Care-i faza cu FIFA 14 ? Nu se poate juca online cu cineva random ? Pot decat cu cei din lista de prieteni ?
Eu n-am mai jucat FIFA online de la 09 sau 10, dar atunci stiu sigur ca se putea...
Care-i faza cu FIFA 14 ? Nu se poate juca online cu cineva random ? Pot decat cu cei din lista de prieteni ?
Eu n-am mai jucat FIFA online de la 09 sau 10, dar atunci stiu sigur ca se putea...
Cum sa nu. Se poate. Ai modul Seasons sau intri in Lobby-uri unde poti juca si cu alti useri decat cei din lista de prieteni.
Uite aici mai multe: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post876443
macar ai atins scopul! Eu nu am reusit sa fac mai mult de 16 pctse apre ca voi trece la fifa15 fara titlu
![]()
Am salvat o reluare a unui gol in consola , o pot transfera pe un stick sau o pot vizualiza doar din joc ?
O poti vizualiza doar in joc.
Mai poti sa o uploadezi pe serverele EA si de acolo sa salvezi in calculator din contul EA Sport.
Ex: http://www.easports.com/player-hub/media/PS3/gvingi1976
poate a salvat-o cu functia Share si atunci am impresia ca poate s-o exporte pe un stick usb.
da..asa e doar ca eu asteptam sa "isi dea drumul" dar pauza
la mine webapp-ul merge cand vrea mai deloc..nu stiu de ce![]()
Nu va mai fi webapp pentru FIFA14. De aia l-au inchis. Cand se deschide este direct pentru FIFA15. Sunt curios cum va reactiona webcompanionul atunci.
Maine se lanseaza webapp pentru Fifa 15
L.E.: Bam, inca odata am luat Divizia 1 cu o echipa de tot rasul. I-am pus rezerve bronze si joaca de rupe
http://www.futhead.com/14/squads/17258175/
L-am luat pe Owen cu 706k. L-am luat prima oara pentru trading, cel mai ieftin pe market fiind 820k dar dupa ce l-am incercat nu il mai las.
In 6 meciuri am dat 14 goluri si 5 assisturi. Pana acum toate bune![]()
Daca tot se apuca lumea de Fifa 15, puteti dona ce aveti pe Xbox unui sarman care a trebuit sa cumpere carti pentru la scoala din banii de Fifa 15![]()
Am cam 850k. Sunt sarman ca nu stiu de unde numele lu' Trompi sa ma fac 250 de lei ca sa cumpar si eu Fifa 15As vrea sa il iau pe Ronaldo dar am nevoie de inca un milion. Mai am cate ceva prin club, cred ca urc la 1 milion daca ma pun pe vandut.
n-am bani da' am valoare!aseara am tras pack-uri gold 7.5k de vreo 200k ..nimic interesant, nici macar acum pe final de viata.
Insa am jucatori buni in club pe care ii dau celor care au nevoie, asadar voi atasa o captura cu cei mai buni jucatori din clubul meu de UT, vi-i pot da fara niciun cost, eu nu mai am ce face cu ei.
platforma PS4
Daca cineva cere unul sau mai multi jucatori va rog postati aici nu pe privat pentru ca merg pe ideea primul venit primul servit.
Fiecare doritor are dreptul la mai multe cereri X 3 jucatori insa nu mai mult de un jucator de pe fiecare rand din poza! si anume nu il puteti cere pe Robben + Aguero in acelasi timp! Dar puteti cere Robben + Cech+ Nasri spre exemplu...
Cererile vor fi satisfacute pe rand, cate o cerere pt fiecare in ordinea postarii
Procedura de predare este simpla, ma adaugati in lista de PSN cu "adib0se" la care este IMPORTANT sa specificati cine si de unde veniti pt ca altfel dau ignore la toate cererile fara recomandare.
Dupa care puneti un jucator la vanzare pe termen de "3 Days" , cu sume mari astfel incat eu sa va pot face oferta de cativa coins + 3 jucatori din lista mea. si-mi scrieti aici juctatorul, nume, liga etc...sa-mi fie usor de identificat
Atentie! Am in club si carduri de pozitii, cat si de chimie, de toate felurile in mare. asa ca cereti.
Cererea de PSN trebuie sa arate asa:
"Fifa14, CG
user consolegames,
user FIFA (sau numele echipei)"
Sper ca am fost clar si corect![]()
Bookmarks