Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 185 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #441 SP
    Ω Pira's Avatar
    Ai 100% chemistry dar jucatorii tai sunt pe 9 chemistry, doar unde e conexiune verde intre ei faci 10, adica sa fie din acelasi club. Cand e jucatorul pe 10 e la potential maxim.

2. #442 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Doar RB-ul are 10 la chemistry, CB-eii au 9. Daca-l mut pe Chiriches langa RB tot 100 am la Chemistry. Nu stiu de ce RB-ul are deja loialitate (aia de 10 meciuri) cand n-am jucat niciun meci cu el si l-am cumparat inainte de lansarea jocului.

Nu e adevarat ce spui cu conexiunea verde, deoarece CM-eii au 9 la chemistry si au verde intre ei.
    Attached Images Attached Images barclays-chem.jpg barclays-pl-14-mod.jpg

3. #443 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Hai ca oltenia e fruncea ))in sfarsit a venit jocul
    Gamertag nerazzurr10 va astept pe Live sa facem un meci!
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1380271525957.jpg

4. #444 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Bun asa cum de a ajuns 1 la tine?) sport la goluri) date nu primite)

5. #445 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan-1984 View Post
    Zici tu?poate nu ai avut tu...eu am avut...acum depinde si de router..de cati mb...etc... cati stau pe wirelles in casa hoho o groaza daca esti singur este altceva
    Pai inseamna ca trebuie sa faci urmatoarele: sa nu iti mai cumperi router de la rusii din piata, sa le spui colegilor de apartament sa nu mai traga de pe net cand tu te joci si sa te conectezi la un provider serios de internet.
    Daca le indeplinesti pe astea, poti sa joci Fifa 14 linistit in multiplayer prin wifi.

6. #446 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Gata a venit si la mine
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1380275750513.jpg

7. #447 SP
    Junior Member creTzulea's Avatar
    a mai dat cineva comanda la emag in tara ? am intrebat la ei pe site cand ajunge si nimic. sunt curios daca nu ajunge azi daca trimit in weekend, probabil nu ...

8. #448 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Cei de la altex au scumpit deja jocul ....

9. #449 SP
    Ω Pira's Avatar
    Nici bine nu s-a lansat jocul ca deja au si ramas blocate item-uri in Transfer List.

10. #450 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ce te mira, doar sunt tot mai multi jucator an de an, iar ei n-au bani de aruncat pe un upgrade de servere, ii baga in buzunarul lor ... si al lui Messi.

11. #451 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Jocul e superb....cumparati l fara retinere

12. #452 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Am o problema, aveam niste bani in consola si am zis sa.mi cumpar niste fifa points. Le.am platita dar nu mi le.a bagat un F.U.T, dar banii i.am pierdut Ceva sugestii

13. #453 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cum e fata de FIFA 13 ? E un pas inainte, se simte o evolutie ? Mai pe scurt, merita cumparat ?

14. #454 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Vreau un review de profesionist nu ca jocul e tare,misto,super teava etc ce va deranjează ce va place etc…ce e așa diferit fata de FIFA 13

15. #455 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Exact, asta m-ar interesa si pe mine.

16. #456 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Cei de la altex au scumpit deja jocul ....
    Asta este, pretul reflecta cererea si oferta.

---------- Post added 28-09-2013 at 09:07 ----------

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Ce te mira, doar sunt tot mai multi jucator an de an, iar ei n-au bani de aruncat pe un upgrade de servere, ii baga in buzunarul lor ... si al lui Messi.
    L-ai uitat pe Bale, ca e si el pe coperta jocului.

17. #457 SP
    Member sollo's Avatar
    la flanco e 220 lei...bonux voucher 20%

Joc Fifa 14 pentru PS3

vreau sa-mi iau un telefon de la ei, altfel sa primesc fifa14 aproape gratis, dar cred ca astept black friday

oricum gasiti pe cg jocul la 170-180 lei...

18. #458 SP
    Banned SWTFU's Avatar

19. #459 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    am si eu o problema legata de catalogul EASFC ...am intrat acolo sa cumpar niste coin boost-uri pentru UT si nu am gasit nici macar unul , i s-a mai intamplat la cineva ?

20. #460 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    am si eu o problema legata de catalogul EASFC ...am intrat acolo sa cumpar niste coin boost-uri pentru UT si nu am gasit nici macar unul , i s-a mai intamplat la cineva ?
    Le-au scos.
    P.S: Recomand Seasons Co-op, e nebunie cat de fun este, fara scripturi si alte bull****-uri. Probabil cel mai bun mod anul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 185 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast

Bookmarks