Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 180 of 185 FirstFirst ... 80 130 170 178 179 180 181 182 ... LastLast
Results 3,581 to 3,600 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #3581 SP
    Member Sopi's Avatar
    ce?cand joc single player n-am pe suarez la barca sau ceva de genu...???

2. #3582 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ma gandeam al UT.

In single player stiu ca face un Update Squads..intru rar pe acolo, nu-ti pot confirma.

3. #3583 SP
    Member florent's Avatar

Fifa 14

Nu se mai fac update-uri la 14 pentru modul Seasons , cine doreste o echipa actualizata poate face transferurile manual insa o poate folosi online doar in meciurile fara miza de la Head2Head nu in Seasons ( inclusiv Cup Match )

4. #3584 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Am avut un meci incredibil in div 1. Eu am jucat cu romania, iar adversarul cu messi, ronaldo, bale.... In minutul 84 la 3-3 a ratat ronaldo penalty, iar in minutul 88 a avut Lazar o executie... Superb joc cu romanii..bineinteles ca imboldul mi-l da Hagi

---------- Post added 20-08-2014 at 22:39 ----------

Eu deabia azi am vazut pe youtube cum arata career mode la fifa14...lol

5. #3585 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am ajuns si eu intr-un finala in UT Div 1...am iesit repede din corzi
    Inainte de asta am castigat troul in Div2 cu W/W/W/D/L/W/W...etc un parcurs foarte bun
    in div 1..W/W/ (cu Ut blocat si mi-a anulat victoriile...superb!!!) dupa care L/L/D/D/D/L/W/W...deci m-am dus pe copca
    div 2...din nou L L L L D L...praf rapid in div3

cine mai inteelge...

6. #3586 SP
    EU!

7. #3587 SP
    asta e echipa Romaniei pe care o folosesc, insa pentru Rusescu si Alexe folosesc mereu +15 heading, caci altfel nu am nici o sansa in Div 1
    Attached Images Attached Images capture.jpg

8. #3588 SP
    Senior Member nina's Avatar
    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...SNEM8gbzrh:360
    mi-am adus gervinho tots si higuain imotm
    urmeaza fundasi benatia sif si toprak tots

9. #3589 SP
    Member AlexG's Avatar
    salut...care imi zice si mie cum imi iau jucatori precum messi aguero suarez este prima data cand joc live

10. #3590 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    No' deci mi-am facut squad sa ii pun in fund pe toti carnaciorii cu echipe sweaty. Nu prea mai iau bataie cu nebunia asta de echipa si se pare ca e mai solida decat as fi crezut. Rezerve bronze si gata

http://www.futhead.com/14/squads/16312525/

11. #3591 SP
    Member bdevil's Avatar
    Incep sa regret ca am cumparat FIFA14. Vad ca toata lumea are problema asta pe toate platformele, la WC UT mode, Single Player Tournament, nu pot sa joc finala, imi da eroare ''There was an error creating your game session. Please try again'' si tot ce pot sa fac este sa dau forfeit la turneu, fara sa joc finala, fara sa iau banii sau pachetele. De trei ori la rand, conecutiv, e ceva incredibil. Am incercat toate tertipurile, sa pierd un meci in grupe, etc ... N-a mers nimic.

12. #3592 SP
    Member Striker09's Avatar
    Eu nici nu am mai incercat, dupa ce am vazut ca nu merge.

13. #3593 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by bdevil View Post
    Incep sa regret ca am cumparat FIFA14. Vad ca toata lumea are problema asta pe toate platformele, la WC UT mode, Single Player Tournament, nu pot sa joc finala, imi da eroare ''There was an error creating your game session. Please try again'' si tot ce pot sa fac este sa dau forfeit la turneu, fara sa joc finala, fara sa iau banii sau pachetele. De trei ori la rand, conecutiv, e ceva incredibil. Am incercat toate tertipurile, sa pierd un meci in grupe, etc ... N-a mers nimic.
    Asa este la toate turneele offline din UT, dar la cele din afara WC nu poti da "forfeit"...

There was an error creating your game session. Please try again - Page 130 - Answer HQ

14. #3594 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am dat cu subsemnatul si acolo pe forum la EA, degeaba, nu te baga nimeni in seama. Am trimis si e-mail. La cele din afara WC nu am patit niciodata, jucam de obicei la cele cu premii mai maricele, rar, dar jucam. Doar la WC UT mi s-a intamplat si e de porc, ca eu nu am echipa buna la WC sa joc online, si joc single player, si ca sa-mi fac una stau doar in pachete castigate. Dar nu se poate cu distrusii astia de la EA Sports. O sa renunt la WC UT.

15. #3595 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Am si eu o mare rugaminte: cine are un club sau face parte dintr-unul, sa ma ajute cu trofeul Teamwork. Este singurul de care mai am nevoie pt platina. Multumesc!(PS4)

16. #3596 SP
    Member Striker09's Avatar
    Am o problema cu WC UT.
    Nu mai pot adauga consumabile gen healing si fitness, imi spune ca sunt unavailable, bineinteles ca sunt sute.
    Aveti aceasta problema? (PS4)

17. #3597 SP
    In ultimul timp mi se intampla des sa se blocheze jocul la faza in care arata echipa adversarului...dupa care ori imi da eroare, ori trebuie sa ies fortat... Cand intru inar in UT imi da DNF... Voi ati patit asa ceva ???

18. #3598 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Eu am patit azi altceva, in WC UT dupa ce-am jucat al doilea meci din grupa mi-a dat zero coins si zero puncte. Jocul s-a terminat normal, niciunul nu a iesit din joc inainte de final. Nu mi-a dat nici pack-ul cu un jucator.

19. #3599 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    pe mine de 2 ori la wc m a luat din sferturi si m a bagat iar in grupe cu 3 puncte ..asta dupa meciuri grele sa ajung acolo.

20. #3600 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Eu am patit azi altceva, in WC UT dupa ce-am jucat al doilea meci din grupa mi-a dat zero coins si zero puncte. Jocul s-a terminat normal, niciunul nu a iesit din joc inainte de final. Nu mi-a dat nici pack-ul cu un jucator.
    Asa pateam si eu pana-n finala cand mi se bloca. Nu e vina noastra.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 180 of 185 FirstFirst ... 80 130 170 178 179 180 181 182 ... LastLast

Bookmarks