Am jucat azi cu domnul @Alexandru97
Cat de sweaty ai avea echipa, cand gasesti un nemernic care isi cunoaste jucatorii, o sa ai probleme. 3 - 1
Mai vrea cineva un meci? Ce zici reddy?
Am jucat azi cu domnul @Alexandru97
Cat de sweaty ai avea echipa, cand gasesti un nemernic care isi cunoaste jucatorii, o sa ai probleme. 3 - 1
Mai vrea cineva un meci? Ce zici reddy?
ce inseamna sa iti pice CR o data...faci rost de coins pt pack-uri si te umpli de tampeniiacum ma chinui sa le vand
![]()
nu...mai glumim si noi
Fiecare face ce si cum considera, unii dintre noi sunt vechi pe forum si nu mai au nevoie de prezentare![]()
Eu am vândut jocul , stau linistit acum si ma joc altceva , sa vedem cum o sa se prezinte FIFA 15
am vrut sa deschid si eu cele 2 pack-uri, insa m-am razgandit. Astept sa apara TOTMD si o sa cheltui atunci cele 200k coins pe care le mai amo sa fie jucatori mai buni ca cei de acum.
am observat ca pack.urile trase in timpul zilei sunt pierdere de bani, nu iti pica nimic interesant, insa in cele de seara dupa ora 6 pana pe la 8 ai sanse mai mari sa iti cada jucatori buni.
bravo!
pe ce consola?
cati bani ai bagat?
De ce nu ii cumperi pe Ibra sau Ronaldo? Sau daca esti pe xbox, pe Hagi.
De ce ai asa noroc la pack-uri?
Ce performate ai avut cu echipele astea?
Astept un raspuns sincer.
---------- Post added 27-06-2014 at 12:02 ----------
PS: sunt cam invidios)
Pe PC joc , de la inceputul anului, jucam inainte pe ps3 dar mi s.a stricat. Si totul a inceput cu bulanul la jucatori de cand l.am prins pe aguero tots cu ultimii 15k.
---------- Post added 27-06-2014 at 12:06 ----------
Mai sus de div 2 n.am urcat , sunt in 6 acum
a...exista un MIC amanunt. Joci pe PCpe consola, daca nu bagi bani, sau nu ai avut un autobuyer, ceva de genul, e f greu sa ai asa ceva!
Bookmarks