Incearca germania sau anglia
Eu am echipa din campionatul angliei si sunt foarte multumit de ei
Incearca germania sau anglia
Eu am echipa din campionatul angliei si sunt foarte multumit de ei
E o pasa proasta, si eu am perioade in care me poate bate orice incepator, iar alteori joc chiar decent. Mai depinde si de joc, daca el nu vrea ca tu sa inscrii, nu o bagi in ate, pur si simplu.
Azi-noapte am avut cel mai bizar joc de FIFA din toate timpurile. Pur si simplu mingea nu voia sa intre in poarta nicicum dupa o sumedenie de ocazii. Mai ciudat era ca jucatorii se comportau ca niste drogati, mingea sarea anapoda chiar si cand alergam cu ea la picior. Omul a avut 2 suturi pe poarta din care 2 goluri, eu...
Trebuie jucat la exploit, daca centrezi mult e aproape imposibil sa nu intre vreo 2 pe meci din atatea incercari, daca daca iti place sa joci "frumos" te poti astepta la scoruri de genul, chiar daca domini.
A aparut un video cu full gameplay al lui FIFA 14 next-generation. Total suprinzator FIFA 14 NG va ocupa doar 8 GB.
un atacant bun ptr echipa din spania imi recomandati? pana in 20000 de coins. Ii am pe hulk, sanchez si soldado si nu sunt multumit de ei.
Benzema e cel mai bun...
---------- Post added 10-11-2013 at 08:56 ----------
Asta daca faci pe Bbva
deci sa.l vand pe Hulk poate iau 20k si sa.l cumpar pe Benzema...e foarte scump..de la 50k in sus am vazut
Hulk e 15K iar Benzema cam pe la 18k se vinde
---------- Post added 10-11-2013 at 09:35 ----------
Aia care cer 50k pe Benzema nu ii vand niciodata...
ce ieftini sunt unii jucatori acum : Dani Alves -55k ,Thiago Silva 39k , S.Ramos 37k ...
tin minte ca in fifa 13 prin mai ii cumparam pe fiecare in parte cu peste 100k ce s-a schimbat ?
Cad mai repede la gold pack. Cel puțin asa bănuiesc, din moment ce l-am găsit pe Messi în prima săptămână de joc. L-am dat cu 1,5 mil si am renunțat la *** apoi.. Și fifa..
Bookmarks