe aici care spunea de Dayro TOTS ca e f bun. As vrea si eu mai multe detalii gen finesse, long shots etc![]()
Se descurca de minune si ST, foarte bun pasator am multe assisturi cu el, foarte bun la recuperat baloane, pozitionarea lui este de asemenea excelenta. Mi.ar fi placut sa il vad si la mondial
Va puteti conecta online. Mie imi spune ca trebuie sa imi creez origin account...ciudat..ca am 3.. Cred ca din cauza olandei![]()
O prostie de la EA, un prieten de al meu a uitat răspunsul la întrebare şi i-sa blocat contul, am încercat să resetez întrebarea şi răspunsul dar tot blocat rămâne, a stat o ora să intre pe chat şi tipul i-a spus că nu ştie despre ce este vb.
Ce este aşa de greu în a debloca un cont ?
În schimb i-a dat un număr de telefon wtf ?
La ce atâta securitate atât timp cât ma loghez pe contul meu de PSN apoi pe cel de Origin, două id-uri, două parole, ăştia au impresia că sunt la mare valoare conturile de FIFA, acum stă cu UT blocat pt. că EA nu au oameni capabili.
Bookmarks