Van Persie isi merită banii ? Deocamdată il folosesc pe Eto'o dar nu prea sunt mulțumit de el
Van Persie isi merită banii ? Deocamdată il folosesc pe Eto'o dar nu prea sunt mulțumit de el
Am vandut tot pe Anglia mi am facut mii de nervi ...pai Balotelli e peste Etoo iar El Sharawy nu are egal pe stanga..nici nu se compara cu Italia...o sa incerc o echipa de brazilieni si daca nu merge revin pe Italia iar....vroiam pe Franta dar nu are mai deloc LB si RB...o sa incerc pe Brazilia un atac Willian-Costa-Lucas/Hulk..din astia doi ce sa aleg?
Fifa 14 patch/update 1.03
- Lag in the career mode in the team composition
- A crash when you arrive in the main menu of F*U*T*
- A crash when comparing players after accepting an offer to exchange
- In Techniques, possibility to switch to the recipient of the ball games.
- Bug with the No. 9 after a game in Virtual Pro
- Identical jerseys in online matches
- The new jerseys on Creation Centre showing "Kit 1 EA"
- Fixed some audio scenarios
- Changes teams Seasons Coop will be reflected on the screen of teammate
- Adding redundant jerseys Bahia
Google translate French-> English
sursa
Eu il aveam oe Gervinho stanga rezerva...pot aa zix ca El Sharawy e jucatorul meu preferat in Fifa...cand am vandut echipa de el mi a parut cel mai rau...si de Balotelli
Salut.Am o intrebare pentru cei care joaca fifa 14, as vrea sa stiu ce setari aveti facute la cpu game?astept raspunsuri.Multumesc anticipat
Ce ziceti de noua mea echipa de brazilieni 4-3-3(2) Helton-Felipe Luiz-Thiago Silva-David Luz-Maicon-Ramires-Ferandinho-Paulinho-Willian-Pato-Hulk/Lucas...stiti vreun portar mai bun ca Helton? Sa l pastrez pe Pato sau sa l iau pe Costa?
http://www.easports.com/fifa/footbal...ideo/173920330 ,
am inteles acum,...multumesc!
in minutul 89 marchez pentru 3-0, ala de oftica da disconnect , pe mine EA ma scoate din UT si imi spune ca am renuntat la ultimul joc DNF..etc plus ca imi pune partida ca si cum as fi pierdut-o ))
Si eu am patit de 2 ori am pierdut si campionat din cauza asta .... dar nush cum de se intampla ..
Am reușit aseară sa promovez în div2 . Aveam 18 pct (ca și promovat) iar ca să nu câștig cupa in div3 mi-au dat playeri care abia , abia treceam de mijlocul terenului .
Vouă vi s-a întâmplat așa ?
Ce echipă ai ?
Eu de când am ajuns în div3 n-am căzut mai jos de div4 .
M-a plimbat din div3 în div4 și invers timp de 1 sapt si ceva iar aseară am reușit sa promovez in div2
Echipa din spania ... pique,miranda,pepe,marcelo,fabregas, modric, isco, benzema , david villa , sanchez si courtis ... deci credema ca mai prost ca in ultima sapt nu am jucat in viata mea. Duminica au venit niste baieti la mine sa jucam o fifa , tinand cont ca ei nu au consola acasa si joaca la mine ocazional.... m.au nenorocit... numai stiam de capul meu ...
Bookmarks